Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasilsin ACelya? Acikcasi sunu demek istiyorum dogumdan sonra ne gibi haklarimiz var bunlari bilmek istiyordum ? Cvbin icin tesekkur ederim.nasil yani canim?hangi konuda annelerin hakki? eger cocuklar annenin yaninda yasiyorlarsa zaten cocuk parasi da anneye gelir.
tesekkür ederim cevabin icin bu arada nasilsin?evet anne de para aliyor....1 sene boyunca ERZIEHUNGSGELD deniliyor bunu KREISVERWALTUNGA basvuracaksin...almanyada her dogumyapan bayana bu ERZIEHUNGSGELD hakkina sahiptir
tesekkür ederim cevabin icin bu arada nasilsin?
yok calismiyorum yeni dogum yapmadim 5. ayi bitiriyor oglumun acaba eksik bilgim varmi diye sorayim dedim. Muttergeld ve kindergeld aliyorum. Almanyanin neresinde oturuyorsun?allah sükür iyim sen nasilsin?
yenimi dogum yaptin..
eger birde caliyorsan yanina ELTERNGELD aliyorsun 14 ay boyunca...bu para aldigin maasinla hesaplaniyor...
yok calismiyorum yeni dogum yapmadim 5. ayi bitiriyor oglumun acaba eksik bilgim varmi diye sorayim dedim. Muttergeld ve kindergeld aliyorum. Almanyanin neresinde oturuyorsun?
allah bagislasin München deyim calisiyormusunallah anali babali büyütüsn...yok eksik bir bilgin yok her ikisinde aliyorsun yani muutergeld ona erziehungsgeld de deniliyor...
ben kaiserslautern ya sen?
benimde 1 kizim var 3,5 yasindan gecik
allah bagislasin München deyim calisiyormusun