Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1... bu yorumu cok yerinde buldum bnde evliligimde sorunlar yasadim ve hep esimn ailesi yuznden ilk seneler boyle gcti sonrada esmn sorunlari basladi kaldi ki hep aileleri dahil ettik bir sekilde simdi anliyorum ki cok yanlis yapmisiz cnku aile girince araya is buyuyor .. evlat ikinizn evladi birakin annen baban gelmesin ne olacak yani bu sebepten kvga cikacaksa bn aileme uygun bir dille anlatr biz esmle gidelm derdimAma ne alaka cinsiyeti öğrenmeye babanız geliyor. Eşiniz yolu bilmiyorsa sora sora bulsun. yemekleri neden eşiniz yapmıyor çok saçma geldi yani bana. Ben kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum Ona rağmen ben yapamadım zaman eşim yapıyor yada birlikte yapıyoruz en kötü dışardan söylüyoruz. Bence ailenizi biraz dışarda tutun bakalım düzelicekmi.
Bence eşler sıkıldım ileri git diyebilmeli şahsen biz oyleyiz ama başta sıkılana kadar içiçe olmakta evliliğin olmazsa olmazı. Tam uykuya dalarken arkamizi döneriz sanki 5 dk önce sarılıp Allah im seni bana bagislasin diyen biz degilmisiz gibi:)Benim eşim de sevmeZdi ama ben sarılırdım, alıştı artık, çok öflemiyor. Ama bunun için yatak ayırsa ne kadar üzülürdüm tahmin edemiyorum.
evet bnde anlamiyorum bunu yani bnde hamilelik yasadim ama ne lohusaligimda ne hamileligimde kimseye yemegimi yaptirmadim kimseyide yanimda istemedim cabucak ayaklandim karsindaki degismez sen ona ayak uyduracaksinBenim anlamadigim her doktor kontrollüne ailenizimi aliyorsunuz ? Ben sahsen yanliz kocamin yanimda olmasini isterim. Ne onun ailesini nede kendi ailemi sonucda bizim özel hayatimiz. Hadi onu gectim hamileyken insan neden yemek yapamasinki ? Mideniz mi kötü? Kocanizda zaten ayri bir konu
Hamileligi sizden daha zor geçiyor olabilir. Benim zor anlarımda annem vardı eşim sıkıldi anladim artik o var kendi yapıyor her işi. Hamilelikte bence zorda olmasak bile ekstra jest hakkimiz. Benim çok zor geçti o ayrı 10 kg verdim yiyemedim vs vsevet bnde anlamiyorum bunu yani bnde hamilelik yasadim ama ne lohusaligimda ne hamileligimde kimseye yemegimi yaptirmadim kimseyide yanimda istemedim cabucak ayaklandim karsindaki degismez sen ona ayak uyduracaksin
benim kp kv cocugun cinsiyeti için gelse gelmelerini istemezdim.iyi de şimdi bazı şeyler garip geldi
geçen gitti ise doktora bu sefere öğrensin
öğrenemedi ise durdurur arabayı sorarsınız yani
her şeyin içinde ailen var lafı bence durup düşünmeyi gerektirir
evlilik yeni hamilelik yeni
ağır hastalık atlatılmış aileniz muhtemelen üstünüze fazla titriyordur
kv ya da kp bebeğin cinsiyetini öğrenmek için kontrole gelmek istese idi ben de gelmesinler derdim
kavga üslubunda sorun var tabii hamilesiniz ama sakince karşılıklı istemediğiniz davranışları bir konuşun
ayrıca anneniz neden yemek yapıyor
o bebeğin babası var
yemeği de eşiniz halletsin, yapsın, yaptırsın, dışarıdan getirsin ya da annenizden rica etsin
yani sorumluluğunu alsın
Haklısınız. Benim de hatam buydu neyseki farkettim artik eşim daha sevgi dolu daha sorumluluk sahibi.adama kızıyorsunuz ama burada k.validesiyle bu kadar içli dışlı olana da tavrını koy diyoruz.. madem anneniz yemek yaptı kendisi getirsin o zaman.. kaldı ki yön bulmak için 3484684 farklı yol varken ben de hastaneye babamı götürmem yani.. çok içine sokuyorsunuz ailelerinizin hanımlar, sorun buradan çıkıyor.. o sizin aileniz ama artık siz de bir ailesiniz, sürekli babam-annem diyerek evlilik yürümez..
Benim eşim gelemedi annemle kardesinle gittim devamli telefonla eşlik etti bize maalesef. Ama ben eşimi isterdim tabii ki (hastaydim devamli işten izin almıştı ondan daha almasini istemedik ve daha 11 haftaydi sonra geldi tabiianne babanızın cinsiyet öğrenmede ne işi vardı ki? Torunları doğunca sevsinler tamam ama ultrason kontrolüne de cümbür cemaat gitmek bana gereksiz geliyor, eşiniz de istemediyse zaten hiç gerek yok bence. Gelirsen adam değilsin vs tahrik edici cümleler sorunu çözmez sorunu oluşturur.
Yok artık hanımlar hırsızın hiç mi suçu yok yatakta bana sarılma demiş bende ısrarla sarılmışım yok efendim ailem ısrarcıymış Hayır efendim bunların hiç birisi yok ee o halde derdi ne bu adamın cevp veriyim adam dengesiz
Çok haklısınız eşit davranıp iki tarafada gerekli mesafeyi koymalı ve aile olmanın bilincine varılmalı.+1 .. b
+1... bu yorumu cok yerinde buldum bnde evliligimde sorunlar yasadim ve hep esimn ailesi yuznden ilk seneler boyle gcti sonrada esmn sorunlari basladi kaldi ki hep aileleri dahil ettik bir sekilde simdi anliyorum ki cok yanlis yapmisiz cnku aile girince araya is buyuyor .. evlat ikinizn evladi birakin annen baban gelmesin ne olacak yani bu sebepten kvga cikacaksa bn aileme uygun bir dille anlatr biz esmle gidelm derdim
evet bnde anlamiyorum bunu yani bnde hamilelik yasadim ama ne lohusaligimda ne hamileligimde kimseye yemegimi yaptirmadim kimseyide yanimda istemedim cabucak ayaklandim karsindaki degismez sen ona ayak uyduracaksin
Yeri geliyor yapamıyor. . Yeri geliyor yemek yiyecek halin bile olmuyor. Konu saptırılıyor bence. .Hamileligi hastalik olarak görüyorlar bu bence dogru degil. Tamam halsiz kalirsin. Miden kötü olur. Ufak tefek zorluklar yasarsin o dogrudur. Ama hamile olunca bir corbadami yapamiyor insan?