Zaten insani konusamamasindan cok hircinligi yoruyor.@Renklihatun seni cokk iyi anliyorum hircinlik konusunda yerden yere caliyor cocuk kendini ya,eline bisey gectiginde firlatiyor.firlatmadan rahat edemiyor.sinir hastasi gibi krize giriyor istedigi olmayinca ya
benmi cok simarttim acaba diyorum ama hayir oyle her istedigini yapmiyorum aslinda tabi bazen sussun diye
Blue_Peri dedigin gibi pasta misali oluyor.yeterki sussun diye dedigini yapiyoruz.bu arada
Renklihatun dedin ya ben cocuk kendini yere atsa birakip gidiyorum aglaman bitince gel diyorum.bende onu yapayim dedim.agladi kendini yere atti,bende dedim tamam gidiyorum sen gel o zaman.ama sagolsun halkimiz seferber oldu
camdan seslenenler,dukkandan cikanlar,annen nerde diye elinden tutup bana bakinanlar :))) araba geciyor cok diye tutmadi o taktik.baska taktigin varsa soyle onu deniyim.bugun kresten getirirken market diye tutturdu su konusamayan agziyla market diye tutturuyo ya.girdik bi sut aldim,sutun hayrina iki sokak yurudu,eve yaklasinca yine girmek istemedi kendini yerlere atti.valla sinirlerim bozuluyor o oyle yapinca