• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Cocuk isterken sertlesme problemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kardelencicegimm

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
749
759
23
42
Hanimlar merhaba. 2 aylik evliyiz. Yasim 39.cocuk istiyoruz ama esimde sertlesme problemi cikti. Ilk zamanlar yoktu boyle bir sey. Sinirim bozuldu. Doktora gittik ikimizde sperm sayisi prostat vs her sey normal. Benim de testlerde her sey normal. Doktor yumurtlama takibine basladi. Haftaya yine gidecegim. Sanirim asilama bizim icin en iyisi. Esinde sertlesme problemi olup asilamayla hamile kalan var mi? Moral istiyorum birazcik. Allah isteyen herkese verir insallah.

• Beğen
Reactions: Z P
Hanimlar merhaba. 2 aylik evliyiz. Yasim 39.cocuk istiyoruz ama esimde sertlesme problemi cikti. Ilk zamanlar yoktu boyle bir sey. Sinirim bozuldu. Doktora gittik ikimizde sperm sayisi prostat vs her sey normal. Benim de testlerde her sey normal. Doktor yumurtlama takibine basladi. Haftaya yine gidecegim. Sanirim asilama bizim icin en iyisi. Esinde sertlesme problemi olup asilamayla hamile kalan var mi? Moral istiyorum birazcik. Allah isteyen herkese verir insallah.
Sertlesme problemini doktora soylemediniz mi? Onun için tedaviye baslanirdi.

Merhaba canim belki strese girmistir bizde ovulasyon testiyle takip ettik bu ay oncesinde ust uste iliski olunca yumurta catladiktan sonra iliski yasayamadik enerji kalmadi herifimde, boyle seyler erkkte stres olustarabiliyor

Sertlesme problemini doktora soylemediniz mi? Onun için tedaviye baslanirdi.
Onun doktoruna soyledik. Tetkiklerde bir sey cikmadi, strestendir dedi. Lifta verdi. Iliskiden once kullan dedi. Benim doktoruma da soyledik. Sperm testine bakti guzel dedi. Zaman kaybetmeyecegiz dedi. Sanirim asilama yapacak. Yumurtlama gunumde tekrar gidecegim. Niye stres yapiyor anlamiyorum. Soyledim de stres yapma iliskiyi sadece cocuk icinmis gibi dusunme olursa olur olmazsa onemli degil dedim rahatlasin diye.

Merhaba canim belki strese girmistir bizde ovulasyon testiyle takip ettik bu ay oncesinde ust uste iliski olunca yumurta catladiktan sonra iliski yasayamadik enerji kalmadi herifimde, boyle seyler erkkte stres olustarabiliyor
Ama sok gecirdim boyle bir sey yoktu cok normaldi iliskimiz ve dikkat ettim biz cocuk yapma karari verdikten sonra sertlesme problemi basladi. Hatta esime sen bilincaltinda cocuk istemiyor musun yoksa ondan mi boyle oluyor dedim. Hayir istiyorum diyor.

Ama sok gecirdim boyle bir sey yoktu cok normaldi iliskimiz ve dikkat ettim biz cocuk yapma karari verdikten sonra sertlesme problemi basladi. Hatta esime sen bilincaltinda cocuk istemiyor musun yoksa ondan mi boyle oluyor dedim. Hayir istiyorum diyor.
Başta boyle bir sey yoktu demek icin cok az sure 2 ay. Bilinçaltinda ne oldugunu kendisi bilemez ki. belki yeterli olamayacagini düşünüyor, babalik zor gelecek belki. Bu cinsel sorun devam ederse ertelemeden psikoterapi alin.

Canim benimde yas 35 zaten bizde deneme suresi 6ay testleri yaptirmissin temiz cikmis esinde strese giriyorsa dr kontrolunde asilama felanda yapabilir. Ne kadar olsa erkegin uzerine cocuk icin bi sorumluluk dusuyor belkide biraz birkac ay zaman tanimakta olabilir daha sakin ama

Canim benimde yas 35 zaten bizde deneme suresi 6ay testleri yaptirmissin temiz cikmis esinde strese giriyorsa dr kontrolunde asilama felanda yapabilir. Ne kadar olsa erkegin uzerine cocuk icin bi sorumluluk dusuyor belkide biraz birkac ay zaman tanimakta olabilir daha sakin ama
Haklisin biliyorum ama yasimdan dolayi acele ediyorum. 6 ay beklemek bile zaman kaybi diye dusunuyorum. Evet esim bir de cok hassas bir insan. Stres yaptigina inaniyorum daha once boyle bir sey yoktu aniden sertlesme sorunu basladi ve cok sasirdim. Tesekkurler yorum icin 💐

Başta boyle bir sey yoktu demek icin cok az sure 2 ay. Bilinçaltinda ne oldugunu kendisi bilemez ki. belki yeterli olamayacagini düşünüyor, babalik zor gelecek belki. Bu cinsel sorun devam ederse ertelemeden psikoterapi alin.
Soyle ki ilk bir ay normaldi iliskimiz cocuk karari aldiktan sonra oldu. Evet bilincaltini bilemez bu yuzden meditasyon muzigi ile uyuyoruz gece. Bilincalti temizlensin diye. Napim elimizden geleni yaoacagiz. Olmazsa zaten 39 yasindayim. Asilamayi denerim ama tup bebegi denemem diye dusunuyorum. 20li yaslarda olsam tup bebek denerdim ama yas itibariyle cok da elzem degil. Ama esimin sertlesme problemi yasamasi beni daha cok uzuyor. Aktivitesizlik nedeni ile degil. Onun boyle olmasini istemiyorum. Allah hepimize hayirlisini versin

Haklisin biliyorum ama yasimdan dolayi acele ediyorum. 6 ay beklemek bile zaman kaybi diye dusunuyorum. Evet esim bir de cok hassas bir insan. Stres yaptigina inaniyorum daha once boyle bir sey yoktu aniden sertlesme sorunu basladi ve cok sasirdim. Tesekkurler yorum icin 💐
Rica ederim canim, ozaman bunu dr a soyle mutlaka bi cozumu wardir yastan sebep beklemek istememen cok normal ben sorun oldugu icin deilde stresten kaynaklandigini dusunuyorum ki bide hassas demissin esin icin icini rahat tut canim sinierini bozma hic yasadiklariniz gayet normal hemen afallama😘

erkek değişik bir mekanizma

çocuk yapılacak dedin mi olanda olmuyor :KK14:

ama onun dışında hergün seks yapabiliyorlar:halay: ama çocuk olayı girdimi bir gün var bir gün da bile zorlanıyorlar

Uzun süren vajinismustan sonra eşim de bu problemi yaşadı psikolojik olarak olabiliyormuş. Doktor bize epimedyumlu macun önerdi. İlişkiden yarım saat önce yarım çay kaşığı kadar alıyordu sonucu gayet başarılı. Bu tarz şeylere karşı değilse deneyebilir

Uzun süren vajinismustan sonra eşim de bu problemi yaşadı psikolojik olarak olabiliyormuş. Doktor bize epimedyumlu macun önerdi. İlişkiden yarım saat önce yarım çay kaşığı kadar alıyordu sonucu gayet başarılı. Bu tarz şeylere karşı değilse deneyebilir
Yo karsi degil ne gorse yer. Su anda da keciboynuzu pekmezi ve tarcin bal corekotu karisimini tuketiyoruz birlikte. Nerden bulurum bu macunu? Aktardan mi?

Yo karsi degil ne gorse yer. Su anda da keciboynuzu pekmezi ve tarcin bal corekotu karisimini tuketiyoruz birlikte. Nerden bulurum bu macunu? Aktardan mi?
Biz aktardan almıştık. İlk başta çok yemesin bazen baş ağrısı yapabiliyor. Eşim yarım çay kaşığı yiyordu yeterli geldi. Hatta benim umudum yoktu baya şaşırdım

erkek değişik bir mekanizma

çocuk yapılacak dedin mi olanda olmuyor :KK14:

ama onun dışında hergün seks yapabiliyorlar:halay: ama çocuk olayı girdimi bir gün var bir gün da bile zorlanıyorlar
Alla allaaa ilginc vallahi. En iyisi artik cocuk istemiyorum diyim ben. Gecen gun bunu bile dusundum. Cocuk istiyor bana soyledigine gore ama sirf bu yuzden sertlesemedigini dusunuyorum.

Back
X