Çocuğunu sevmeyen anne olur mu

Darknesrises

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2022
541
-50
Kendimi bildim bileli benimle kavga ediyor günlerce aylarca konuşmadığımız oluyor sürekli beni kavgacı biri olarak suçluyor ruh sağlığımda sorun olduğunu düşünüyor geriye dönüp baktığımda çok ufak şeyleri sorun yapmış babamla aramı bozmak onun için en keyifli aktivite.Artik kavga etmemek adına odamdan çıkmıyorum yediğim bir yemek vardı en son o sebepten de kavga etti rahatladı evde yemek yemez oldum pişen hiçbir şeyden bana pay ayrılmıyor ve halen daha annelik yaptığını sanıyor varsa yoksa erkek evladı önemli onun için başı ağrısa buna dert oluyor günlerce odamdan çıkmasam nasılsın demez Allah'ın selamini bile almıyor dışlıyor sürekli işte ben böyle sevgisiz bir kadına anne desem nolur demesem nolur

Psikolojik olarak bi durumu vardır belki ama biyolojik olarak buna sebep olan bi durum var. Kimerizm. Annenizde o vardır diyemem ama bu hastalar çocuklarını kendi çocuğu gibi göremiyorlar hastalıklarından ötürü

O kadar iyi anlıyorum ki seni butun cocuklugumu gençliğimi mahvetti. Evlendim uzakta oturdum sirf o gelmesin görüşmeyim diye. Hamileyken yedi bitirdi beni baban bole baban narsist baban solr diye kotuleyip durdu yengem onun yuzun3 evi terk etti gitti arayi bulmak zorunda kaldım yoksa yigebimr yazik olacakti cok zor bir hamilelik geçirirken bir de onunla telefonda konuşmak beni cok geriyordu esim artik yeter dedi o zaman bende yeter diyebildim. Ve emin ol cocugum kucagimda esim nobetteyken cocuk morarirken gittigim o eve yardim istemek icin sabahina ne dedi biliyomusun " bu gelip gitmelere ara mi versek ilgilenmem gereken bir cocugum var" ustelik sadecr 1 kez gitmistim...... bende birdaha gitmedim cok zoe gunler gecirdim ama gitmedim simdi en kıymetli cocugu oldum niye biliyomusun cunku abimdr artik dur diyo ve cok kirici konusuyor benim gibi degil o yüzden suan üstüme dusuyor. Beni operken sarilirken midem bulanıyor.

Sana tavsiyem okuyormusun kac yasindasin bilmiyorum ama oku ve ondan kurtul uzakta yaşa mis gibi bir hayatin olacak...

Allah evlat ayrımı yapani kul hakkiyla degerlendiriyo ve cezalandırıyor sende hakkini oteki alemde alirsin napalim.....

,27 yaşındayım çalışıyorum ama ayrı eve cikicak bütçe yok henüz zamanla ayrılırım artık zaten konusmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…