• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocugun gururunu kirmis miyim sizce?

Aşırı derece rahatsız oldum konudan.

Tepki gelsin diye öyle giyiniyorsun, gelen tepki olumsuz olunca bozuluyorsun.

Tutarsız, ya düz giyin, ya da, duy ama takılma.

Ki 12 yaş çocuklar bunlar

Sanki ortalık karışsın istedin burda
Ya düz giyin ya duy ama takılma nedir ya? Ne saçma bir yorumdur bu. Kadın giyinirken birine mi soracak nasıl giyineyim diye. Bunu söyleyen de bir kadın , yuh yani!!!!
Konudan değil kendi yorumundan rahatsız ol bence. Sana gelene kadar da bu denli saygısız bir yorum yoktu zaten.

Ayıp ya çocuktur bu küfür mü etti şiddet mi uyguladı ni terbiyesizlik yaptı diye kat kat fazlasını yapmıssınız
Sizin yaşlarınızda biri bunu yapsaydı bu kadar azar destanı cekemezdiniz eminim
Herkes hata yapabilir ama bu yaptığınızı belki o çocuk ömür boyu unutamayacak .
basortume ve ayakkabilarima laf soyledi. cocuksa cocuk gibi top oynasin.

="asudeerem, post: 53790830, member: 862593"]acikcasi ben aglasin diye yaptim yani aglasa o an baya hosuma giderdi.
yaparken amacim buydu zaten.
domates ekip biber bicmeyi bekleyemeyiz di mi? yasimiz kac olursa olsun.
domates ekti domates verdim.
esim vicdan azabi cektirmese zerre umrumda da degildi.
Hala umrunuzda değil. Küçük beyinlere hem aile hem toplum olarak bunları yapalım. Çok güzel.

Ya düz giyin ya duy ama takılma nedir ya? Ne saçma bir yorumdur bu. Kadın giyinirken birine mi soracak nasıl giyineyim diye. Bunu söyleyen de bir kadın , yuh yani!!!!
Konudan değil kendi yorumundan rahatsız ol bence. Sana gelene kadar da bu denli saygısız bir yorum yoktu zaten.
hi hi dedim gectim ben sizde gecin☺

Bunu söyleyecek büyük insanlara gidip bunları deseniz daha 3.cümlenizde saldırmışlardı size..ciddiyim...Onlar mahalle çocuğu değil mahalle serserisi olurdu çünkü. Sizi o kadar sakin dinlediler..Çünkü onlar çocuk. Adı üstünde...kimse bana o yaşta çocuk olmaz demesin. Onu söyleyenler 25-30 yaşında olacaktı ve sizi öyle dinleyecekti. Size mantıklı geliyor mu bu? Onların yanlış algılamasını değiştirmek istemişsiniz sanıyorum ama tam tersi onların öğrendiklerini pekiştirmişsiniz. Vicdan azabından uyuyamıyorum diyorsunuz ama smilelı falan yazıp hala yaptığınızın doğru oldığunu düşündüğünüz şeyler yazıyorsunuz. Eeee sorun ne o zaman?
evet haklisiniz buyuk olsaydi satasanlar koseye comelir aglardim.

Konu sahibi çok gereksiz atar yapmışsın bence çoluk çocuğa , ben olsam güler geçerdim. Her gün 100 kişi ile muhatap oluyorum böyle ota çöpe takılacak olsam sinir hastası olurum kendime yazık.

Yaptığın doğrudur yanlıştır açıkçası çok fikrim de Yok ama o çocuklar senin konuşmanla bambaşka çocuklara dönmedi emin ol, yarın yine aynısını yapacaklar. Olan senin sinirine oldu, boşuna gerildin. İnsanlarla tartışmak için bahane çok , ama ben kendime acıyorum ve elimden geldiğince derin nefesler alıp anı geçiştirmeye çalışıyorum. Öneririm

g
Konu sahibi çok gereksiz atar yapmışsın bence çoluk çocuğa , ben olsam güler geçerdim. Her gün 100 kişi ile muhatap oluyorum böyle ota çöpe takılacak olsam sinir hastası olurum kendime yazık.

Yaptığın doğrudur yanlıştır açıkçası çok fikrim de Yok ama o çocuklar senin konuşmanla bambaşka çocuklara dönmedi emin ol, yarın yine aynısını yapacaklar. Olan senin sinirine oldu, boşuna gerildin. İnsanlarla tartışmak için bahane çok , ama ben kendime acıyorum ve elimden geldiğince derin nefesler alıp anı geçiştirmeye çalışıyorum. Öneririm
komik degildi nesine guleydim?

İyi fikir aslında.Ben olsaydım aldığım pastadan uzatırdım sonra da güzel güzel anlatır ve uyarırdım hatasını anlar o pişman olurdu belki
guzel guzel anlatacak olan kisiler aileleri ama ben degilim di mi? guzel guzel anlatilsa beni beni incitmezdiler bende kirmazdim.

Evet gururunu kırmışsın çocukların ağır olmuş sözlerin, daha uygun bir dille uyarabilirdin ama kullandığın uslup haricinde seni haklı buldum.
o an cok sinirlendim gercekten. normalde de hic sinirli degilimdir. kirildigimi hissettim. haliyle de kirilsin belki anlar dedim.biraz da bilerek kirdim zaten.
ama sonra vakit gecince de uzuldum.

guzel guzel anlatacak olan kisiler aileleri ama ben degilim di mi? guzel guzel anlatilsa beni beni incitmezdiler bende kirmazdim.
Evet aileleri anlatmalı ama faraza ki anlatmamışlar ailesi olmasam da bi çocuğa yanlış bildiği bişeyin doğrusunu anlatmak beni mutlu ederdi.Anlar ya da anlamaz kendi bileceği iş ama en azından denerdim.Bu da benim naçizane fikrim.

o an cok sinirlendim gercekten. normalde de hic sinirli degilimdir. kirildigimi hissettim. haliyle de kirilsin belki anlar dedim.biraz da bilerek kirdim zaten.
ama sonra vakit gecince de uzuldum.
Çocuk olduğu için yetişkin gibi düşünmesini bekleyemeyiz, tam da arsızlık yaşındalar. Eğer yumuşak bir dille yaptıkları davranışın ne kadar çirkin olduğunu anlatsaydın belki durup düşünürlerdi, ama bu şekilde tam tersi tepki duymuşlardır tatlım. Ha bir daha birine laf atabilirler mi, hiç sanmıyorum. Umarım gidip ailelerine anlatırlar yaşadıkları olayı ve umarım aileleri çocukların yaptığı hatayı anlayıp çocukları düzeltebilecek olgunluktadır.

Back
X