- 13 Eylül 2023
- 61
- 30
-
- Konu Sahibi siyahinbeyazi
çocuğum yok ama bu söylediğiniz şeyler için 2 yıl faso fiso bir zamanBugünlerde sürekli olarak genç anne olup çocuğunun tabii ömrüm yeterse üniversite mezuniyetine, düğününe hatta çocuğu olursa çocuğuna yani özetle yetişkinliğine daha bilinçli bir yaştayken de şahit olmanın güzel bir duygu olacağını düşünmeye başladım. Ama bir yandan da evliliğimizin üzerinden en azından iki yıl geçsin mi acaba diye de düşünüyorum.
çocuğum yok ama bu söylediğiniz şeyler için 2 yıl faso fiso bir zaman
genç anne olmak diye bir şey kafanızda varsa en geç 22-23 filan (hatta aslında 20 filan) olması lazım yoksa ha 28 ha 30, 2 seneyle genç anne olmayacaksınız.
Eevt bu durumlarda önemli her şey paraya bakıyor ve rahatına düşkün biriysen destek çok ama çok lazımEş ilişkiniz nasıl? Sorumlulukları bölüşür müsünüz? Ailesiyle aranız nasıl? Ailesi mi önceliklidir siz mi? Maddi olarak durumunuz nasıl? Bakım konusunda kimse destek olmazsa zorlanır mısınız? Birde yaşlar kaç?
Eş ilişkiniz nasıl? Sorumlulukları bölüşür müsünüz? Ailesiyle aranız nasıl? Ailesi mi önceliklidir siz mi? Maddi olarak durumunuz nasıl? Bakım konusunda kimse destek olmazsa zorlanır mısınız? Birde yaşlar kaç?
Bende yarın 28 oluyorum .Yeni anne olmuş birisi olarak yazıyorum bebeğim 4 buöuk aylık 28 yaşında anne oldum bana kalsa bu yaş bile erken ama çevredekilerin 2. Çocukları bile oldu yaş öok önemli değil senin ne istediğin önemli eğer içinde ukte kalacak şeyler varsa çok çok istediğin onları kesinlikle yap öyle bu yola gir derim anne olduktan sonra hiç bişeyi eski rahatlığında yapamıyorsun en azından ben 4 aydır hiç bişey yapamıyorum gezmeyi çok seven biriydim ama öyle çokta gezemedim bazen aklıma geliyor o karar zaman çalıştım eline para geçiyordu keşke daha çok gezseydim diyorum ama her şey nasip anne olmak güzel bir şey artık bende çocuğum biraz büyünce kendime vakit ayırıırm
Bu 2 yıl kişiye göre değişir. İki yıl denmesi kişilerin birbirine alışma, ailelerin durumu ve varsa düğün borcu vs için bence de önemli.Merhabalar herkese
Bir süredir iki seçenek arasında kaldım ve en doğru fikirleri sizden alabileceğime karar verdim o yüzden bu soruyu yazıyorum. Şimdiden okuyan ve cevaplayan herkese teşekkür ederim.
Ben yeni evliyim, eşimle düğüne kadar hep ilk birkaç yıl çocuk yapmayacağız, gezeceğiz, birbirimize doyacağız diye planladık. Fakat düğünden sonra eşim arada senden çocuğum olmasını çok istiyorum dedi karşılığında zamanı gelince, ekonomik olarak biraz toparlayınca ben de istiyorum vs dedim.
Bugünlerde sürekli olarak genç anne olup çocuğunun tabii ömrüm yeterse üniversite mezuniyetine, düğününe hatta çocuğu olursa çocuğuna yani özetle yetişkinliğine daha bilinçli bir yaştayken de şahit olmanın güzel bir duygu olacağını düşünmeye başladım. Ama bir yandan da evliliğimizin üzerinden en azından iki yıl geçsin mi acaba diye de düşünüyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz? Sizin fikirlerinizi çok merak ediyorum.
Kusura bakmayın eksik bilgi vermişim
İlişkiniz genel olarak çok iyi ama arada her çiftte olduğu gibi tartışmalar olabiliyor.
Sorumlulukları genel olarak olarak bölüşürüz, elinden geldiğince bana yardım eder.
Eskiden ailesi olduğunu düşünüyordum ama şu an kesinlikle ben önceliğiyim hatta düğünden sonra hiç ailesiyle görüşmedi sayılır ben görüşelim desem de.
Maddi olarak iki memur maaşı kazanıyoruz, bu konuda da yeterli miyiz karar veremedim aslında.
Bakım konusunda evet sanırım biraz zorlanırımım ama aslında herkes zorlanıyor sanırım.
Yaşlarımızda ikimizin de 27
Kusura bakmayın eksik bilgi vermişim
İlişkiniz genel olarak çok iyi ama arada her çiftte olduğu gibi tartışmalar olabiliyor.
Sorumlulukları genel olarak olarak bölüşürüz, elinden geldiğince bana yardım eder.
Eskiden ailesi olduğunu düşünüyordum ama şu an kesinlikle ben önceliğiyim hatta düğünden sonra hiç ailesiyle görüşmedi sayılır ben görüşelim desem de.
Maddi olarak iki memur maaşı kazanıyoruz, bu konuda da yeterli miyiz karar veremedim aslında.
Bakım konusunda evet sanırım biraz zorlanırımım ama aslında herkes zorlanıyor sanırım.
Çok zor geçiyor amaBende yarın 28 oluyorum .28 yaştan bildiriyorum 3.5 yaşında oğlum var her yeri geziyoruz beraber darısı başına emin ol çabucak büyüyorlar . Ben bazen diyorum o ayların tadını doya doya çıkarsaydım
Merhabalar herkese
Bir süredir iki seçenek arasında kaldım ve en doğru fikirleri sizden alabileceğime karar verdim o yüzden bu soruyu yazıyorum. Şimdiden okuyan ve cevaplayan herkese teşekkür ederim.
Ben yeni evliyim, eşimle düğüne kadar hep ilk birkaç yıl çocuk yapmayacağız, gezeceğiz, birbirimize doyacağız diye planladık. Fakat düğünden sonra eşim arada senden çocuğum olmasını çok istiyorum dedi karşılığında zamanı gelince, ekonomik olarak biraz toparlayınca ben de istiyorum vs dedim.
Bugünlerde sürekli olarak genç anne olup çocuğunun tabii ömrüm yeterse üniversite mezuniyetine, düğününe hatta çocuğu olursa çocuğuna yani özetle yetişkinliğine daha bilinçli bir yaştayken de şahit olmanın güzel bir duygu olacağını düşünmeye başladım. Ama bir yandan da evliliğimizin üzerinden en azından iki yıl geçsin mi acaba diye de düşünüyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz? Sizin fikirlerinizi çok merak ediyorum.
Şimdi hamile kalsanız 28 yaşında anne olacaksınız. Ha 28 ha 30 ne fark ediyor? 28de genç anne oluyor da 30da yaşlı anne mi oluyor?Kusura bakmayın eksik bilgi vermişim