Çocuk kaçırma ile ilgili acil yardım lütfen

Halen getirmedi malesef 9 da getırecegını söylemiş polis beye ama henüz yok bir durum gelen giden annemın telefonundan aradım az önce of yeter sıktın git nereye sıkayet edıyorsan et getırıyoruz işte dedi ama yoldalar sanırım anlayamadım kapattı yine biraz daha beklesem mi ne yapsam gerçekten kafayı yıyecegım
Yoldadır canım evham yapma getiriyoruz işte dediyse yolda konuşmuştur

Halen getirmedi malesef 9 da getırecegını söylemiş polis beye ama henüz yok bir durum gelen giden annemın telefonundan aradım az önce of yeter sıktın git nereye sıkayet edıyorsan et getırıyoruz işte dedi ama yoldalar sanırım anlayamadım kapattı yine biraz daha beklesem mi ne yapsam gerçekten kafayı yıyecegım
Bekleyin getiriyorum demiş bence yarım saat daha

Getiriyoruz dediyse yoldadır. Bekle yapacak bir şey yok. Keşke senin yerine annen konuşsaydı.

Saat 9u 12 geçiyor henüz. Bence sık boğaz etmeyin, daha da ters tepecek gibi duruyor çünkü.

Arkadaşlar hakkınızı helal edin hepınıze çok çok teşekkür edıyorum dua edin kusura bakmayın sizlerde ister istemez panikliyorum yüreğimi korku sardı elimde olmadan saatler geçmiyor resmen sakin olmaya çalışıyorum sizlerinde dedıgı gibi dua edin ınsallah Allah korktuğuma uğratmasın herkesin evladı gibi benimkilerde bana kıymetli işte 😢🤲🩷

Arkadaşlar hakkınızı helal edin hepınıze çok çok teşekkür edıyorum dua edin kusura bakmayın sizlerde ister istemez panikliyorum yüreğimi korku sardı elimde olmadan saatler geçmiyor resmen sakin olmaya çalışıyorum sizlerinde dedıgı gibi dua edin ınsallah Allah korktuğuma uğratmasın herkesin evladı gibi benimkilerde bana kıymetli işte 😢🤲🩷

Henüz gelmedi mi çocuklarınız? 😨

Henüz gelmedi mi çocuklarınız? 😨
Hayır malesef. Polis beye 9 da getırecegını söylemiş. 9 gibi az önce aradım of sıktın git nereye şikayet edıyorsan et gelıyoruz işte diye bir cevap verdi ama halen gelen giden yok bekliyorum biraz daha yoldalardır diye düşünüyorum ınsallah geliyorlardır biraz daha bekleyeyım sanırım

Bekleyin evet getiriyorum demiş. Telaşlanıp polise gittiğiniz için bilerek de yapıyor adi herif 😡

Hayır malesef. Polis beye 9 da getırecegını söylemiş. 9 gibi az önce aradım of sıktın git nereye şikayet edıyorsan et gelıyoruz işte diye bir cevap verdi ama halen gelen giden yok bekliyorum biraz daha yoldalardır diye düşünüyorum ınsallah geliyorlardır biraz daha bekleyeyım sanırım
10 a kadar bir bekleyin sakin olmalısın,ne kadar panik yaptığını belli edersen o kadar üsteleyecek bir manyak olduğu kesin.Geçmişten beri sorunlu bir tipten kimseye hayır gelmez ama işte çocuklar var..
Normal şartlarda iletişimi düzgün biri olsa saat vs takılmayı doğru bulmuyorum babası sonuçta ama bu herif itin teki belli. O yüzden sakin ol bekle 10 a kadar arama bakalım.

Kusura bakmayın ama siz bu adamla aynı evde yaşadınız bu adamla aynı yatağa girdiniz çocuk yaptınız.
Adam pedofili tecavüzcü hırsız katil falan değil heralde dimi.
Bir pazar günü almış çocukları. Bir bıraksanız mı acaba rahat rahat gezsinler.
Daha önce kaçırma gibi bir durum da olmamış.
Eşinizin çocukla birlikte olduğu günlerde siz de kendinize vakit ayırsanız arkadaşlarınızla ailenizle zaman geçirseniz.

X