cocugunuzun olmadigini annenize nasil soylediniz?

Akasia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
5.246
556
slm kizlar ben 3 yillik evliyim ve cocugum olmuyo. catlmama ignesi felan yaptirdim yine olmadi vs vs. herkes surekli soruyo bebek ne zaman geliyo diye ama ben istemiyoruz dyorum. annemde 1-2 kere sordu ve surekli sormak istedigin bilyorum ama ben lafi deistiriyorum. tedavi gordugumu felan anlatmak istiyorum ama olmuyo iste ne bilim bilyorum tuhaf bir duruma ama. :sm_confused: sadece cok samimi oldugum bir eltim var o biliyo. ve esim tabi. oda bana surekli dyo annenle konus diye belki onun bildigi daha iyi doktorlar vardir diye ama ne bilim ne zaman soylemeye gitsem olmuyomafoldumben

Canım bende 1 yıldan beri korunmuyorum ve hamiş kalamadım.Anneme ve kayınvalideme söyledim en sonunda ve bana destek oldular söylemek en iyisi eşin doğruyu söylemiş bendede eşim söyle diyordu ama ben söyleyemiyordum şuan iyiki söylemişim canım ve ben hormon testi ve rahim filmi yaptırdım bu ay Allah'ıma şükürler olsun sorun yok.Bende buay hamile kalmazsam belli bir süre vajina ultrason ile doktorum yumurtalarımı takip edecek eğer 4-5 ay daha hamile kalamazsam çatlatma iğnesi ile olacak eğer oda sonuç vermezse tüp bebek dedi.

Peki sen doktor kontrolündemisin canım...

evet canim bende doktor kontrolundeyim. ama burasi tr turkbayragi gibi deil. turkiyede gorunmustum doktor dedi kist var dedi bunlari alacaz ve hamile kalacaksin dedi. sonra tabi donmek zorunda kaldik ve burda gittim burdada ayni seyi dediler ama burdakiler kisteli almanin munkun olmadigini soylediler.mafoldumbeninanin sasirdim yani. 2 defa catlama ignesi oldum ama olmadi. kistler yuzunden yumurtaliklar catlamiyo. niye hala catlama ignesi yapyo bu doktor anlamadim. ama bize burdan 1 saat uzaklikta bir turk doktor varmis cuma gunu onunla randevum var. insallah olumu bisey soyler. seninde insallah catlama ignesine gerek kalmadan hamis :CüvCüv:kalirsin canim:teselli:

bence konuş bu senin içinde iyi olacaktır.destekçin olur.

Canım doktordan doktora fark ediyor ben ilk doktora çıktığımda bana doğru direk hormon testi istedi ama ben başka doktora gittim oda doğru direk rahim filmi istedi sonra başka doktora gittim ve benimle çok ilgilendi en son gittiğim doktor hemde ssk hastanesinde olduğu halde yani doktorlar genelde muayenesinde ilgilenirler ya ondan ben sormadan herşeyi bana bu doktor anlattı ve çok mutlu oldum ve ilk hormon istedi normal çıktı sonrada rahim filmi istedi oda normal çıktı ve yazdığım gibi şimdi tedaviye başlayacağız ama araştırdığım kadarıyla bu rahim filmi çektirenler fazla durmadan hamile kalıyormuşlar bende çok umutluyum bakalım canım.İnşallah sende fazla uğraşmadan hamiş kalabilirsin canım.

nasil soylicem bimiyorum. ANNE BILYOMUSUN BENIM COCUGUM OLMUYO OOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFF eyvahedigeldismile

bencede söyle canım ya annen sonuçta.. istiyoruz bebek ama durum böyle diye anlat.
destek olur sana dua eder hep .
bizde 10 aydır istiyoruz bebiş daha yok anneme ilk başından beri söyeldim heray adet oldunmu diye soruyor :)
en kısa zamanda konuşursun inşallah içine ata ata insan daha kötü oluyor paylaşacak birisini arıyor.
inşallah en kısa zamanda bebeğin gelir :Saruboceq:

Ewet canım ya benimkilerde dua eder bana hep kayınvalidemde adetime yakın adet oldunmu diye sorar hep nede olsa bu durumları yaşamışlar geçirmişler canım...

Ewet canım ya benimkilerde dua eder bana hep kayınvalidemde adetime yakın adet oldunmu diye sorar hep nede olsa bu durumları yaşamışlar geçirmişler canım...

ben kayınvalideme söylememiştim. onlar istemiyo diye biliyolardı sanırım..
geçen ay 14 gün gecikmişti eşimin yengelerine sölemiştim onlarda hamilesin ozaman dedilerdi. bi gün kaynanamın yanında adet oldunmu diye sordu. bende olmadım bekliyorum dedim. sonra bizde istiyoruz ama öyle kolay değil dedim .
sonra doktora gittim.
pazarda karşılaştık pazarda sordu oldunmu diye kaydirigubbakcemile3 bende doktora gittim herşey normalmiş dedim . hayırlısı olsunda geç olsun dedi. boshayallersmile

akasia , hiç olmucak diye bişi yok ki .olumunekankayizsmile
bugun okudum 7 yıl sonra hamile kalmış tedavilerden sonra düşün yani . senın yıne 3 yıl olmuş . bu ay olmaz bidahaki ay yada sonra....
Allah gönlünün muradını versin inşallah çok zor biliyorum böyle.. beklemeyen bılmez:umursamaz: senağlama millet hemen nası hamile kalır çok şaşırıyorum bız bekle bekle gelmıyo bebişler.. Herşeyin hayırlısı. olsunda geç olsun. olupda Allah korusun bişey olsa daha zor..

canım bence söylemelisin benim annem herşeyimi bilirdi ve bence anne gibi bir dost bulamazsın annenle ilişkin nasıl bilemem ama bu konuda sana en yardım edebilecek kişi annen bence

kızlar benim eşimde azosperm tüp bebek denedik ama eşimde hiç sperm bulunamadığı için tedavimiz yapılamıyor. doktor tekrar denemenize gerek yok dedi.
bir mucize gerçekleşmediği sürece olmayacak biliyorum ama ileme söyleyemedim. zaten söyleyecek olsam da eşimden kaynaklı olduğunu söylemek istemiyorum. bu durum nasıl açıklanırki.
sürekli geveleyip duruyorum ağzımda ama konuşamıyorum

öncelikle annenle paylaşmalıydın eltinden önce ve anne benim çocuğum olmuyor demek çok yanlış bir cümle sonuçta doktor size çocuğunuz olmaz dememiş henüz tedavi aşamasındasın güzelim bilirim yurtdışında türk doktor aramanın zorluğunu doktorumun temelli türkiyeye döndüğünü duyduğumda yıkılmıştım halen doktor arıyorum bakalım kısmet ama olduğunuz ülkedede mutlaka iyi doktor vardır umudunu yitirme...

azosperm için ibrahim saraçoğlunun nohut suyu kürü var istersen sana yzarım 3 ay o kürü kullanın azosperm olup bu şekilde hamile kalıp saraçoğluna çok teşekkür eden var sende umudunu yitirme Allah ın izniyle sizinde evladınız olur inşallah

kizlar hepinize tessekur ediyorum. ben herseyimi anlatamam herkese ama bilmiyorum.ama soylemem lazim en yakin zamanda. bide bana her ay adet oldunmu diye sorarlarsa ben sinir olurum oyle biriyim. konuya nasil basliyim bilmyorum ki???????????

kizlar hepinize tessekur ediyorum. ben herseyimi anlatamam herkese ama bilmiyorum.ama soylemem lazim en yakin zamanda. bide bana her ay adet oldunmu diye sorarlarsa ben sinir olurum oyle biriyim. konuya nasil basliyim bilmyorum ki???????????

Canım sana her ay adet oldunmu sorarlarsa ewet bu biraz insanın canını sıkıyor ama bişey oldumu en azından bildikleri için sorman çok rahat oluyor.Bu konuyu nasıl anlatacağın ise neler yaşadıysan anlatacaksın canım bunda sakın sıkılma canım...

bu arada arkadaşım annen de olsa kimseye bişey anlatmak zorunda değilsin. kendini buna mecbur hissetme.

bence söyle canım senin iyiliğini isteyecek tek çıkarsız insan annendir..onun duasını alırsın anne duası gibisi yoktur..
benimde 1 5 senedir olmuyo eşimde sperm hareketsizliği vardı ama eşimin annesi benim annem bilirler anlatırız eşimde bundan rahatsız hiç olmadı..aksine test yaptırdıktan ve o sevinçli haberi yükseldiğini öğrendikten hastanenin kapısından çıkar çıkmaz ben annemi eşimde annesini arayıp mutlu haberimizi sevincimizi paylaşmıştık en az bizler kadar sevinmişler mutlu olmuşlardı...:teselli:

Ben de anneme söyleyememiştim.Ablamla paylaşmıştım,ablamın, anneme söylediğini sanıyorum.Annem de beni üzmemek için bebek konusunu açmıyor diye düşünüyorum.Ablamla rahatlıkla konuşabiliyorum.
Eşim,kayınvalidemle paylaştığı için bu durumu bende söylemek zorunda kaldım.Onunla da paylaşabiliyorum hatta zaman zaman doktora gittiğimde yanımda bulunmak ister destek için ama annemle konuşmaya çekiniyorum,belki de utanıyorum bu tür konuşmaları yapmaktan bilemiyorum...

Son düzenleme:
bende 2.5 yıldır evliyim ilk seneden beri annem biliyor neden ondan saklayımki bütün ailem biliyor bunu ailemden nie saklayımki ama çevremdekilere ve eşimin ailesine istemiyoruz daha erken falan diyorum her hastaneye gidip geldiğimde annemin yada teyzemlerim halamların araması beni çok mutlu ediyor bu yolda yalnız olmadığımı hissediyorum hepsi benim için dua ediyor.
hsg çektircem teyzemler halamlar aman çağır bizi yavrum bizde gelelim falan diyolar bence hiç saklamayın annenizden sizi dünyaya getiren o zaten niye saklansınki bi anneden böyle birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…