Canim hic korkma,cocuk hayali arkadas oyun yapmis kimsesizlikten.bende cok takinti yaptim ellerine bakiyor elleriyle hareketler yapiyor.psikiyatri psikiyatri doladik anlattim ya basta.valla dusunmekten yoruldum ve biktim bikac arkadasta yazmis ya varsay atipik otizm napicaksin,ilgi ve sevgi gostereceksin diye.dogru haklilar.cocuklarimizin neyi olursa olsun ilgi ve sevgi caresi.sen tv basina koyup yemek yapiyormussun ya aynen bende oyle yapiyordum.ne yapalim bizde insaniz.milletin cocugu tv basinda gozunu aciyo tv basinda kapatiyo.cayir cayirda konusuyo.madem yuzde yuz etkili onlar niye kobusuyo oda ayri konu.biz dr.a gittikten sonra acmiyoruz tv zaten oglene kadar kreste.sonra uykuydu yemekti vakit geciyor.bitek aksam 19.15te su elcilerine baktiriyoruz oda sirf esimle muhabbet edebilelim diye :)) tenefus diyoruz :) kimsemiz yok burada kres cokkk iyi oldu onunn icinde benim icinde.hic ortama girmediki cocuk nerde ne yapicagini bile bilmiyo.3yasina gelince kres bakmaya basla sen bak sana tavsiyem.A aysegul13 @Renklihatun canlar birde kızım uyusun diye sallıyorum kendi kendine konusuyor hayalinde sanki yaptıgı şeyleri canlandırıyor gibi mesela gündüz dondurma yapar bana oyuncaklardan yalar gibi yaparız onu yapıyo karsısında biri var gibi ona veriyor gülüyor bazen sinirlenip ağlıyor annecim kimse yok diyorum napıyon diyorum bazen yaptığının farkındaymış gibi gülüyo bana anne sus işareti yapıyo bazende beni duymuyo resmen devam ediyo bi müddet.böyle olan yada bu şekilde olanı duydunuzmu .aslında konuşması, arada hırçınlığı birde bunun dışında herşeyi normal. maşallah herşeyi anlıyor yapıyor ama kafama takılıyor yada benmi abartıyorum bilemedim. Pedagog psikiyatri dolu özele baktık yok bunlarıda anlatacaktım.