hastalığım için geçmiş olsun diyen hanımlar çok teşekkür ediyorum Allah bir daha bana da kimseye de göstermesin
arkadaşlar kendisi ailemi istemediğini hiç belli etmedi ki aksine babam da geliyor değil mi diyince ben de babamı çağırdım babam doktorun yanına bile çıkmadı aşağıda bekledi burada hata tamamen eşimde ben de babmla konuştum baba sen gelmek zorunda değilsin ki diye adamcağız kızım şehhre yabancı bilmiyor öğreninceye kadar ben gelirim dedi
onun dışında bu adam haklı söylüyorsunuz kendisi bir aile görmediği için yabancılıyor iyilikle yapılan şeyleri bile algılayamıyor babamla annem haklısınız biraz bana düşkünler geçirdiğim rahatsızlık nedeniyle ama bunu da üçüncü bi kişinin düşünmesini beklemek hata olur
inanın bu kadarcık şey için boşanılmaz diye bende söylüyorum kendime ama bu adamın kötü bi küsme huyu var artık ben bunu pışpışlamaktan bıktım 7 ayda yoruldum ve ben hamileyken benim hakkım pışpışlanmak kusura bakmasın
ayrıca kendisi çocuk sahibi olmayı çok istiyordu şimdi ise hiç sanmıyorum ona da dedim çocuk düşse zil takıp oynayacaksın diye
babanız iyi niyetli de adam geleli en az 7 ay olmuş
o doktora da daha önce gitmiş
öğrensin sorumluluk alsın
babanız sizi ve hali ile eşinizi kollamayı bıraksın
evet o iyi bir insan iyilik yapıyor ama eşiniz de kendisini eksik yetersiz hissediyor bence
sanki çocuk için sperm veren bir yabancı duygusunda
bakın ne sizi ne eşinizi tanırım
onu savunmak için bir gerekçem de yok
ama eşinizin ağzından çıkan cümleler bana bunu düşündürüyor