Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim oğlumun adı emir kaynanam yanına bir isim daha istedi bizde ikinci isim unutuluyo herkes kullanmıyo diye emirde karar kıldık iyikide öyle yapmışız çevremde çocuğunu iki ismiyle çağıran çok az çünkü
biz tek ismini kullaniyoruz.yani en cok sevdigimi kullaniyoruz..cok daha kolay oluyor, gunluk hayatta.ikinci isimi resmiyette bir islem olunca kullaniyoruz.
canım benim kızımın adıda 2 isimli. biz sürekli iki ismini de söylüyoruz.tek ismi söylendiğinde bakmaz bizimkisi.yaşlılar böyle şeyi zor kabullenirler onlar bile şimdi ikisini de kullanıyorlar.bu sizin ısrarınıza bağlı birazda.okulda tek söylüyormuş öğretmeni bir iki zeynep diyince bakmamış bizimkisi anne bana zeynep diyor diyo adımı doğru söylemiyor dedi bizde öğretmenine ikisini birden kullandığımız söyledik.oda tamam dedi şimdi kızım çok mutlu
oğlumunda 2 ismi var.ikisinide kullanırız.çevremizdekilerde 2 isminide söylediğiniz için sanki tek isim söylüyormuş gibi oluyor diyor.sürekli 2 ismi söylerseniz zamanla sizede tek isim gibi gelir.bazen oğluma bir ismini kullandıklarında başkasını sorıyorlar gibi gelir.2 isme artık alıştık.tek söylenince garip oluyor.tek isim söyleyenleri uyarıyorum.ikisinide söyleyin diye.birde ben oğluma babamın soyadını kayınbabanında adını koydum.tek isim söylemek olmuyor o yüzden.
slm arkadaşlar ben oğluma 2 isim verdim 2 ismiyle seslenıyoruz ama dışarıdan tek ismını söyleyenler oluyo bu duruma çok sinir oluyorum siz nasıl karşılıyosunuz bu durumu