- 15 Haziran 2016
- 7.829
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.777
- 348
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5000 kimse getirip vermeyeceğini göre çalışmak mantıklı ki zam gelecek ayrıca sorumluluk almak yedirmek eğlemek zor acikcasi bana 10 bin bile verseler kabul etmem herkesin dinamiği farklı yani bana göre çeşitli çok bakilacaksa eline telefon vermek vs. İstemem ama siz isterseniz ona göre bir fiyat belirleyebilirsiniz asgari ücret üzerinden hesap yapabilirsiniz asgari ücret 6 gün üstünden 8 saat 5500 ise şuan öyle sizde dört saat 2500 desek 2000 oluru yalnız halasi olduğu ve samimiyetinzden 1500 normalİşte böyle düşünülmemesi için belli bir ücret belirlemek istedim keşke memur falan olsam yüksek versem eşim 1500 diyor ama zaten 5500+1000 yemek parasi var 1500 verdiğim zaman 5000 kalıyor 500 yol param boyle de çalışmaya değer mi diye düşündüm
Annem niye bedava bakıyor peki ? Ona da verek deMantıklı benim ilk kalbimden 1000 tl geçti ama eşim 1500 lerden bahsediyor sen olsan 1000 tl ye bakar mısın falan diyor
1500 çok bence ne yarım gün ne artı birşeyAnneme ufak ufak hediye gibi alırsam kabul eder yoksa kabul etmez ama halanın ücretine eşimde destek veririr olmazsa zaten yaz tatilinde falan anneanne bakacak sadece okul sürecinde hala bakacak oda okul yakın olduğu için bütçemiz kira dayız Türkiye de genel olarak orta sınıf bir durumdayız ne iyi ne kötü biraz birikim için işe girdim
Hala gidip almayacaksa da cocuklari alacakmış. Ödevlerini de yaptırıyorlarmis. Ne olursa olsun sorumluluk hele de kendi çocukları buyumusse evden çıkamayacak kadın. Akşam 7 ye kadar da az bir süre değil. 1000 -1250 bandında verebilirsinizHala gidip alıp gelmeyecek kuzenleriyle gidip geliyor hafta da 4 veya 5 gün vardiyama göre değişiyor tabi ki ücretsiz olmaz ama benim kalbimden 1000 geçti esim 1500 diye diretiyor
1. sınıf çocuğunun tüm ödevini de hala/halanın çocuğu yaptıracak yalnız bu durumdaCocugun yedigi yemekten ne olur bin tl verin sonucta sizde asgari aliyosunuz daha fazla alsaydiniz 1500 derdim. Ara sira eliniz rahat olunca hediye alirsiniz cocugun sevdigi meyveyi falan gonderirsiniz boyle boyle idare edilir yoksa iki cocugu birakip ustune para verip asgari icin calismaya degmez malesef
Yaa evet ama bu ay 1000 zamdan sonra 1500 okeyim gibiKonu sahibesi aklın iyice karıştı dimi![]()
Evet haklısınız 5500 den hesaplayinca miktar yüksek geliyor bu ay yarim ay girdim 4500 alacağım muhtemelen 1500 verdigim zaman koca bir ay 3000 tl ye çalışmış olacağım bu ay 1000 versem zam geldiği zaman 1500 versem nasıl olur
Okumayı öğrendi şuan da pratik yapıyorlar alsam da ben üzerinden geçiyorum kuzeni ödevini yaptırıyor1. sınıf çocuğunun tüm ödevini de hala/halanın çocuğu yaptıracak yalnız bu durumda
valla benim çocuğum filan yok
ama 1. sınıfa giden çocukları olan anneler buyursun gelsin konuya bi anlatsınlar nasıl oluyor...
bence 1. sınıfa giden bir çocuk bırakılabiliyorsa birine ödeviyle yemesiyle içmesiyle kimse kusura bakmasın da bin lira değil yani bunun karşılığı...
okumayı yazmayı halasında öğrenecek bu çocuk resmen.
Haklısınız dediğiniz gibi yapıcam zaten durumu iyi olsa alacağını düşünmüyorum. Oda zor geçiniyor evine katki olması gerekKoca bir ay o fiyata çalışmış olmayacaksınız aslında, çünkü çocuğunuzla da ilgilenilmiş olacak. Üstelik önümüzdeki aylar maaşınız artacak. Bu ay 1000 TL, sonraki aylarda 1500 TL olarak belirleyin bari. Sonuçta onlar da asgari ücretle geçiniyorlarmış ve belki görümceniz de başka bir iş yapma fırsatını kaçıracak.
Ben bir miktar da annenize vermeniz gerektiğini düşünüyorum bu durumda.
işte kuzeni yaptırıyor diyorsunuzOkumayı öğrendi şuan da pratik yapıyorlar alsam da ben üzerinden geçiyorum kuzeni ödevini yaptırıyor
Hönk?? Bin lira yeter illa vericeksen dedim zaten. Kadın kaç para versem uygun olur demiş değil mi ? Evet evdeysem bakarım. Yeğenim değil mı? Bu benim insanlık anlayışım ve ona göre yorum yaptım. Diğerleri beni ilgilendirmiyormutlaka öyledir
mutlaka eşiniz de gık bile demiyordur
sizin kendinize ait bir hayatınız da yoktur, tüm günü evde bedava çocuk bakarak geçirebilirsiniz büyük bir mutlulukla. üstelik bir ay iki ay değil yüksek ihtmalle yaz boyu da size kalacak çocukla mesela, çünkü tatil matil neden öyle planlarınız olsun ki değil mi?
muhakkak durum budur yani,
ama burada durum o değilmiş, o yüzden buradaki duruma göre fikir verseniz mesela nasıl olur?
Yani birde durumu olmayan biri için bir tabak yemek ,günlük yedirecegi birer meyve ,belki günde alacağı fazla bir ekmek bile külfet .1. sınıf çocuğunun tüm ödevini de hala/halanın çocuğu yaptıracak yalnız bu durumda
valla benim çocuğum filan yok
ama 1. sınıfa giden çocukları olan anneler buyursun gelsin konuya bi anlatsınlar nasıl oluyor...
bence 1. sınıfa giden bir çocuk bırakılabiliyorsa birine ödeviyle yemesiyle içmesiyle kimse kusura bakmasın da bin lira değil yani bunun karşılığı...
okumayı yazmayı halasında öğrenecek bu çocuk resmen.
üstüneŞurada halasıdır baksın diyenleri anlayamıyorum. Konu sahibi kendi hanesine katkıda bulunup çalışacak bunuda halanın desteği ile yapacak. Birtek halada değil çocuklarının bile desteği var. Zaten hala parayla cocuk bakıyormuş neden market alışverişini yapın 500 1000 yeter diyorsunuz. Kadın belki okul ihtiyacına harcayacak belki biriktirecek. 1000 lira ayıptır yani eşiniz haklı 1500 lira verin. Elim titrer diyorsunuzda cocuğunuzun bütüüün ihtiyaçlarını karşılıyorlar kendi evinde bir uyuyacak bir kahvaltı yapacak birde duşunu alır. İki tabak yemekten ne olur diyenlerede evet normal her akşam rahatça tenceresi kaynayan bir evde sorun olmayabilir ama asgari ücretli tek kocanın çalıştığı evde fazladan iki tabak bile zor cıkar bazen. Geçici süre olsa dediğiniz doğru eve market alışverişi yapılır yeter. Ama siz düzenli çalışacakken halanında biraz tatmin olması lazım. İlerde ben bakamıcam diyip sizide yarı yolda bırakıp şimdi napcam kim bakacak diye düşünme dertlerine girmek istemiyorsanız eliniz titremesin 1500 verin. Zaten zam gelicek maaşınıza.