çocuğunun cinsiyetini öğrenmeye gelmeyen baba!

En azından senin ailen üstüne titriyor bende o da yok ne eşim ne ailem kimseden bi ilgi bi şımartılma görmedim ilk gebeliğim eşim kaç kere beni dövme aşamasına geldi 6aylık evli olmama ragmen bide bu 10 yıllık sevgilimdi hiç mi tanımadın diyenlere sesleniyorum evet tanımadım Allah kimsenin başına vermesin bebeğim her aklıma geldikçe üzülyorum

Sende kendimi gördüm resmen Allah en yakın zamanda yardımcımız olsun 6aylık hamileyim öğretmenlik yapıyorum eve geliyorum ne bi yemek ne bi temizlik elini sanki kasten hiç bişeye atmıyor

Ayni evde yasamadan evlenmeden birini tanimak cok zor. Bazisi bariz belli eder ne oldugunu ama bazisini da taniyamazsin.

Kadınlar kulubünden anladığım öğrendiğim birşey varsa o da sıkıntılı kişiliksiz karaktersiz erkeklerin hayatta ne kadar şanslı olduğu :) nerde bu saygılı hoşgörülü kaliteli erkekler ? bayanlar neden onlarla değilde sıkıntılı tiplerle evleniyorsunuz.. ne demek senin yükünü çekiyorum lafa bak yahu pesss !!!

Söyle söyleyeyim benim hamileliğimde KV kp gelecekti ben tepki gösterdim eşimle ben yeteriz ordu gibi gitmeye gerek yok dedim yani iyi niyetli olsalar bile sürekli hstye alışverişe falan gelmelerine bozulurdum ne işleri var ben eşimle hallederim derdim velhasıl adamda kendince haklı

Bende lenf kanserini yendim. Doktorlar erken menopoza girmen olasi dediler.Evlenmeden once hormonlariama baktirdim normal cikti. Her ihtimale karsi 1 sene dikkat ettim ve istedikten 3 ay sonra cok sukur hamile kaldim. Hic tedavi felan olmadan.

Esin evlilige daha alisamadan birde baba olacagini ogrenince biraz bunalima girmis sanki.

Tavirlari dogru degil tabi ama eger bebegin cinsiyetini ogrenmeye basbasa gitmek istiyorsa keske tamam deseydiniz. Ailenize telefonla soylerdiniz.

Benim kayinvalidem gorumcem felan gelmek istemisti esimde neden olmasin dedi. Sonra ben esimle konustum bu bebek ikimizin maaile gitmeye gerek yok ilk cinsiyeti duyan sen ve ben olmaliyiz diye. Esim bana hak verdi hic onlara haber vermeden ikimiz gittik. Sonra herkese telefonla soyledik.

Inatlasmak yerine ortayolu bulmaya calismak daha mantikli sanki.

Ayni fikirdeyim.

Evlilik alisma sureci zaten sikintili oluyor birde hop adama baba olacaksin denmis birde herseyi kayinaile yapmak tepki vermesine sebep olmus.

Tavirlari evet abartili sozleri cok kirici ama ama sanki biraz birbirlerine alissalar basbasa kalsalar duzelmeyecek bir evlilik degil.

Miktirsin gitsin nankör köpek evine yemek aş getiren annenden ne istiyor
At gitsin bu herifi canına yazık. Bebeği görünce belki insanlaşır bebek doğana kadar bekle derim hala böyleyse silkele gitsin iti

Esınızın annesi babası gelmek istiyor dıye kavg ettık desenız.. yada esınızın alesı ile sık gorüşmesinden dert yansanız buradakı yorumlar farklı olurdu.evlilikte bayanlar ıkı tarafıda esıt mesafede tutmayınca bazı erkeklerın gozu acılıyo.vay va benımde ailem vardı dıyor.bız bayanlar kendi ailemiz ile daha rahat ettiğimiz için taraf tutup daha içli dışlı olsun eşimiz istiyoruz.emın olun benim eşimde daralırdı ailemle sureklı goruşme halınde olsam.şahsen bende eşimin ailesi ile zırt pırt dra gıtmek istemezdım.bazı erkeklerde bız kadınlar gıbı dayanamıyor bu duruma.allh yardımcı olsun .bi gözden geçir evliliğini.

hamileyken bunları yapan adam bebek dogarken iyice kötü olur bence. bebek olnca annen gelıcek sizde kalıcak o zaman ne diyecek. annen sana yemek göndermese kendısı yemek yapabiliyo mu evde. yanı biraz hosgörü. ben de hamılelıgımn 4 ayına kadr nerdeyse mutfaga giremedım. ısyerının yemekhanesınde 9 ay yemek yıyemedım. normalde kolay kolay mıdem bulanmazken bunları yasadım. kolay degıl. bı de hamıleyken ekstra iyi beslenmek gerekir soncta. al karsına konus gzel güzel. aileni de mumkun mertebe herseye cok sokma. senın 1. ailen eşin. ona bunu hıssettir

Meraklı anne adayi Allah senin de benim de yardımcın olsun

genelde eleştirenler ailemin doktora gelmesine takılmışlar size yapılsa istemezmişsiniz tabii ki en doğal hakkınızdır peki istemediğinizi eşinize münasip bir dille anlatırmıydınız ya da benim eşim gibi bir ay ailemin gelmesini kendisi isterken diğer ay ortada hiç bi şey yokken eşinize bağırarak mı anlatırdınız ben bu dengesizliğe kızgınım kırgınım lütfen ama lütfen anlamaya çalışın

Kontrollere esimle ya da kendim gittim hic annemle gitmedim.esim de kendisinden once anne babami one surersem bir kiskanclik hissediyorum agresiflesiyor.o yuzden dengelemeye idare etmeye calisiyorum.esi hice sayip anne babayi el ustunde tutmak da dogru degil anne babayi umursamayip esi de el ustun de tutmak da dogru degil.tabiki anne babamin yerini hickimse tutamaz esim dahi olsa.ancak her ikisinin yeri ayri..dedigim gibi denge onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…