Bizimde kanat çırpma hareketi vardı göz teması kurmuyordu kreşte grup oyunlarına katılmıyorum bireysel oynuyordu 3 yaşını geçmesine rağmen Tuvalet eğitimi verememiştik bezi olmadan tuvalet yapmayı reddediyordu konuşabiliyordu ama konuşma bozukluğu vardı mesela yemek yiyecek misin diye sorsam yiyeceksin derdi yiyeceğim diyemezdi gibi gibi
kirmak incitmek icin yazmadim sadece kizdim sana el hep konusur cenesi durmaz ama sen kendine evladina yazik etme farkli doktorlar gorduyse ve yok diyorsa simdilik sakin ol bekle dedigim gibi bak kizim 2 yaşında şakır şakır konusurdu cok net ifade ederdi kendini ama oğlum 29 aylik konusamiyor istediği olmadiginda kendini yerlere atiyor cok hircin ama bekliyorum biraz daha simdi kres sureciniz nasil gidiyo kelime artisi var mi
Biliyormusun biraz kendime getirdi mesajin beni.bu israr niye.olsun mu istiuorum, hayir .. niye takilip kaliyorum peki.ablamin oglu var agir engelli ustune birde otizmi var,sanirim bem ondanda cok etkilendim.birde doktorlarin dedigini kafamda tam olarak toparlayamiyorum.nedir yani varmidir yokmudur diye kafamda dolaniyor,basliktada dedim ya psikolojim bozuldu sanirim.ama haklisin doktor yok dediyse yoktur uzatmak anlamsiz.
Dr.a goturdugumuzde 34 aylikti.simdi 37 aylik olucak.2aydir krese basladi.o zaman 20 30 kelimesi vardi simdi 100 kadar vardir belki daha fazladir.ama kelime duzeyinde ve cok anlasilir degil.krese ilk basta benide zorla sokuyodu agliyodu,simdi gulegile anne diyip kapatiyor kapiyi.
29 aylikken anne baba mama su diyodu sadece,cok az konusuyodu.sanirim hem erkek diye hem kimsesizlikten,gurbetteyiz diye kimsemiz yok.ayrica cok hircin istedigi olmayinca kar yagmur demez kendini yerlere atar cok yorucu bir surec