Çocuk doğdu, büyü bozuldu. Çıkmazdayım...

Öncelikle hala lohusa depresyonunun etkisi altında oldugunuza inanıyorum.Cunku bebeğinizden sıradan bir çocukmuş gibi bahsediyorsunuz.Lutfen aranıza asla birisinin girmesine izin vermeyin.Esinizi dinlemeyin kimseyi karıştırmayin.Esinizin yeğenini de evden gönderin.Gerekirse güzellikle gerekirse cirkeflikle. Kayinvalidem benim doğumumda gelip bana yardımcı olduğu halde bir zaman sonra bazı şeyleri beni rahatsız etmeye başlamıştı.Baktim olacak gibi değil kendisine gıcık olmaya başlıyorum münasip bir dille eşimle konuşup gönderdim kendisini.Siz de muhtemelen eşinizin yeğenine bu dönemde daha çok gıcık olacaksınız.Yaptigi yapmadığı herşey sizi rahatsız edecek.Ortam daha fazla gerilmesin.İnsanin ne zaman patlayacagi belli olmuyor.Baktiniz eşiniz hiç sizi anlamıyor o zaman biraz uzak kalın sakın kafayla dinlenin.Hala düzelmezse ayrilirsiniz yapacak bir şey yok.

Haklisin ne diyebilirim. Ben de bosanmayi dusunuyorum artik zaten. Ilk tercihlerde il disi tercihle bursaya gidicem. Dayanilir gibi degil manyaklarla ugrasmaktan yoruldum.
düzeleceğine dair hiç ışık yok buradan bakınca.

inşallah evladınla çok çok mutlu olursun.

Kv eşinizi dolduruyor bence.
"O beceremez, çocuk aç, bak benim baktığım gibi olmamış 6 buçuk kilo çok az, ben onu 8 kilo yapardım şimdiye, mama versin, yetmez sütü" vb.

Her gün eşiniz buna maruz kalıyor ve gelip size iletiyor kalıbımı basarım.
İyi bir rest çekeceksiniz. Çok sağlam bir azar. Ki ben olsam, parçalamıştim ağzını çoktan.

Cocugumu cok seviyorum ama benimmis gibi hissedemiyorum acikcasi. Cunku bana emanet etmediler hic. Oglumla yalniz hic kalmadim. 50 gunluk olana kadar hic altini degistirmedim ustunu giydirmedim. Kaynanam vermedi esim de dogrusu bu dedi. Kolu cikar ayagi cikar diye korkutup sindirdiler beni. Ben de dogrusu o sandim. Su an yalniz bakmaya cesaretim yok oglumu.

Erkekler de de lohusalik tarzi bir surec gozlemlenebiliyormus. Is degisikligi ev degisikligi yasam degisikligi bunlar hepsi stres sebebi. Ama hepsinden ayri olarak sizin kv arayip arayip esinizi dolduruyor demedi demeyin. Is saatlerinde falan ariyor belli. Sakin davranin. Guzellikle esinizle birlikte doktora gidin. Egitici videolar izletin. Cocuga anne sutunden baska birsey verilmemesi gerektigini ve cocugunuzun saglikli oldugunu bir de doktordan videolardan duysun. Sizin kv co kfenaymis.. Allah yardimciniz olsun.

Sinirimden telefonumu suyun altina soktum. Bu kafayi yemis delirmis diye dusundu sanirim esim. O aksam annesine emzirmesine bir sey deme dedi.

ne yapacagim diye düsünmeyin cevap net , annenizi cagiriyorsunuz ve o sizin icin düzenlenmesi gereken seyleri düzene sokuyor. elinizin altinda bir cevher var ve kullanin yani , birde ne demek yegen yahu ? annenize bu isi de halletmesi gerektigini söyleyin :)

Haa bir de yegen meselesi var. Ben olsam kiza her defasinda gitmesi gerektigini soylerim lafi oraya getiririm. Ferhunde gelin gibi olurdum o konuda azcik akli ve yüzü varsa giderdi herhalde. Hem bebek hem problemler hem de daimi misafir.... Olmaz. . Ama esime de nazik davranirdim. Aaa yok ben oyle demek istemedim o alinganlik etmis hayatimmm derdim. Ben olsam bende mahcup olurdum herhalde mahcubiyetinden ne desem yanlis anliyor derdim

ama eşi annesiyle de kavga ediyormuş.
ters teper bence.

Annem bende su an. Kv diger torunlari gormeye gitti. Sanirim meselesi bu. Annemi istemiyor. Yegen konusunda yapacagimi yaptim. Esime istemedigimi soyledim. Ailesinin yaninda birsuru laf soktum. Annesine sikayet ettm. Esim istemedigimi bildigi halde ve annesi bizim ev okuluna uzak oldugu ici yurt arastirdigi halde ve bana kizi gonderecegine soz verdigi halde kiza ve annesi e cozum onerileri sunup kizin evde kalmasini sagladi.

yeğenle eşi arasında bir şeyler olmasın.

murat başoğlu'ndan sonra her şey mümkün diyorum.

kızın annesi kalma dediği halde kız bu evde kalıyormuş. ve koca karısına rağmen kızın kalmasını istiyor.

akrabalık derecesi ne?

Esim beni cok severdi. Annesi bana ufak bir ima yapsa kiyametleri kopartirdi. Demedigini birakmazdi. Onu da onaylamiyorum elbette. Ama cocuk dogduktan sonra anne de yegen de herkes benim onume gecti onlar ev sahibi ben misafir. Ben misafirsem gitmem icabet eder. O kiz misafir degil benden daha cok ev sahibi misafir olan benim

öyle görünüyor ve sanki her şeyi senin gitmen için yapıyor gibi.

acaba biri mi var hayatında?

Esim cok serbest birakiyor kizi eve istedigi saatte gelip otel gibi kullaniyor odasi var. Normalde yeme icme elbette ayri degil ama esimin ozel olarak bana hamileyken aldigi findik fistiklari hic cekinmeden sormadan alip yiyebiliyor. Evde benden daha ozgur.

Sizin annenizi istemiyor kendi yeğeni eve yerleşmiş.
Böyle sağlam bir cinnet gerek o sümüksü yaratığı kapıya koymak için.

Dogum yapacagim zaman hastaneye gelip annemin yatmasi gereken refakatci koltugunda ozgurce sabaha kadar yatabiliyor. Kalk okula git diyoruz yok benim dersim gec diye gitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…