- 21 Eylül 2017
- 2.419
- 6.103
- 158
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
şarkı soylese ne olacak mutlu olurum ben bir çocuk mutlu mutlu şarkı söyluyorsaAy her yerdeler daraldım. Otobüste dolmuşta avm de markette sokakta. Çocuklar kendini yere atıp sürüm sürüm sürünüyor. Sesleri çıktıkça çığlık atıyor. Kendilerini parçalıyorlar. Otobüse biniyorum bağıra bağıra şarkı söylüyor çocuk. Söylediği şarkı bile değil uydurma kelimeler. Eve misafirliğe geliyorlar çocuk her şeye ellemek istiyor. Tutuyor masadaki danteli çekiyor tüm camlar geliyor. O masa örtüsüyle ne yapıyorsun demek bu kadar mı zor. Ya bi dur deyin çocuklara yapma deyin. Sözünüzü geçirin. Öyle annecim dur diyip kafanızı bile çocuğa çevirmeden oturmayın. Dur deyince durmayan size hakaret eden hatta vuran edepsiz çocuğunuza bir tane patlatmayı bileceksiniz. Kimse kimsenin çocuğunu çekmek zorunda mı yaa. Ay valla daraldım.
şarkı soylese ne olacak mutlu olurum ben bir çocuk mutlu mutlu şarkı söyluyorsa
Güzel tespit :)Bu lanet dünyada en güzel şey otobüste şarkı söyleyen çocuktur bence.
Valla elalemin keyfi icin cocuguma 1 tane patlatamam. Ha cocugu duzgun egitim verin terbiye verin desen eyvallah.. kaldi ki yere yatip surum surum surunen cocugu gormezden gelmekte egitimin bir parcasi bilginize..
katılmıyorum yaşama sevinci hayat enerjisi verir şarkı söyleyen çocuk bana.yuzume tukurmuyorsa eşyama zarar vermıyorsa varsın soylesin istedığı kadar hasta bile olsam memnunıyetle katlanırımOtobus ağzına kadar dolu hastane otobüsü yol uzun herkes hastanede zaten yorulmuş kimse kimsenin çocuğunu çekmek zorunsa değil kafam götürmüyor. Toplu bi yerde ise susturacak çocuğunu. Evinde isterse konser versin
Çocuğun olunca sen öyle yaparsın, susturursun.Otobus ağzına kadar dolu hastane otobüsü yol uzun herkes hastanede zaten yorulmuş kimse kimsenin çocuğunu çekmek zorunsa değil kafam götürmüyor. Toplu bi yerde ise susturacak çocuğunu. Evinde isterse konser versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?