şurda şu yaş ortalamasında şunca kadın okuduğunu anlamaktan ,geçtim okuduğunu anlamak gördüğünü okumaktan acizken bir de 11 yaşında çocuğun öğretmeni anlamasını bekliyor,pes yuh yok artık diyorum
hele adını hatırlamadığım bir üye var ki kaplumbağa ile kurbağayı tanımayıp karıştıran,eğitimden öğretimden bi haber olup bol keseden yorum yapan kk üyelerine yaptığın ironiyi anlamayıp kkdaki öğretmenleri kastettiğimi sanan,haklı çıkmak için nerdeyse beni yalancılıkla suçlayacak üye yanlış hatırlamıyorsam üstelik de öğretmensiniz,velilerinize öğrencilerinize çocuklarınıza sizi tanımak zorunda kalan insanlara acıyorum maalesef ,gördüğünüzü bile okuyup anlayamamışsınız
ilgilenenlere tekrar okumalarını tavsiye ediyorum ki konu kızımın üstün zekalı olması,yapılması gerekenler,benim yaptıklarım veya yapmadıklarım,çözüm yolları falan değil,forum girişinde de yazdığı gibi sebepli sebepsiz yazıp rahatlamak istediğim kendimce bir dert
yok çocuk hayvan kesiyo dendiğinde hayvan sevgisini anlattığım,terbiyesiz dendiğinde ahlağını anlattığım yorumlar çocuğunu övüyor olarak algılanmış,hatta ben sanki kızım üstün zekalı oh öğretmenin ağzının payını verdi yazmışım gibi yorumlar yapılmış,ben konunun uzman muhataplarıyla her şeyi konuşuyorum zaten,sizin kaplumbağa kesmek normal değil bence demenizle anormal olmuyor,o kaplumbağa kesen çocuklar olmasa sizin bi tanecik çocuğunuzu götüreceğiniz doktorlar olmaz,yılan besleyen çocuklar olmasa sevimli kedinizi götüreceğiniz veterinerler olmaz,çamurda kirlenmeyen çocuklar olmasa ufkunuzu açan sanatçılar olmaz,sizin demenizle olmuyor yani o işler öle
yok öğretmen bu zamana kadar neler yaşamıştır da,yok bu çocuk bu veli şimdiye kadar neler yapmıştır da...farkındaysanız bu öğretmen 2 ay önce gelen 2 ay sonra gidecek bir ücretli öğretmen henüz kendisini kötü emellerimize alet etmiş değiliz,öğretmenliği tercih eden bir insan 547957497543 çeşit milletin yaşadığı bir ülkede karşısına neler çıkacağını bilir,askerin dağa çıkacağını ,polisin taş yiyeceğini,doktorun üstüne kusulacağını,arkeoloğun toz toprak içinde kazı yapacağını bildiği gibi,o zaman bi zahmet ona göre hareket edecek
yansıtmaya çalıştığınız gibi hiç bir cümlemde öğretmen ücretli olduğu için kötü yetersiz veya bütün öğretmenler tü kaka demedim,yedirtmicem dediklerim de mesajımda özellikle belirttiğim gibi 'bu zihniyetteki' öğretmenler,yeni nesil öğretmenlerin de nasıl olduğunu her gün ve hatta son günlerde sıkça görüyoruz zaten
unuttuğunuz bi şey var ,ben iki tarafım bu konuda hem veli hem öğretmenim,öğretmenler arasında neler konuşulduğunu o öğretmenler odasında neler anlatıldığını adım gibi biliyorum,ben şikayet etsem de başka okula gitsem de bi şey değişmeyecek,ki daha olay olduğu gün sınıf öğretmeninin kızımı sınıfın içinde öğretmeni şikayet ettiği için azarladığını anlattım sorun benin kızımda değil sorun 11 yaşında çocuğun zekasına ahlakına vicdanına babasının mesleğine anasına takan,çekemeyen sizin gibi öğretmen ve velilerde,farklılığı sizden ve çocuklarınızdan farklı düşünen yaşayan insanlar da olduğunu kabullenmediğiniz sürece biz her yerde aynı şeyleri yaşıcaz
iyi ki bu konuyu açmışım,kızımın zeki olduğunu anlamak için teste falan gerek yokmuş gerçekten,ve evet kızımla övünüyorum ahlakıyla edebiyle terbiyesiyle iyi niyetiyle vicdanıyla merhametiyle kendini savunması fikrini söyleyebilmesiyle farklılığı yeteneği ve zekasıyla,ne kadar doğru yolda olduğumu bir kez daha anladım sayenizde aynen böyle yetiştirmeye devam edicem