Sizce şüphelenmeli miyim?

şimdi mustafa'nın attıgı resım uzerinden yorumumu yapayım,
bildiğin ben kazandım fotografı atmış.
ikisi de aynı kızın peşinden koşmuş mustafa da ben kaptım mesajı atıyor.
ya da kusura bakma ama erkek arkadaşın da mustafa da pis fikirli erkeklerden
cinsellik tek amaç, bununla hava atıyor erkek arkadaşına..
ay ne anlattıgımı kendim de anlamadım yazacaklarımı sansürleyeyim diye
ama bu tip erkeklere asla güvenilmez, bugun o kıza yapılan yarın sana da yapılabılır.
Ben anladim demek istediginizi dogru iyice karisti kafam simdi ben de sizin yazdiginiz gibi bir seyden suphelenmistim zaten . Peki kizi aradigimda neden bana yalan soylesin ben hicbi erkek icin ikinci kadin olup erkegin sevgilisine yalan soylemeyi kabul etmem hicbir kadin etmez bu yuzden kafam karisiyor iste

Hakettim demeyelim tabi sonucta onceki iliskimdi ve cok daha kucuktum o zaman malesef insanin akli sonradan basina gelebiliyor o iliskimde bunu yasasaydim haklisiniz hakettim derdim ama su an bu bambaska bir iliski ve ben hic yalan soylemedim aldatmadim hep durust oldum.. Oyuzden size katilmiyorum yine de tsk ederim gorusunuz icin :)
Önceki ilişkimdi vb.şeylerin arkasına sığınma bence. Etme bulma dünyası, Allah affetsin de aynılarını yaşama inş., ne diyeyim

Cok haklisiniz ben de hep sizin gibi dusunuyordum daha once hic basima gelmemisti yalan da aldatmaktir bence kendimle cok celistim zaten en sonunda affettim ama bakin ustunden bir ay gecmis hala ben buraya konu aciyorum cunku unutamiyorum umarim ne sizin ne de birdaha benim basima gelmez boyle bir durum.. Ama bence arastirin birazcik tabi ki durduk yere yapmayin bunu ama en ufak bir seyden suphelendiginizde arastirin bakin cunku inanin nekadar erken ortaya cikarsa bir seyler o kadar iyi. Kimsenin kimseyi aptal yerine koymaya enayi yerine koymaya hakki yok cunku! Tsk cvp icin :**

ewet haklısın sanırım erkenden ortaya çıkması daha iyi olur ama ben hep bilmem gereken şeyler karşıma çıkar nasılsa diye korkup elimi hiç bişeye sürmeyen bir insanım.. güvenmeden yaşamak çok zor güvenmek istiyorum :KK43: gözümü kapamak istyrm sanırım.. kalbimi temiz tutmaya çalışıyorum Rabbim fırsat vermesin

bence affetmemeliydiniz
ya sevgili iken böyle şeyler affedilmemeli
sizi bağlayan ne
sonuçta yalan ve bir daha ona asla güvenmeyeceksiniz

X