- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
- 178
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar güzel bir cevap daha olamazdı sanırım tebrikler...bencil hayat ne güzel değil mi? sigortasız çalıştırıp bir de parasını kesmek kadının.
ortada falan bırakmamış sizin bu bencilliğinizin yanında yine de iyi niyetli davranıp evimde bakayım demiş. o çalışanın ama hak yenmiş oluyor ya kanunlar görmese de şimdilik hak göruyor.elbet o çalışanın hakkı da sizde kalmayacaktır.
başlık da konuya uymamış bu arada.
ben yine de sizi çok haklı bulmuyorumevet en bastan iki hafta gibi uzun sureli tatillerde maas kesintisi yapilacagini gorusmenem bir eksiklikti aklimiza gelmedi bakicininda benimde.ama hak yedigimi dusunmuyorum kimseyi magddur etmem zaten maasini vermeden telefonla konustum fikrini aldim istedigin gibi yap dedi.paranin yeri varmi diye sordum baska yerden tamamlarim dedi.sorun olacagini bilseydim zaten verirdim .isterse yinede veririm.esiyle ayni is yerinde calisiyoruz adam kendisi bastan eve yollamayi kabul etti.ama sonradan karisi ustunde baski yapti surekli soyle eve getirsinler diye.cocugu kendine alistirdiktan sonra evimde bakmak istiyorum boyle zorlaniyoruz son olayda zaten bahanesi oldu.yoksa para onemli degil.ama adamin yaptigi bizi mecbur birakmak.1,5 yasindaki cocugun vebaline girmek.
İlk defa çocuk baktırıyorum.Etrafımızda çocuk baktıran kişiler biz kesiyoruz kesmelisin deyince sorarak kestim fakat bugün kestiğim kısmı verdim.Tecrübesizlik, iletişimsizlik diyelim ama asla kötü niyet veya hak yemek değildi niyetim.
Bazı kişiler çok ağır eleştiriler yapmışlar siz gerçekte nasıl bir ilişkimiz olduğunu bilmiyorsunuz bakıcımın üstüne titrerim oda benden çok memnun son olayda tamamen gafletime geldi özrümü diledim parasını verdim.
Gelelim bana eşini öneren iş arkadaşım kocasının tavırlarına;ilk etapta biz anlaşırken eve yollamayı kabul etti ben ikna etmedim kendisi isteyerek eşini yolladı.İlk konuşurken bakıcıdan söz aldım çocuk bakımı çok önemlidir,sık bakıcı değişimi çocuğu kötü etkiler 3 yaşında kreşe vermeyi düşünüyorum sizinle 1,5 yıl çalışıcaz sonradan değişiklik olmasın diye.oğlumu beraber büyütelim diye konuştuk.Fakat işe başladıktan 1 ay sonra kocası el altından yeni iş aramaya başlamış ,2 ay sonrada çocuğu eve getirsinler diye eşine baskı yapmaya başladı sebebi aşırı derecede kıskançlık minübüsteki adamlardan kıskanıyormuşşş.kadını evden dışarı çıkarmak istemiyor.ben kadının çocuklarınıda düşünerek yaz tatilinde evine götürmeyi kabul ettim okullar açılınca tekrar eve gelmek şartıyla,düşünün konuşun dedim ayrıldık.
Bugün kararını sordum bakıcıya tamam demiş.Ama bu seferde para az gelmiş emrivaki yaparak 200 TL zam yapacakmışız.Kadın kocasının gözüne bakıyor çalışmasına izin versin diye bizle çalışmaktan memnun.Ama kocasına söz geçiremiyor kimle muhatap olacağım belli değil.Bakıcıdan memnunum ama kocası çok sıkıntılı benim açımdan.3 ay önce maaş konusundada sıkıntı yoktu eve gelme konusundada çocuk alıştıktan sonra bizi istediği gibi parmağında oynatmak istiyor.İki arada bir derede kaldım çocuğu düşünüyorum bakıcıyı değiştirsem kötü etkilenir mi?Bir yandan tüm şartları kabul etsem taviz tavizi doğuracak ve bir yerde kopacak gibi maddi manevi çok yıpranacağız.Yaz tatili sonunda yine eve göndermem diyebilir güvenim yok adama.
Siz izne ciktiginiz zaman maasiniz kesiliyor mu?Bende on beş tatilde kesmiştim parasını ama öncesinde soylemistim ben bunun bencillik hak yemek olduğunu düşünmüyorum sonuçta herkes hakettigi parayı almalı çocuğa bakmadigi halde emek yokken neden para verilsin ki amaç onu ortada birakmamak ise verilir hele ihtiyacı olan biriyse ama günümüzde bi çok ev hanimi zor durumda olan kimseyi bulamadığı için bakıcı arayan anneleri kullanma derdinde ohh hem evimde isimi yapayim hem çocuk ortada oyalanır hem para kazanmış olurum ne âlâ memleket ... Bence eşi diyorsa eşini susturamadi ise bırak başka bakıcı bul elde iyi bitmez derler bizde daha iyisini de bulursa merak etme hem çocuğu alıştırp hem bana mecburlar diye ilginç şartlar ortaya sunmak asıl bencillik ... Hele eşi konusunda madem parali ev hanimi gibi calissin istiyor otursun elini acsin para aksın ... Öyle kusura bakmasın cocuguna baktıran annede kolay kazanmıyor kolay para veremz
İlk defa çocuk baktırıyorum.Etrafımızda çocuk baktıran kişiler biz kesiyoruz kesmelisin deyince sorarak kestim fakat bugün kestiğim kısmı verdim.Tecrübesizlik, iletişimsizlik diyelim ama asla kötü niyet veya hak yemek değildi niyetim.
Bazı kişiler çok ağır eleştiriler yapmışlar siz gerçekte nasıl bir ilişkimiz olduğunu bilmiyorsunuz bakıcımın üstüne titrerim oda benden çok memnun son olayda tamamen gafletime geldi özrümü diledim parasını verdim.
Gelelim bana eşini öneren iş arkadaşım kocasının tavırlarına;ilk etapta biz anlaşırken eve yollamayı kabul etti ben ikna etmedim kendisi isteyerek eşini yolladı.İlk konuşurken bakıcıdan söz aldım çocuk bakımı çok önemlidir,sık bakıcı değişimi çocuğu kötü etkiler 3 yaşında kreşe vermeyi düşünüyorum sizinle 1,5 yıl çalışıcaz sonradan değişiklik olmasın diye.oğlumu beraber büyütelim diye konuştuk.Fakat işe başladıktan 1 ay sonra kocası el altından yeni iş aramaya başlamış ,2 ay sonrada çocuğu eve getirsinler diye eşine baskı yapmaya başladı sebebi aşırı derecede kıskançlık minübüsteki adamlardan kıskanıyormuşşş.kadını evden dışarı çıkarmak istemiyor.ben kadının çocuklarınıda düşünerek yaz tatilinde evine götürmeyi kabul ettim okullar açılınca tekrar eve gelmek şartıyla,düşünün konuşun dedim ayrıldık.
Bugün kararını sordum bakıcıya tamam demiş.Ama bu seferde para az gelmiş emrivaki yaparak 200 TL zam yapacakmışız.Kadın kocasının gözüne bakıyor çalışmasına izin versin diye bizle çalışmaktan memnun.Ama kocasına söz geçiremiyor kimle muhatap olacağım belli değil.Bakıcıdan memnunum ama kocası çok sıkıntılı benim açımdan.3 ay önce maaş konusundada sıkıntı yoktu eve gelme konusundada çocuk alıştıktan sonra bizi istediği gibi parmağında oynatmak istiyor.İki arada bir derede kaldım çocuğu düşünüyorum bakıcıyı değiştirsem kötü etkilenir mi?Bir yandan tüm şartları kabul etsem taviz tavizi doğuracak ve bir yerde kopacak gibi maddi manevi çok yıpranacağız.Yaz tatili sonunda yine eve göndermem diyebilir güvenim yok adama.