- 22 Ağustos 2015
- 29.550
- 86.069
-
- Konu Sahibi siyahinbeyazi
Hiç aklıma gelmeyen şeylerBuraya taşınmadan önce 2 tur OPU yaptırıp embriyo dondurduk. AMH değerim 0.15 çıkınca mecburen. Ondan kafam bi tık rahat2 OPU'da 3 embriyo oluştu o kadar azdı yumurtalar.
Aslında ben de yaptırmazdım da taşınma sürecine girince bi kadın doğuma gideyim gitmeden dedim. Orada da doktor yaşıma bakıp çocuk düşünmüyoruzu duyunca AMH baktı. Yoksa benim hiç planladığım bir şey değildi.Hiç aklıma gelmeyen şeylerbiz taşınmadan önce diş temizliği ve hamamda kese yaptırmıştık vizyon işte
Hiç aklıma gelmeyen şeylerbiz taşınmadan önce diş temizliği ve hamamda kese yaptırmıştık vizyon işte
Ay ne bileyim almanyada kim keseleyecek beni dedimHahaha, diş neysede kese niye yaptırdın?
Ay ne bileyim almanyada kim keseleyecek beni dedimhakkaten de kimse keselemedi. İleri görüşlülük.
Aynı şeyi ben de düşünmüştüm ama maalesef 2 yıldan sonra 3 yıl uğraştık olmadı 3 aşılama 3 .tüp bebekte oldu.Tavsiyem eşini seviyorsan mutluysan yapman evlilik çocukla daha da güzelMerhabalar herkese
Bir süredir iki seçenek arasında kaldım ve en doğru fikirleri sizden alabileceğime karar verdim o yüzden bu soruyu yazıyorum. Şimdiden okuyan ve cevaplayan herkese teşekkür ederim.
Ben yeni evliyim, eşimle düğüne kadar hep ilk birkaç yıl çocuk yapmayacağız, gezeceğiz, birbirimize doyacağız diye planladık. Fakat düğünden sonra eşim arada senden çocuğum olmasını çok istiyorum dedi karşılığında zamanı gelince, ekonomik olarak biraz toparlayınca ben de istiyorum vs dedim.
Bugünlerde sürekli olarak genç anne olup çocuğunun tabii ömrüm yeterse üniversite mezuniyetine, düğününe hatta çocuğu olursa çocuğuna yani özetle yetişkinliğine daha bilinçli bir yaştayken de şahit olmanın güzel bir duygu olacağını düşünmeye başladım. Ama bir yandan da evliliğimizin üzerinden en azından iki yıl geçsin mi acaba diye de düşünüyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz? Sizin fikirlerinizi çok merak ediyorum.
Eşiniz ev işlerinde size ortak olur mu ? Arkadaşlarıyla zaman geçirmeyi sizin üstünüzde tutar mı, birikim gelecek planı vs yapar mı? Erkekler heveslenip zora gelince kaçıyor sen annesin sen her şeyi yap diyor öyle bir mantıkta mi ? Biz 3.yilimizda karar verdik maddi manevi hazır o zaman hissettik. Çocuk önemli bir sorumluluk çünküMerhabalar herkese
Bir süredir iki seçenek arasında kaldım ve en doğru fikirleri sizden alabileceğime karar verdim o yüzden bu soruyu yazıyorum. Şimdiden okuyan ve cevaplayan herkese teşekkür ederim.
Ben yeni evliyim, eşimle düğüne kadar hep ilk birkaç yıl çocuk yapmayacağız, gezeceğiz, birbirimize doyacağız diye planladık. Fakat düğünden sonra eşim arada senden çocuğum olmasını çok istiyorum dedi karşılığında zamanı gelince, ekonomik olarak biraz toparlayınca ben de istiyorum vs dedim.
Bugünlerde sürekli olarak genç anne olup çocuğunun tabii ömrüm yeterse üniversite mezuniyetine, düğününe hatta çocuğu olursa çocuğuna yani özetle yetişkinliğine daha bilinçli bir yaştayken de şahit olmanın güzel bir duygu olacağını düşünmeye başladım. Ama bir yandan da evliliğimizin üzerinden en azından iki yıl geçsin mi acaba diye de düşünüyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz? Sizin fikirlerinizi çok merak ediyorum.