• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Cocuk isterken sertlesme problemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çocuk düşünmeye başladığımızda bizde de bi iki kere sorun olmuştu. İster istemez tutacak mı olacak mı diye düşünmek psikolojik etkileyebilir, çok normal. Erkekler daha da hassaslar bu konuda hemen etkilenebiliyorlar. Bence üstüne gitmeden eşinizi motive edin, rahat hissettirin ve konuyu açmayın neden olmuyo diye sormayın fazla, düzelicektir. Farklı şeyler deneyin. Ayrıca yumurtlama günleri vs söylemeyin hiç.
Evet onceden sok oldugum icin irdeliyodum. Simdi olsa da olmasa da tepki vermiyorum.

Gecen cumartesi adetimin 2. Gunuydu dr. Gittik ikimizde testleri yaptirdik. Dr. Simdi yumurta takibine basliyor. Pazartesi gunu yine gidecegim. Sanirim surec pazartesi gunu baslayacak. Keske cocuk olsa da cinsel probleme raziyim. Zaten yas 39. Cocuk olmazsa gec evlendigim icin pisman olacagim yoksa. Kendime kizacagim biliyorum. Kendime kizmak istemiyorum

Yasim 39 oldugu icin cinselligi 2. Siraya aldim malesef.cocuktan sonra ona cozum bulmak daha iyi olacaktir
Merhaba. Benim yaşım 40 yı doldurmak üzereyim ve ben de geç evlendim ve 1 yıldır çocuk sahibi olamıyorum. Ve Benim de çocuk sahibi olmaya çalıştığımızdan beri eşimin ereksiyon problemi var. Ve siz 39 yaşını doldurmadan tüp bebek yaparsanız devlet % 30 unu karşılıyor o yüzden normal yolla olmasını beklemek zaman kaybı olabilir yumurta rezervi vs hızla azalıyormuş çünkü. Nacizane tavsiyem hemen devletin tüp bebek merkezlerine gidin. Eşinizin durumu bebek ıstediğiniz ve uğraştığınız için psikolojik. Lütfen geç kalmayın. Ben geç kaldım.🤔😓😦

Yo esim oyle her seyi ince hesaplayan biri degildir. Ben bir seyi istiyorsam o da ister ve destekler beni ki cocuk istiyorum diyor. Genel itibariyle maddi durumumuz kotu de degil sadece kisa vadede kotu. Babasi da iyi bir baba. Ailesinden memnun yani. Benim ilgimin azalacagini dusunecegini sanmiyorum. Cunku dozunda bir ilgim var ona karsi. Sadece bir iki kere ereksiyon problemi olunca sonra yine mi olacak korkusu oluyormus o yuzden dedi aciklamasinda...
Yumurtlama günü ereksiyon için doktor ilaç veriyor ve gerçekten işe yarıyor. İlaç kullanmayı denedi mı eşiniz

Benim haddime değil ama buraya derdinizi yazdıysanız dost acı söyler. Tabiki de insan her yaşta evlenebilir ama hiçbir iş aceleye gelmez. Yaşınız geçikmiş diye hemen çocuk yapmayı eşinize açmışsınız ki, eşinizin aklında öncelik olarak farklı bir şey varmış. Ereksiyon problemi psikolojik olabilir hemen aşılara falan bulaştırmayın kendinizi. Altı ay deneyin olmazsa tedavi deneyin. Rahminize, yumurtalıklarınıza erken işkence yapmayın lütfen.

Naçizane tavsiyem; eşinize biraz zaman tanıyın acele ettirmeyin. Birlikte güzel zamanlar geçirin. Hem çocuk için hem zevk için yatağa gidin. Allah'ın izniyle olur inşallah.

Merhaba. Benim yaşım 40 yı doldurmak üzereyim ve ben de geç evlendim ve 1 yıldır çocuk sahibi olamıyorum. Ve Benim de çocuk sahibi olmaya çalıştığımızdan beri eşimin ereksiyon problemi var. Ve siz 39 yaşını doldurmadan tüp bebek yaparsanız devlet % 30 unu karşılıyor o yüzden normal yolla olmasını beklemek zaman kaybı olabilir yumurta rezervi vs hızla azalıyormuş çünkü. Nacizane tavsiyem hemen devletin tüp bebek merkezlerine gidin. Eşinizin durumu bebek ıstediğiniz ve uğraştığınız için psikolojik. Lütfen geç kalmayın. Ben geç kaldım.🤔😓😦
Uzuldum gecmis olsun. Ama umidinizi yitirmeyin belli olmaz bu isler. Menapoz tanisi alan kadinlarin hamile kaldigini bile duyuyoruz. Sukur simdi esimin ereksiyon problemi duzeldi. Galiba psikolojikti. Tup bebek istemiyoruz sanirim daha dogrusu tup bebek isteyecek kadar cocuk istegi yok bizde. Olursa ne ala olmazsa yapacak bir sey yok diye dusunuyoruz yine de belli olmaz tabi

Benim haddime değil ama buraya derdinizi yazdıysanız dost acı söyler. Tabiki de insan her yaşta evlenebilir ama hiçbir iş aceleye gelmez. Yaşınız geçikmiş diye hemen çocuk yapmayı eşinize açmışsınız ki, eşinizin aklında öncelik olarak farklı bir şey varmış. Ereksiyon problemi psikolojik olabilir hemen aşılara falan bulaştırmayın kendinizi. Altı ay deneyin olmazsa tedavi deneyin. Rahminize, yumurtalıklarınıza erken işkence yapmayın lütfen.

Naçizane tavsiyem; eşinize biraz zaman tanıyın acele ettirmeyin. Birlikte güzel zamanlar geçirin. Hem çocuk için hem zevk için yatağa gidin. Allah'ın izniyle olur inşallah.
Aslinda biz evlenirken cocuk yapmayalim diye plan yaptik. Evlendikten sonra esim kendisi acti cocuk konusunu hatta ben sasirdim. Sen istemiyordun cocuk nasil.oldu dedim. O da cocuklari gorunce bende de istek uyandi dedi. Mahallemiz cok cocuklu bir yer) ben de tamam dedim. Zaten su an tedavi gormuyorum. Sadece yumurtlama takibi yapiyoruz. Sansima bu ay iki yumurtam gelisti biri catladi. Digeri de bugun doktor bakti o da buyumus. Catlatma ignesi verme geregi duymadi. Kan testi yaptik igneye gerek yok catlar dedi. Bakalim.olursa ne ala olmazsa yaoacak bir sey yok zorlamicaz. Bu sekilde karar aldik. En fazla asilamayi deniyecegiz. Bu arada guzel haber ereksiyon problemi duzeldu esimin. Donemlik stresdi sanirim. Yorumunuz icin tesekkurler. Dogru seyler yazmissiniz

Aslinda biz evlenirken cocuk yapmayalim diye plan yaptik. Evlendikten sonra esim kendisi acti cocuk konusunu hatta ben sasirdim. Sen istemiyordun cocuk nasil.oldu dedim. O da cocuklari gorunce bende de istek uyandi dedi. Mahallemiz cok cocuklu bir yer) ben de tamam dedim. Zaten su an tedavi gormuyorum. Sadece yumurtlama takibi yapiyoruz. Sansima bu ay iki yumurtam gelisti biri catladi. Digeri de bugun doktor bakti o da buyumus. Catlatma ignesi verme geregi duymadi. Kan testi yaptik igneye gerek yok catlar dedi. Bakalim.olursa ne ala olmazsa yaoacak bir sey yok zorlamicaz. Bu sekilde karar aldik. En fazla asilamayi deniyecegiz. Bu arada guzel haber ereksiyon problemi duzeldu esimin. Donemlik stresdi sanirim. Yorumunuz icin tesekkurler. Dogru seyler yazmissiniz
Rica ederim. Kendinizi hele ki bu pandemi zamanında hastanelere atmadan evvel bi ev içinde şansınızı tüketin. Hiçbit şey için geç değil, yetmiş yaşında kadınlar bile doğuruyor. Rabbim inş nasip eder :KK200: :KK36:

Merhaba sanırım hamile kalmışınız. Hayırla sağlıkla gelsin inşallah. Ereksiyon problemi nasıl çözüldü peki. Bizim devam ediyor hala. Çok bunaldım.
Tesekkur ederim amin. Darisi basiniza insallah... Acikcasi bu konuyla ilgili dr gitmistik ama bir sey yapmadan sorun cozuldu. Sanirim esimin durumu strese bagliydi. Sonra kendiliginden normale dondu cunku. Size tavsiyem esinize konuyla ilgili tutumunuz onemli. Yani suclayici degil de yapici, cesaret verici tavir sergilerseniz daha iyi olur. Ben " Cocuk dusuncemiz olmasa cinsellik hic onemli degil ben seni seviyorum, strese girme bugun olmazsa yarin deneriz" gibi cumleler kuruyordum. Bunlar ondaki stresi azaltti. Bir deneyin derim. Cunku bu is tamamen psikoloji ile alakali.

Back
X