• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocugun gururunu kirmis miyim sizce?

Abartılı geldi bana bu kadar gerek yoktu bence
zaten bilerek abarttigimi soyluyorum. ben kirildim kirilmasam yurur giderdim hic sinirli yapim yoktur. ama kirildigim icin o da kirilsin istedim. sonucta yoldan gecerken bana topla vurmadi bariz laf atti.bende kirildim. hakliyim da demiyorum zaten.
ama pismanda sayilmam. sadece uzgunum.

Tepki vermeniz normal ama bu kadar serte gerek yoktu. Daha ılıman bir dille söyleyebilirdiniz. Gecmis gitmis dusunmeyin artik. Cocuk kimbilir uykusunun kacinci evresindedir. :)

Konuyu açma amacınız nedir? Vicdan azabı olduğunu hiç sanmiyorum zira buradan bakınca pek rahatsız olmuş gibi gorunmuyorsunuz. Bittabi saygısızlığa karşı sessiz kalmamak gerekir lakin "ağlatmak istedim" gibi bir cümle de pek tuhaf geldi bana. Otuz yaşındayım. Mesleğim gereği şiddete meyilli çocuklarla da muhatap oldum lakin hiçbir çocuğu ağlatmak istemedim. Herhangi bir çocuğu, kişisel zaafları yuzunden ağlatmak isteyen yetişkinler, benim nazarimda yetişkin olgunluğuna erişmemis kişilerdir.

Ek olarak Manas destanına ne lüzum vardı yahu? Kisa ve net bir uyarı yetmiyor muydu? Ne oldu siz çocuğa tuzluk deyince saygı abidesine mi dönüştü ? O saygısız bir çocuk ancak siz de olgunlaşmamış bir yetiskinsiniz.

Back
X