çocuğunun cinsiyetini öğrenmeye gelmeyen baba!

Diğer sorunlar çözülür bir şekilde ama bana göre yük olarak görmek çok ağır
o zaman bu adam çocuğu da yük görür

Bu adamın ağzından çıkanı kulağı duymuyor eleştiren hanımlar saygı duyuyorum fakat böylesiyle umarım hiç karşılaşmazsınız evet terkettim ve su an için seviyorum diyemem bi söz vardır ya yüz güzelliğine kırk günde doyulurda huy güzelliğine 40 yıl doyulmaz diye işte bu adam da huy güzelliği eksikmiş ve ben illallah ettim artık şu an için ondan uzak kalmam bebeğimin sağlığı için de benim sağlığım için de en şyisi olacak bu arada soran olmuş kızım olacak kısmetse ve ona tartışma sırasında söyledim kız olacağını ve hep kızı olsun şsterdi Allh verdi ama yaranamıyor insan mankör olmasın

+1 .. b
+1... bu yorumu cok yerinde buldum bnde evliligimde sorunlar yasadim ve hep esimn ailesi yuznden ilk seneler boyle gcti sonrada esmn sorunlari basladi kaldi ki hep aileleri dahil ettik bir sekilde simdi anliyorum ki cok yanlis yapmisiz cnku aile girince araya is buyuyor .. evlat ikinizn evladi birakin annen baban gelmesin ne olacak yani bu sebepten kvga cikacaksa bn aileme uygun bir dille anlatr biz esmle gidelm derdim

Benim eşim de sevmeZdi ama ben sarılırdım, alıştı artık, çok öflemiyor. Ama bunun için yatak ayırsa ne kadar üzülürdüm tahmin edemiyorum.
Bence eşler sıkıldım ileri git diyebilmeli şahsen biz oyleyiz ama başta sıkılana kadar içiçe olmakta evliliğin olmazsa olmazı. Tam uykuya dalarken arkamizi döneriz sanki 5 dk önce sarılıp Allah im seni bana bagislasin diyen biz degilmisiz gibi:)

evet bnde anlamiyorum bunu yani bnde hamilelik yasadim ama ne lohusaligimda ne hamileligimde kimseye yemegimi yaptirmadim kimseyide yanimda istemedim cabucak ayaklandim karsindaki degismez sen ona ayak uyduracaksin

evet bnde anlamiyorum bunu yani bnde hamilelik yasadim ama ne lohusaligimda ne hamileligimde kimseye yemegimi yaptirmadim kimseyide yanimda istemedim cabucak ayaklandim karsindaki degismez sen ona ayak uyduracaksin
Hamileligi sizden daha zor geçiyor olabilir. Benim zor anlarımda annem vardı eşim sıkıldi anladim artik o var kendi yapıyor her işi. Hamilelikte bence zorda olmasak bile ekstra jest hakkimiz. Benim çok zor geçti o ayrı 10 kg verdim yiyemedim vs vs

adama kızıyorsunuz ama burada k.validesiyle bu kadar içli dışlı olana da tavrını koy diyoruz.. madem anneniz yemek yaptı kendisi getirsin o zaman.. kaldı ki yön bulmak için 3484684 farklı yol varken ben de hastaneye babamı götürmem yani.. çok içine sokuyorsunuz ailelerinizin hanımlar, sorun buradan çıkıyor.. o sizin aileniz ama artık siz de bir ailesiniz, sürekli babam-annem diyerek evlilik yürümez..

anne babanızın cinsiyet öğrenmede ne işi vardı ki? Torunları doğunca sevsinler tamam ama ultrason kontrolüne de cümbür cemaat gitmek bana gereksiz geliyor, eşiniz de istemediyse zaten hiç gerek yok bence. Gelirsen adam değilsin vs tahrik edici cümleler sorunu çözmez sorunu oluşturur.

benim kp kv cocugun cinsiyeti için gelse gelmelerini istemezdim.

belk adam gıcık okuyor ailenize belki müdahaleciler . birazcıkda onu anlamak lazım uzun zamandırgelmiyor demişşiniz . benimkilerler iki ay olacak görüsmeyeli ama bir sorum uasadım bep aklımda o sorunlar belki esinizde de böyle seyler var .
sizinle yatmamasına gelince . 5yatakta sarılma dedi ve sen sarılmaya devammı ettinki gitti.

Haklısınız. Benim de hatam buydu neyseki farkettim artik eşim daha sevgi dolu daha sorumluluk sahibi.

Benim eşim gelemedi annemle kardesinle gittim devamli telefonla eşlik etti bize maalesef. Ama ben eşimi isterdim tabii ki (hastaydim devamli işten izin almıştı ondan daha almasini istemedik ve daha 11 haftaydi sonra geldi tabii

Yok artık hanımlar hırsızın hiç mi suçu yok yatakta bana sarılma demiş bende ısrarla sarılmışım yok efendim ailem ısrarcıymış Hayır efendim bunların hiç birisi yok ee o halde derdi ne bu adamın cevp veriyim adam dengesiz

dengeyi kurup ona alışması için zaman vermelisiniz.. siz "annem-babam" diye diretiyorsanız o da sizi kırmak için elinden geleni yapacaktır.. bakın ciddi olarak yazıyorum yarın "bebeğin ihtiyaçlarını annen karşılasın"a kadar gider bu inat.. siz bir an önce bir aile olduğunuzu, kendi kararlarınızı ikinizin alacağını hissettirin ona.. siz düzeninizi kurmadan o adım atmayacaktır çünkü belli ki fenalık gelmiş biraz adama..

Konu sahibisini suclu bulan arkdaslara sastim gerçekten adam bana sariliyosun diye ayri yatmak istiyor bana yuk oluyosun diyor bunlar nekadar agir cümleler hele hamile bi kadin icin . Ne olcak babasi goturse hastaneye yada annesi yemek yapip getiriyor ne guzel iste hem yemek yapmam diyor hemde yemek yapilana nankorluk yapıyor kesinlikle esiniz haksiz basli basina sözleri zaten kırıcı babaniz gelcek mi diye sormus gelmesini istemis sonrada bahane etmis nedym esinizle sakince konusup bu durumu cozebilrsiniz.. buarada cok gecmis olsun bebeginizde sagliklica buyutursunuz INŞALLAH ❤

Çok haklısınız eşit davranıp iki tarafada gerekli mesafeyi koymalı ve aile olmanın bilincine varılmalı.

Yol ver gitsin. Siki siki saril evladina baskasi umurunda olmasin.

Hamileligi hastalik olarak görüyorlar bu bence dogru degil. Tamam halsiz kalirsin. Miden kötü olur. Ufak tefek zorluklar yasarsin o dogrudur. Ama hamile olunca bir corbadami yapamiyor insan?

Hamileligi hastalik olarak görüyorlar bu bence dogru degil. Tamam halsiz kalirsin. Miden kötü olur. Ufak tefek zorluklar yasarsin o dogrudur. Ama hamile olunca bir corbadami yapamiyor insan?
Yeri geliyor yapamıyor. . Yeri geliyor yemek yiyecek halin bile olmuyor. Konu saptırılıyor bence. .

Bu adamları sayıyla mı veriyolar madem ilgilenmicen karının yanında durmıcan neye çocuk yapıyosun boşan vallahi ya sana yazık Allah korusun sinir stresten hamileliğin kötü geçer

Ben de asiri ciddi bir durum gormedim. Ailene takmis. Sana tavri da bu yuzden. Ben de esimin annesiyle ilgili aklima bir seyi takinca gicikligim geliyor. Dogru bir davranis degil ama erkeklerin bu esinin ailesine takintisi nedendir bilmiyorum. Benimki de cok deger veriyor gibi gozukup icten ice nefret eder ama bana soylemez direk. En azindan cocugun dogmasini bekleyin derim. Hemen ani sinirle karar vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…