- 27 Şubat 2017
- 2
- 0
- 1
- 35
En azından senin ailen üstüne titriyor bende o da yok ne eşim ne ailem kimseden bi ilgi bi şımartılma görmedim ilk gebeliğim eşim kaç kere beni dövme aşamasına geldi 6aylık evli olmama ragmen bide bu 10 yıllık sevgilimdi hiç mi tanımadın diyenlere sesleniyorum evet tanımadım Allah kimsenin başına vermesin bebeğim her aklıma geldikçe üzülyorummerhaba hanımlar aranızda yeniyim düşünceler başıma ağırlık yapıyor anladım ki tek başıma işin içinden çıkamayacağım fikir almak için uzun süredir takip ettiğim bu foruma üye olayım dedim
hanımlar ben 7 aylık evliyim 3.5 aylık hamileyim lenf kanserini 3 sene önce yenmiş birisi için büyük başarıydı hamile kalabilmem neyse gelelim konuya biz, ben kanser tedavisi gördüğüm için doktorlar çocuğun tedaviyle olursa olur ancak dediler diye korunmaya hiç gerek duymadık ve ben hamile kaldım neden hamilesin diyeceklere cvp olsun diye şimdiden yazıyorum ama anlaşamıyoruz hanımlar eşimle anlaşabilecek bi insanın yeryüzünde yaşadığına inanmıyorum
en son anlaşmazlık konumuza gelirsek cuma günü bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için doktora gidecektik ve babam da eşim yolları bilmiyor diye ona yardımcı olmak maksadıyla bizimle geldi kaldı ki bi önceki randevu da babam da gelecek değil mi diyen kendisidir bu sefer annemle babamın gelmesine taktı kafayı bana nasıl bağırıyor anlatamam ben de altta kalmadım o gelmeyeceğim ben dedi bende gelirsen adam değilsin dedim ve babamların evin önünde beni indirdi ve defoldu gitti kendisi
kaldı ki daha önceden de olmuştu hiç günahları olmadığı halde annemlere takmıştı kafayı şimdi de bana diyor ki ailenle çok içli dışlı oldum ailem ocak 25 den beri evime gelmiyor bunun içli dışlıdan kastı annem yemek yapıyor yemek yapamıyorum malum hamileyim kapıdan annemin yaptığı yemekleri aldı iki gün budur.
ailemin benim için değerini biliyor ve o nedenle hep aileden canımı yakıyor ama şimdi durum farklı hamileyim ve kaldıramıyorum yaptıklarını arkadaşlar fazlasıyla canımı sıkıyorum ve çok salakça davranıp o gün bi tane sigara içtim ben bu adamı algılayamıyorum neden bi erkek eşinin ailesinden bu kadar nefret eder ki aile hiç bi şey yapmamasına rağmen -kendi ailesi şehir dışında ve aile ilişkileri de yok gibi bi şey-
bunlar dışında da beni üzerinde yük gibi görüyor senin yükünü çekiyorum diyor ben sana ne yaptım dediğimde cvp yok benimle aynı yatakta yatmaz cuma tartışmada söyledi nedenini ben ona sarılıyormuşum o nedenle yatakta benimle yatmak istemiyormuş arkadaşlar yazınca daha iyi farkettim sanırım bu adamı boşamak en iyi çözüm çocuğumu da böyle bi dengesizle büyütmekten daha iyidir
uzun oldu çok teşekkür ediyorum cvp layanlara şimdiden
Sende kendimi gördüm resmen Allah en yakın zamanda yardımcımız olsun 6aylık hamileyim öğretmenlik yapıyorum eve geliyorum ne bi yemek ne bi temizlik elini sanki kasten hiç bişeye atmıyorhepinize teşekkür ediyorum ama bu adamı hiç mi tanımadın diyen arkadaş olmuş bu adam benim çocuğum olmayacağını bile bile benimle evlenmişti ben onun vicdanına aşık olmuştum ama maalesef ki yanılmışım vicdanı olan bi insan hamile bi kadına bu kadar stres yaşatmaz hem de ortada elle tutulacak bi şey yokkenevlilik gerçekten zar atmaya benziyor şanslıysan iyi denk geliyor şanssızsan benim gibi off neyse çok şükür mesleğim var olmadı çocuğumla kendime bi hayat çizicem çünkü bu adamla konuşulmuyor ne zaman tartışmaya başlasak sonunda çığlık atarken buluyorum kendimi güzel güzel konuşmadan da anlamaz kendileri
Ayni evde yasamadan evlenmeden birini tanimak cok zor. Bazisi bariz belli eder ne oldugunu ama bazisini da taniyamazsin.En azından senin ailen üstüne titriyor bende o da yok ne eşim ne ailem kimseden bi ilgi bi şımartılma görmedim ilk gebeliğim eşim kaç kere beni dövme aşamasına geldi 6aylık evli olmama ragmen bide bu 10 yıllık sevgilimdi hiç mi tanımadın diyenlere sesleniyorum evet tanımadım Allah kimsenin başına vermesin bebeğim her aklıma geldikçe üzülyorum
ama diğer kontrolden bu kontrole fikir değiştirmiş olamaz mı
ya da anneniz başka şehirde olsa idi ne olacaktı
yani erkekler kadınların her işi halletmesini hem severler hem de gereksiz triplere girerler
ailenizi uzak tutun biraz günlük hayatınızdan
bu sizi ailenize düşman vs yapmaz tabii görüşün genel geçer konuşun ama çekirdek aile olmak gereken her adımı topluca atmayın
zaten evliliğin alışma süreci bunları öğrenmektir
sizde bir de sürpriz bebek ve ağır hastalık geçmişi olunca klasik zorluklar 3 e 5 e katlanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?