Merhaba,
Benim sorunum şu. 10,5 yasındaki 5. sınıf cocugum okula bu sene 2 ay gıttı. sonra tamamen okula gitmeyi bıraktı. 4. sınıfın 2. döneminden beri zaten ite kaka okula gidiyordu, sınavlara girip çıkıyordu. Anaokulundan beri okulu seven bir çocuk olmadı. Artık son boyuta geldik. Pazartesi olmadan, pazar gecesinden baslayan krızler, öfke patlamaları, okul lafı geçince aşırı saldırganlık.
Çocukta ogrenme guclugu yok, basarısızlık yok. Başlı başına sınav kaygısı yok. Sadece okulu sevmıyorum gıtmeyecegım dıyor. Okulla ilgili olumsuzluk yok, tacız yok, kotu davranıs yok, hıc bır sey yok, bunlar defalarca sorgulandı üstüne gıdıldı. Oyun terapisi, psikoterapi aldı, almaya devam ediyor 1 senedir, hala degısen bir sey yok, psıkologların elle tutulur soyledıgı bır sey yok. Alanında en unlu psıkıyatrıstlere gıttık, kaygı bozuklugu, okb ıle ılgılı kullanılabılecek butun ılacları 11 ay boyunca kullandı. Ilaclar iyi gelmek bır yana daha beter kimyasını bozdu, huyu tamamen degıstı. su an hala psıkıyatrıste dedevam edıyoruz ayda 1 bu seferkı psıkıyatrıst hıc ılac vermedı ama devlete goturdum, takıp eedecegız dıyor. Bana soylenen en son seyler, cocuk sımarık, sız kural koyamamıssınız vs. kendi annem de kendı babası da bu konuda caba gosterdı. Konu kesınlıkle cocuguın sımarık olması veya benım kural koyamamam da degıl ve bu lafları duyunca senelerdir mucadele veren biri olarak kesinlikle sinirim bozuluyor. Çocukta bir bozukluk var ama ne kimse daha bir sey soyleyemedı. Lütfen son care buraya yazıyorum. Bir fikriniz varsa soyleyın. Netten butun olası psıkıyatrık hastalıkları arastırıyorum, rontgen cekılıp, mr cekılıp bellı olan bir sey olsa dıyecem teshısı su .Psıkıyatrık rahatsızlık cok zor bir sey , ne yapacagımı bılemıyorum. Hos okullar virusten dolayı tatıle gırdı ama seneye eylul ayına olmez kalmaz sağ olursak durumun degısecegıne artık ınanmıyorum. Cok caresızım kendi saglıgımdan olmak üzereyim.