İster çocuk olsun ister yetişkin olsun,ne kendim ne de çocuğumu bu özel insanlardan uzak tutmam,onlarla birlikte olmak onları rahabilite eder ve bizlerle kaynaşcıkca kendilerini daha iyi hissederler.
hiç kimse bu dünyaya özel insan olarak gelmek istemez ve bu özellik hepimizin birgün başına gelebilir.Lütfen toplum olarak biraz daha duyarlı olalım.
İster çocuk olsun ister yetişkin olsun,ne kendim ne de çocuğumu bu özel insanlardan uzak tutmam,onlarla birlikte olmak onları rahabilite eder ve bizlerle kaynaşcıkca kendilerini daha iyi hissederler.
hiç kimse bu dünyaya özel insan olarak gelmek istemez ve bu özellik hepimizin birgün başına gelebilir.Lütfen toplum olarak biraz daha duyarlı olalım.
Kendimi bildim bileli yaşadığım herşeyde empati yaparım. O özel çocuğun yerinde benim çocuğum olsaydı, ve arkadaşlık kurulmasaydı herhalde benim ve çocuğum için büyük bir yıkım olurdu.O halde benim yaşamak istemediğim birşeyi neden başkasına yaşatayım ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?