Çocuk Odası mı Misafir Odasımı?

E o zaman sadece kızıma göre mi yapayım odayı? Yere yatak açıyorum burda kızıma , üzülüyorum sonra bende yanına iniyorum

Bebekler kaç yaşında farklı odaya geçer bilmediğim için oğlunuz hakkında yorum yapmadım.
Bizde de 2 oturma odası var ama biz 5 kişiyiz yaslarimiz da büyük. O yüzden kullanılıyor.
Bi de bazı muhafazakar yerlerde kadınlar erkekler ayrı oturuyor oralarda genelde 2 oturma odası yapıyorlar.

Oturma odası kültürünü görmedim sevmedim..
Misafirler çocuğumdan önemli değil..
Evliliğinizde ilk kez düzen kuracaksınız kendi eviniz olacak özgürce yaşayın yaşatın derim ben.

Teşekkürler çok yardımcı oldunuz hepinizi çok öptüm ve rahatladım vallahi. Çocuk odası araştırayım o zaman . İnşallah evimin fotoğraflarını da atmak nasip olur. Tekrar çokçokçook teşekkür ederim

her evli gibi derken? yahu eskidendi o tür şeyler. hala yapan var mı misafir için ayrı oda tam bir saçmalık kusura bakmayın ama.

Cocuk odasi yapın zaten onların ayrı odası olunca evi dagitmazlar odalarında oynarlar evinizi dagtırlarsada bırakın dagıtsinlar bu güzel günler cabuk geciyor benim kücük kızım 13yaşında kücük cocukları cok ozledim evin icinde pamuk gibi gezmelerini.

E buyugu zaten yedi yasinda ikisi nasil sizinle ayni oda da kaliyo ya ? Tabiki cocuk odasi yapin kimse cocugunuzdan önemli olama.

E buyugu zaten yedi yasinda ikisi nasil sizinle ayni oda da kaliyo ya ? Tabiki cocuk odasi yapin kimse cocugunuzdan önemli olama.
Kızı 3 yaşında oğlu 7 aylıkmış kayınvalide ile yaşadığına göre evde başka oda yok mecburen kalıyor o zaman.

Kızı 3 yaşında oğlu 7 aylıkmış kayınvalide ile yaşadığına göre evde başka oda yok mecburen kalıyor o zaman.
E tamam iste simdi kendi evi var artik yine ayni eziyeti niye cekiyor ki? Ayrica cocuklarin yanin da nasil rahat seks yapiyorlar ki

Tabiki cocuk odasi.
Evimiz 2+1 evlenirken oturma odasi ve yatak odasi yaptik bir odayi bos biraktik. Salonlar hep sacma geliyor. Simdi bos oda bebek odasi oldu iyiki zamaninda sacma sapan mobilya alip doldurmamisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…