Çocuk saçı kesilince Saç yapısı değişiyor mu

Cennet melek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2019
30
11
29
3 yaşındaki kızımın saçı kovırcık ve seyrek sıfıra vurmak istiyoeum etkisi olur mu yapısı da değişirmi bazılsrı yapısının değiştiğini söylüyor tecrübesi olan var mı

3 Yaşınfaki kız çocuğunun saçlarını 0 yapmak çocuk için kötü olmaz mı? 0 olsa bile saç tipi değişmez.

3 yaşındaki kızımın saçı kovırcık ve seyrek sıfıra vurmak istiyoeum etkisi olur mu yapısı da değişirmi bazılsrı yapısının değiştiğini söylüyor tecrübesi olan var mı
Saç tipi doğuştan gelen bir özelliktir yani genetik boyle bısey olabileceğini düşünmüyorum o yuzden

benim kardeşimin saçları yumuşacık kıvır kıvırdı, kesildikten sonra semsert çıkmaya başladı annemin saçları gibi. genetiğinde ne varsa o oluyor yine. o kıvır kıvırlık yerini dalgaya bırakır muhtemelen. benim de saçlarım lüle lüleymiş dalgalı şu an

Benim kızımın saçları kıvır kivirdi uzadıkça duzlesti en uç kismindaki luleler kesince gitti şuan düz
Ama ben 6yasinda kestim

Genetik bence saç yapısı sıfıra vursanizda bişey değişmeyecek 🤷

Hiçbirsey değişmez boşa cocuğun psikolojisini bozmayın. Yeğenlerimin sacları inceydi tüy gibi simdi genç kız oldular saç yapıları normal ve aşırı gür maşallah. Bırakın kendi doğal seyrinde uzasınlar

X