Çocuk konusunda fikirlerinizi merak ediyorum

Ben çocuk düşünenlerin erteleyenlerin gebelik için müsait mi değil mi bı sknti var mı önce bı muayeneden gecmesini tavsiye ederim. Zira bı bakiyorsunuz siz istiyorsunuz ama biyolojik olarak erken karşılaşmişsiniz bazı gerçeklerle.
Yani eskiden bile 30 unda menapoza.giren insanlar var genetik faktörlerle birlikte mutlaka muayeninizi olun ve sora kafanız rahat olur..herşey nasiptir ama bazı gerçekleri göz ardı etmeyelim herhangi sknti yok ise tamam
Ben 25 te anne olmak istedim 32 yasimda anne oldum ki bir sebeb bile doğru dürüst gozukmezken oda tedavi ile.
Manevi boyutu herşeyi anne olduktan sora anliyorsunuz bunun provası yok oncesinde nelerle karşılaşacaksınız neler yaşayacaksınız orası deneyimleyerek ancak siz sadece seçtiğiniz insanla bu süreci doğru şekilde paylasirmiyim diye düşünebilirsiniz

Hiç aklıma gelmeyen şeyler biz taşınmadan önce diş temizliği ve hamamda kese yaptırmıştık vizyon işte
Aslında ben de yaptırmazdım da taşınma sürecine girince bi kadın doğuma gideyim gitmeden dedim. Orada da doktor yaşıma bakıp çocuk düşünmüyoruzu duyunca AMH baktı. Yoksa benim hiç planladığım bir şey değildi.

Aynı şeyi ben de düşünmüştüm ama maalesef 2 yıldan sonra 3 yıl uğraştık olmadı 3 aşılama 3 .tüp bebekte oldu.Tavsiyem eşini seviyorsan mutluysan yapman evlilik çocukla daha da güzel

Yeni evliyseniz önermiyorum biraz gezin, tadını çıkarın, ben evlilikten 3 yıl sonra 30 yaşında hamile kaldım şimdi 4. yılımız bebeğimiz var.
Eşim artık evliliği kötü giden arkadaşlarına sakın aranız düzelir diye çocuk yapmayın tavsiyesi verebiliyor biz krizleri gayet iyi idare edebiliyoruz ama bizim bile böyle olduysa diyor. değişim var bence özellikle bebeğin ilk yılı biraz değişik geçiyor

Hiç öyle senden çocuğum olsun istiyorum dediği kadar kolay ve romantik bir şey değil çocuk sahibi olmak baştan söyleyelim. Çocuk olduktan sonra her şey ona endeksli hastalanması, uykusu, yemesi içmesi, ıvırı zıvırı. Şimdiden çocuk düşünürseniz şuan eşinizle yaşayabileceğiniz keyifli zamanlarınızın üzerine bir bardak su içmek zorunda kalacaksınız.

Abartmıyorum. Çocuk sahibi olmak çok güzel ama çokta yorucu, asla bir daha eski hayatınız olmuyor. O ne kadar izin verirse o kadar kendinize vakit ayırabiliyorsunuz. Çocuk yapmak kötü bir şeymiş gibi anlaşılmasın lütfen, sadece acele etmeyin, evliliğinizin tadını çıkarın.​

bu konu üzerine çok düşündüm. kendim için 35 üstünü belirledim.ha olur, olmaz, o zaman da istemiyor olurum, bi sağlık problemi olur bilemem. ben sorumluluktan sıkılan, gezmeyi, bağımsızlığı çok seven biriyim. sebeplerim bunlar. bence yapı meselesi.

Eşiniz ev işlerinde size ortak olur mu ? Arkadaşlarıyla zaman geçirmeyi sizin üstünüzde tutar mı, birikim gelecek planı vs yapar mı? Erkekler heveslenip zora gelince kaçıyor sen annesin sen her şeyi yap diyor öyle bir mantıkta mi ? Biz 3.yilimizda karar verdik maddi manevi hazır o zaman hissettik. Çocuk önemli bir sorumluluk çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…