• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuğunun cinsiyetini öğrenmeye gelmeyen baba!

hastalığım için geçmiş olsun diyen hanımlar çok teşekkür ediyorum Allah bir daha bana da kimseye de göstermesin

arkadaşlar kendisi ailemi istemediğini hiç belli etmedi ki aksine babam da geliyor değil mi diyince ben de babamı çağırdım babam doktorun yanına bile çıkmadı aşağıda bekledi burada hata tamamen eşimde ben de babmla konuştum baba sen gelmek zorunda değilsin ki diye adamcağız kızım şehhre yabancı bilmiyor öğreninceye kadar ben gelirim dedi

onun dışında bu adam haklı söylüyorsunuz kendisi bir aile görmediği için yabancılıyor iyilikle yapılan şeyleri bile algılayamıyor babamla annem haklısınız biraz bana düşkünler geçirdiğim rahatsızlık nedeniyle ama bunu da üçüncü bi kişinin düşünmesini beklemek hata olur

inanın bu kadarcık şey için boşanılmaz diye bende söylüyorum kendime ama bu adamın kötü bi küsme huyu var artık ben bunu pışpışlamaktan bıktım 7 ayda yoruldum ve ben hamileyken benim hakkım pışpışlanmak kusura bakmasın

ayrıca kendisi çocuk sahibi olmayı çok istiyordu şimdi ise hiç sanmıyorum ona da dedim çocuk düşse zil takıp oynayacaksın diye

babanız iyi niyetli de adam geleli en az 7 ay olmuş

o doktora da daha önce gitmiş

öğrensin sorumluluk alsın

babanız sizi ve hali ile eşinizi kollamayı bıraksın

evet o iyi bir insan iyilik yapıyor ama eşiniz de kendisini eksik yetersiz hissediyor bence

sanki çocuk için sperm veren bir yabancı duygusunda

bakın ne sizi ne eşinizi tanırım

onu savunmak için bir gerekçem de yok

ama eşinizin ağzından çıkan cümleler bana bunu düşündürüyor

arkadaşlar çok teşekkür ediyorum fikirlerinizi benimle paylaştığınız için biraz olsun rahatladım işlerim var biraz yazamayabilirim

D damdan bunun makul açıklaması ne olabilir sence? ayrı yatmayı sevmek dışında?
vıcık vıcık ilişkileri sevmiyorsa karısı ile de bu yüzden mi ayrı yatıyor dersin?,

benimle aynı yatakta yatmaz cuma tartışmada söyledi nedenini ben ona sarılıyormuşum o nedenle yatakta benimle yatmak istemiyormuş

D damdan bunun makul açıklaması ne olabilir sence? ayrı yatmayı sevmek dışında?
vıcık vıcık ilişkileri sevmiyorsa karısı ile de bu yüzden mi ayrı yatıyor dersin?,

Kız ona özellikle yorum yapmadım Ada'ma hep hak veriyorsun dostu musun derler diye

Hiç sevmem sarılarak yatmak az sarılsın sonra öteye gitsin modundayım ben

Temasım sınırlıdır

Ben normal değilim belki ama sarılmak istemeyen uyurken üstünde bir ağırlık ensesinde nefes istemeyen kişileri anlayabiliyorum ben

Eşimle birlikte yatıyoruz ama uyuma aşamasında sarılmıyoruz ben hadi git öbür tarafa yapıyorum Ada'ma

Kız ona özellikle yorum yapmadım Ada'ma hep hak veriyorsun dostu musun derler diye

Temasım sınırlıdır

Ben normal değilim belki ama sarılmak istemeyen uyurken üstünde bir ağırlık ensesinde nefes istemeyen kişileri anlayabiliyorum ben

Eşimle birlikte yatıyoruz ama uyuma aşamasında sarılmıyoruz ben hadi git öbür tarafa yapıyorum Ada'ma
aynen ben de sarılınca nefes alamam, bunalırım. ama bunun için ayrı yatılmaz ki. yatak büyük, kenara kaykılır uyur kocası.

duruma bakılırsa adam evliliği ayak bağı görüyor gibi.

Sanmam. Evliyim eşim gram değişmedi. Arada diyorum hiç romantik bir şey söylemiyorsun diye. O da ben hep aynıydım sanki evlenmeden önce şiirler okurdum sana diyor.

Bir de bence çok iyi gözlemlemek gerekiyor erkekleri. Kıskançlık var mı aile ilişkileri nasıl vs diye...
Siz şanslıymışsınız
Geneli değişiyor.
Ben iki kere evlendim.

İlk evliliğimde çok iyi tanıdıgımı zannederdim , tam bir fiyasko yasadım.
Yüzde yüz değişti.
Burada da konu oldukca fazla açılıyor bu konu üzerine.
Siz istisnasınız bence.

Esiniz boyle bir hastalık atlattiginizi biliyordur o yuzden size karsi daha anlayışlı olmasi lazim üstelik hamileymissiniz...ben eşinizi haksiz buldum. Bir de sizi yuk olarak gördüğünü söylemiş ne kadar kirici üzücü...
Ailenizle aralarinda kotu birsey mi gecti daha once.
Kendi ailesi ile boyle yakin degilsiniz diye mi yapiyor acaba

merhaba hanımlar aranızda yeniyim düşünceler başıma ağırlık yapıyor anladım ki tek başıma işin içinden çıkamayacağım fikir almak için uzun süredir takip ettiğim bu foruma üye olayım dedim

hanımlar ben 7 aylık evliyim 3.5 aylık hamileyim lenf kanserini 3 sene önce yenmiş birisi için büyük başarıydı hamile kalabilmem neyse gelelim konuya biz, ben kanser tedavisi gördüğüm için doktorlar çocuğun tedaviyle olursa olur ancak dediler diye korunmaya hiç gerek duymadık ve ben hamile kaldım neden hamilesin diyeceklere cvp olsun diye şimdiden yazıyorum ama anlaşamıyoruz hanımlar eşimle anlaşabilecek bi insanın yeryüzünde yaşadığına inanmıyorum

en son anlaşmazlık konumuza gelirsek cuma günü bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için doktora gidecektik ve babam da eşim yolları bilmiyor diye ona yardımcı olmak maksadıyla bizimle geldi kaldı ki bi önceki randevu da babam da gelecek değil mi diyen kendisidir bu sefer annemle babamın gelmesine taktı kafayı bana nasıl bağırıyor anlatamam ben de altta kalmadım o gelmeyeceğim ben dedi bende gelirsen adam değilsin dedim ve babamların evin önünde beni indirdi ve defoldu gitti kendisi

kaldı ki daha önceden de olmuştu hiç günahları olmadığı halde annemlere takmıştı kafayı şimdi de bana diyor ki ailenle çok içli dışlı oldum ailem ocak 25 den beri evime gelmiyor bunun içli dışlıdan kastı annem yemek yapıyor yemek yapamıyorum malum hamileyim kapıdan annemin yaptığı yemekleri aldı iki gün budur.

ailemin benim için değerini biliyor ve o nedenle hep aileden canımı yakıyor ama şimdi durum farklı hamileyim ve kaldıramıyorum yaptıklarını arkadaşlar fazlasıyla canımı sıkıyorum ve çok salakça davranıp o gün bi tane sigara içtim ben bu adamı algılayamıyorum neden bi erkek eşinin ailesinden bu kadar nefret eder ki aile hiç bi şey yapmamasına rağmen -kendi ailesi şehir dışında ve aile ilişkileri de yok gibi bi şey-

bunlar dışında da beni üzerinde yük gibi görüyor senin yükünü çekiyorum diyor ben sana ne yaptım dediğimde cvp yok benimle aynı yatakta yatmaz cuma tartışmada söyledi nedenini ben ona sarılıyormuşum o nedenle yatakta benimle yatmak istemiyormuş arkadaşlar yazınca daha iyi farkettim sanırım bu adamı boşamak en iyi çözüm çocuğumu da böyle bi dengesizle büyütmekten daha iyidir

uzun oldu çok teşekkür ediyorum cvp layanlara şimdiden
Cocugun cinsiyetini soylemeseydiniz. Meraktan catlasaydi.

öncelikle gecmis olsun
büyük konusmak istemem ama böyle büyük bir hastalik atlaticam ve böyle bi adamla bi hayat sürdürücem - bilemedim yapamam heralde.
Egoist degilim hic olamadim ama bu durumda olmak gerekiyor cünkü hastaliginizi Allah korusun tekrar tetikleyebilir.
Allah size bir mucize vermis ve siz hamilesiniz - birakin ne yapiyorsa yapsin - üzülmeyin diyecegim (biliyorum zor), siz bebeginizle hayatiniza bakin.
ailesi biliyormu durumunuzu, yani esinizin hareketlerini? ne diyorlar?

hastaliginizi düsünüp üzerinize titremesi gerekiyor. ilginc.

merhaba hanımlar aranızda yeniyim düşünceler başıma ağırlık yapıyor anladım ki tek başıma işin içinden çıkamayacağım fikir almak için uzun süredir takip ettiğim bu foruma üye olayım dedim

hanımlar ben 7 aylık evliyim 3.5 aylık hamileyim lenf kanserini 3 sene önce yenmiş birisi için büyük başarıydı hamile kalabilmem neyse gelelim konuya biz, ben kanser tedavisi gördüğüm için doktorlar çocuğun tedaviyle olursa olur ancak dediler diye korunmaya hiç gerek duymadık ve ben hamile kaldım neden hamilesin diyeceklere cvp olsun diye şimdiden yazıyorum ama anlaşamıyoruz hanımlar eşimle anlaşabilecek bi insanın yeryüzünde yaşadığına inanmıyorum

en son anlaşmazlık konumuza gelirsek cuma günü bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için doktora gidecektik ve babam da eşim yolları bilmiyor diye ona yardımcı olmak maksadıyla bizimle geldi kaldı ki bi önceki randevu da babam da gelecek değil mi diyen kendisidir bu sefer annemle babamın gelmesine taktı kafayı bana nasıl bağırıyor anlatamam ben de altta kalmadım o gelmeyeceğim ben dedi bende gelirsen adam değilsin dedim ve babamların evin önünde beni indirdi ve defoldu gitti kendisi

kaldı ki daha önceden de olmuştu hiç günahları olmadığı halde annemlere takmıştı kafayı şimdi de bana diyor ki ailenle çok içli dışlı oldum ailem ocak 25 den beri evime gelmiyor bunun içli dışlıdan kastı annem yemek yapıyor yemek yapamıyorum malum hamileyim kapıdan annemin yaptığı yemekleri aldı iki gün budur.

ailemin benim için değerini biliyor ve o nedenle hep aileden canımı yakıyor ama şimdi durum farklı hamileyim ve kaldıramıyorum yaptıklarını arkadaşlar fazlasıyla canımı sıkıyorum ve çok salakça davranıp o gün bi tane sigara içtim ben bu adamı algılayamıyorum neden bi erkek eşinin ailesinden bu kadar nefret eder ki aile hiç bi şey yapmamasına rağmen -kendi ailesi şehir dışında ve aile ilişkileri de yok gibi bi şey-

bunlar dışında da beni üzerinde yük gibi görüyor senin yükünü çekiyorum diyor ben sana ne yaptım dediğimde cvp yok benimle aynı yatakta yatmaz cuma tartışmada söyledi nedenini ben ona sarılıyormuşum o nedenle yatakta benimle yatmak istemiyormuş arkadaşlar yazınca daha iyi farkettim sanırım bu adamı boşamak en iyi çözüm çocuğumu da böyle bi dengesizle büyütmekten daha iyidir

uzun oldu çok teşekkür ediyorum cvp layanlara şimdiden
ya kendimi hatirladim okurken.benimle yatmaz ,aileme gitmemi istemez..bende dusunurdum bu adam kimseyle anlasamaz derdim.ne oldu biliyo musun bosandik ve o evlendi.meger adam eski kiz arkadasina asikmis.onunla evlendi.bana wziyeti sevmedigindenmis.ve benim cok iyi niyetli olmamdan.bence iyi niyeti birak.kendin ne istiyprsan onu yap.ya seninle olur sahip cikar ya da gitsin birak.sorun cikaran adamdan iyidir boylesi

Doğru adamın haksız olduğu noktalar var ama belki adam eşiyle kendine ait bir dünya yaratmak istiyor,belki hanımefendinin ailesi farkinda olmadan cok fazla yeni oluşturdukları ailenin içindedirler bu da adamı rahatsız ediyordur.Şehirde yeni olması babanın hastaneye onu götürmesini gerektirmez ki taksi var araba var telefonlarda nevigasyon var vs vs..Belki adam da benim ailemi hic arayip sormuyo diye düşünüyor,belki adamın ailesi karşıdan bizi hic aramıyor bozuluyoruz vs diyor.Belki adam kendini içgüvey gibi hissediyor vs vs.Kafamda deli sorular.Net olduğum tek şey çocuğumun cinsiyetini ailesiyle yada ailemle öğrenmek yerine sadece eşimle öğrenmeyi isterdim:)Öpüşürdük falan:p

Sarılarak yatmaktan rahatsız oluyorsa ve eşini yük olarak görecekse niye evlenmiş beyefendi?
Kanser gibi ciddi bir hastalığı yenen biri olarak hayatınızın kıymetini bilin lütfen bu adama heba etmeyin kendinizi.
En merak ettiğim şey?? Bu erkek müsvetteleri neden evleniyor? Mutlu etmiceksen, anlaşmaya gönlün yoksa neden evleniyorlar..

Konu sahibi ayrıl diyemem ama bi süre evi terk etmelisiniz. Bu sizin ve bebeğinin psikolojisi için şart. . Salim kafa düşünün, ne yapmalıyım diye..

Temasım sınırlıdır

Benim eşim de sevmeZdi ama ben sarılırdım, alıştı artık, çok öflemiyor. Ama bunun için yatak ayırsa ne kadar üzülürdüm tahmin edemiyorum.

Merakımı mazur görün esinle görücü usulü mu evlendin sanki arada sevgi yokmuş gibi seven insan bide hamileyken karısına böyle davranır mi davranan insanlar var biliyoruz ama bunların da onu ne geçmek lazım ailem üzerine titriyor boşa gitsin böyle ada mi boşver zaman geçmez bununla kendine yazık edersin

Hayır görücü usulü evlenmedik severek evlendik Telefondan yazıyorum kısıra bakmayın yanlış olursa Ben de sizin dediğinizi yaptım evi terkettim çünkü küsme huyu beni inanılmaz geriyor ben alışık değilim günlerce küs kalmaya şunu da yazmadan geçmeyeceğim BABAM O İSTEDİĞİ İÇİN GELDİ ama geçen aylar içinmiş istemesi meğersem bu ay istemiyormuş biz nerden bilelim hangi ay istiyor hangi ay istemiyor

Ben bu tür konularda en çok şunu merak ediyorum ,evlenmeden önce hiç mi tanımadınız nasıl evlendiniz ,nerden buluyorsunuz bu adamları
Pardon ama ..beraber ayni evde yasamadan tam dogru tanisilmiyor..ayni yatakda yatmaya basliyosun , tuvalet banyo , vs butun anlarini evlendikten sonra goruyorsun..nasil olurda bile bilirki evlenmeden once bu huylarini..

Benim anlamadigim her doktor kontrollüne ailenizimi aliyorsunuz ? Ben sahsen yanliz kocamin yanimda olmasini isterim. Ne onun ailesini nede kendi ailemi sonucda bizim özel hayatimiz. Hadi onu gectim hamileyken insan neden yemek yapamasinki ? Mideniz mi kötü? Kocanizda zaten ayri bir konu

Benim eşim de sevmeZdi ama ben sarılırdım, alıştı artık, çok öflemiyor. Ama bunun için yatak ayırsa ne kadar üzülürdüm tahmin edemiyorum.

Onun için ayırmak makul değil ama bence az bahane aramış Ada'm

Bu ise sıkıntısı kavgaya kadar deseymiş ya az ötede yat diye

Ama var ya burada da Ada'ma yapışık uyurum sabah Ada'mın boynu tutulur vs diye anlatanlar o tarz ise Ada'm bunalmıştır

Evi mi terk ettiniZ?

Ben SiZin - yazım tarzınızdan sanırım - eşinizi pek sevmediğinizi düşündüm.

Evliliğin ilk yılı zor olabiliyor herkes için. Biraz daha fazla konuşmayı denemek gereken zamanlar.

Back