- 3 Mayıs 2015
- 13.303
- 48.725
- 598
evet en bastan iki hafta gibi uzun sureli tatillerde maas kesintisi yapilacagini gorusmenem bir eksiklikti aklimiza gelmedi bakicininda benimde.ama hak yedigimi dusunmuyorum kimseyi magddur etmem zaten maasini vermeden telefonla konustum fikrini aldim istedigin gibi yap dedi.paranin yeri varmi diye sordum baska yerden tamamlarim dedi.sorun olacagini bilseydim zaten verirdim .isterse yinede veririm.esiyle ayni is yerinde calisiyoruz adam kendisi bastan eve yollamayi kabul etti.ama sonradan karisi ustunde baski yapti surekli soyle eve getirsinler diye.cocugu kendine alistirdiktan sonra evimde bakmak istiyorum boyle zorlaniyoruz son olayda zaten bahanesi oldu.yoksa para onemli degil.ama adamin yaptigi bizi mecbur birakmak.1,5 yasindaki cocugun vebaline girmek.
Çok ama çok bencilsiniz
Siz onun vebaline girmişsiniz
Dünya sizin etrafınızda dönmüyor
Neyseki kadın daha hanımefendiymiş ki paramı ver dememiş siz bilirisniz demiş
Başka yerden tamamlarım dedi diyorsunuz demekki igtiyacı varmış. Bu cümleye rağmen nasıl rahat etti içiniz.
En azından ilkinde konuşmadığınız için kesmeseydiniz, bundan sonra keseceğim diye anlaşırdınız.
Ama kadının işi çok zor. Bu bencillikle baş edilemez. Sadece kendi oencerenizden bakıyorsunuz