çocuğunun cinsiyetini öğrenmeye gelmeyen baba!

aybk06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
26
26
3
merhaba hanımlar aranızda yeniyim düşünceler başıma ağırlık yapıyor anladım ki tek başıma işin içinden çıkamayacağım fikir almak için uzun süredir takip ettiğim bu foruma üye olayım dedim

hanımlar ben 7 aylık evliyim 3.5 aylık hamileyim lenf kanserini 3 sene önce yenmiş birisi için büyük başarıydı hamile kalabilmem neyse gelelim konuya biz, ben kanser tedavisi gördüğüm için doktorlar çocuğun tedaviyle olursa olur ancak dediler diye korunmaya hiç gerek duymadık ve ben hamile kaldım neden hamilesin diyeceklere cvp olsun diye şimdiden yazıyorum ama anlaşamıyoruz hanımlar eşimle anlaşabilecek bi insanın yeryüzünde yaşadığına inanmıyorum

en son anlaşmazlık konumuza gelirsek cuma günü bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için doktora gidecektik ve babam da eşim yolları bilmiyor diye ona yardımcı olmak maksadıyla bizimle geldi kaldı ki bi önceki randevu da babam da gelecek değil mi diyen kendisidir bu sefer annemle babamın gelmesine taktı kafayı bana nasıl bağırıyor anlatamam ben de altta kalmadım o gelmeyeceğim ben dedi bende gelirsen adam değilsin dedim ve babamların evin önünde beni indirdi ve defoldu gitti kendisi

kaldı ki daha önceden de olmuştu hiç günahları olmadığı halde annemlere takmıştı kafayı şimdi de bana diyor ki ailenle çok içli dışlı oldum ailem ocak 25 den beri evime gelmiyor bunun içli dışlıdan kastı annem yemek yapıyor yemek yapamıyorum malum hamileyim kapıdan annemin yaptığı yemekleri aldı iki gün budur.

ailemin benim için değerini biliyor ve o nedenle hep aileden canımı yakıyor ama şimdi durum farklı hamileyim ve kaldıramıyorum yaptıklarını arkadaşlar fazlasıyla canımı sıkıyorum ve çok salakça davranıp o gün bi tane sigara içtim ben bu adamı algılayamıyorum neden bi erkek eşinin ailesinden bu kadar nefret eder ki aile hiç bi şey yapmamasına rağmen -kendi ailesi şehir dışında ve aile ilişkileri de yok gibi bi şey-

bunlar dışında da beni üzerinde yük gibi görüyor senin yükünü çekiyorum diyor ben sana ne yaptım dediğimde cvp yok benimle aynı yatakta yatmaz cuma tartışmada söyledi nedenini ben ona sarılıyormuşum o nedenle yatakta benimle yatmak istemiyormuş arkadaşlar yazınca daha iyi farkettim sanırım bu adamı boşamak en iyi çözüm çocuğumu da böyle bi dengesizle büyütmekten daha iyidir

uzun oldu çok teşekkür ediyorum cvp layanlara şimdiden

Lenf kanserini yenmişsiniz. Hayatın ne kadar kısa ve değerli olduğunu görmüşsünüz. Sizi mutsuz eden şeyleri hayatınızda tutmaya değer mi? Çözüm istiyorsanız aile terapisi ama olmayacağını hissediyorsanız hiç bir şey sizin ve çocuğunuzun mutluluğundan daha kıymetli değil.

Biraz daha dene düzelmıyorsa bas tekmeyi ailen değer verıyor. Kanser atlatmışsın hamilesin el üstünde tutması lazım senin. Ah bu değer bilmeyen erkekler Ayrıca kendinails i oyle ise senin aileni de el üstüne tutmalı değer verıyorlar diye

anlayamadığım çok şey var ama en çok anlayamadığım yatakta sarıldığınız için yatmaması, enteresan.. çocuk da aayrı yataklarda oldu galiba

iyi de şimdi bazı şeyler garip geldi

geçen gitti ise doktora bu sefere öğrensin

öğrenemedi ise durdurur arabayı sorarsınız yani

her şeyin içinde ailen var lafı bence durup düşünmeyi gerektirir

evlilik yeni hamilelik yeni

ağır hastalık atlatılmış aileniz muhtemelen üstünüze fazla titriyordur

kv ya da kp bebeğin cinsiyetini öğrenmek için kontrole gelmek istese idi ben de gelmesinler derdim

kavga üslubunda sorun var tabii hamilesiniz ama sakince karşılıklı istemediğiniz davranışları bir konuşun

ayrıca anneniz neden yemek yapıyor

o bebeğin babası var

yemeği de eşiniz halletsin, yapsın, yaptırsın, dışarıdan getirsin ya da annenizden rica etsin

yani sorumluluğunu alsın

Bebeğini umarım hayırlıca kucağına alırsın canım.

Boşanmak herşeyin çözümü olmuyor ne olursa olsun sen bir annesin canım bebeğin babasıyla aynı evde büyümek isterdi.Bu konular çoğu evlilikde öyle oluyor.

Yinede sen haklısın eşin resmen muzursuzluk yapmış rahat batmış heralde buyuraun kendi ailesi sizin yakınınıza taşınıp evini temizlesin sana yardımcı olsun yemeğini yapsın o kadar senin ailenle sıkıntısı varsa.

Bence hemen boşanma düşünme canım eşinide seviyorsan önemli olan sana normalde davranışları şu 7 ayda hep kötümüydünüz bir iki kötü olayda boşanma düşünme derin.

Önce karşına al sorunlarını konuşmaya çalış ben senin ailene nasıl saygılıysam sende öyle olucaksın de baktın bu yola gelmiyo ailemin elini ayağını bizden keserim o zaman nasıl yapıcaksın görelim felande.Önceliğin arabulmak olsun.

Her evlilikde oluyor böyle şeyler bir ikikez bende ailem konusunda tartıştım hemen ağzını kapattım annemle konuşmama takmıştı annenle konuşmicaksın o zaman bende konuşmayayım diyince ağzını açmadı ve bu sorunlarımız ortadan kalktı.

Boşanmak çare değik tatlım iyi düşün sen bir annesin

hepinize teşekkür ediyorum ama bu adamı hiç mi tanımadın diyen arkadaş olmuş bu adam benim çocuğum olmayacağını bile bile benimle evlenmişti ben onun vicdanına aşık olmuştum ama maalesef ki yanılmışım vicdanı olan bi insan hamile bi kadına bu kadar stres yaşatmaz hem de ortada elle tutulacak bi şey yokken evlilik gerçekten zar atmaya benziyor şanslıysan iyi denk geliyor şanssızsan benim gibi off neyse çok şükür mesleğim var olmadı çocuğumla kendime bi hayat çizicem çünkü bu adamla konuşulmuyor ne zaman tartışmaya başlasak sonunda çığlık atarken buluyorum kendimi güzel güzel konuşmadan da anlamaz kendileri

ne yalan yazayım eşinizde ne kadar kıskanclıgını öfke ile göstermesi ne kadar yanlış ise. sizin de ona karşı tutumuznuz bir o akdar yanlış.
çift olarak bunları konuşun ? zor degil.
kıskanclık yapmamışsa da eş ve baba olarak önceligin onda oldugunu hissettirmemisiniz.
oda bunu gurur yapıp diyemiyor. kendini kızıp öfkeleniyor.,siz ona öfkelenmiyorsunuz ve ananı babamı istemiyor sorun ediyor diyorsunuz..
hayatı kendinizie ne kadar zorlaştırıyorsıunuz (bu cumle size ve tüm bu tür sorunları çömzemeyenlere )

Ama ne alaka cinsiyeti öğrenmeye babanız geliyor. Eşiniz yolu bilmiyorsa sora sora bulsun. yemekleri neden eşiniz yapmıyor çok saçma geldi yani bana. Ben kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum Ona rağmen ben yapamadım zaman eşim yapıyor yada birlikte yapıyoruz en kötü dışardan söylüyoruz. Bence ailenizi biraz dışarda tutun bakalım düzelicekmi.

Ben niye hep beraber gittiğinizi anlamadım.

Hamileliğimde tüm muayenelere yalnızgittim, cinsiyet öğrenme muayenesi de dahil. Telefonla videoya çekip sonragösteriyordumona. Haftada 1 gün izin yapıyordu onda da hastanede geçirmek istemediğimiz için böyle yaptık. Yani ' biz' olamamışsanız daha, anne baba hep beraber gitmeye ne gerek var. Başka şeyler de var belli bu kadar konu büyümezdi yoksa. Sakinleşin her sinirlendiğinizden bebeğinizin kalbi de çılgınlık çarpıyor yazık değil mi ona? Sakin bir şekilde konuşun eşinizle ve 'ortak' bir karara varın bu muayenelere kimle nasıl gitceğiniz konusunda

Evliliğiniz çok yeni, zamana ihtiyacını var diyecektim ama ayrı yatma nedenini okuyunca dememek daha iyi düşündüm.

Aile ilişkilerinizi kendisi öyle bir ilişkiye sahip olmadığı için kıskanıyor ve bu durumu kabullenemiyor olabilir. Ama daha yeni evlisin, aynı yatakta yatmamak nedir yahu? Bari daha iyi bi sebep bulsaydı. Boşan ya da boşanma diyemiyorum, ama ince eleyip sık dokumak lazım. Hele ki kendi ayakları üzerinde durabilen bir insansan daha şanslısın demektir.

Canim kanser atlatmışsın çok şükür bu kadar stres yapma allah korusun tekrarlamasın. Kocan tam bi nankör
Kendi aile yapısı olmadığı için bazı şeylere adapte sorunu yaşıyor olabilir.

babamla gittik çünkü kendisi öyle istiyordu annem yapıyor yemeği çünkü kendileri yemek yapamazlar

belki de biz olamamışsınız diyen arkadaş en doğrusunu söylemiş

hepinize teşekkür ediyorum ama bu adamı hiç mi tanımadın diyen arkadaş olmuş bu adam benim çocuğum olmayacağını bile bile benimle evlenmişti

bence bu konuyu eşinizle konuşun

adam hiç beklemediği bir anda baba olma ile karşı karşıya kalmış

o nasılsa olmaz modunda iken birden baba olacak

bunun zorlukları fazladır

iletişimi kuvvetli tutmak lazım gerekirse destek alın

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…