• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocugun gururunu kirmis miyim sizce?

Ayyy koskoca kadın çoluk çocukla mi kakistiniz yahu :olamaz:
kakismadim rencide ettim. cocuklar koskoca insanlara satasamaz cunku canlari istediginde.
gelecekteki buyukler onlar, saygi sart. toplumu var eden sey saygi ya hani? herkes haddini bilmeli.
tek uzuldugum gururu kirilmis midir esimin dedigi gibi..onun disinda sikintim yok yarin yasayim benzerini yine ayni tavri gosteririm.

y
Şöyle düşün. Bunu büyük birileri deseydi böyle yapar mıydın? Bence yapmalısın. Ama çocuklara gidin evde ağlayın vs diye anlatmak yanlış
Direkt sen dili kullanmışsınız. O çocuk demek ki birilerinden duymuş bunu ve aslında muhattabınız da onlar. Ama nerdeler kim bilir? Yani çocuklara bu kadar ağır konuşmak yerine daha güzel bir dille anlatabilirdiniz böyle sert bir üslupla kınayarak değil. Onlar büyük ihtimalle bu öğrendikleri kötü şeyin doğru olduğuna inanacak çünkü sizin bu fazla sert çıkışınızla. Ve bu çıkışınız hiçbir işe yaramayacak. En azından sizin yapmak istediğiniz şekilde.
yapardim. buyuj biri turb
O senin temiz kalbinden dolayı:KK66: küfür yok, hakaret yok, tehdit yok, yüreğini rahat tut. Çocuklarin kendi fikri ya da görüşü değil, tamamen ailede görüp duydukları kavramlar bunlar. O yüzden sen ne dersen de, yarın sana değilse bir başkasına yapacaklar... Çok üzücü.
yapmislar bence ve tepki gormemisler ondan boyle rahattilar saniyorum.

İyi yapmışsın, daha o yaşta kendilerinde o cesareti bulan tipler ileride burda okuduğumuz kocalar oluyor işte. Eşinde saçmalamış, erkek gözüyle bakıyor tabii.
kizlarin yaninda yapmasaydin dedi. o oyle diyince bende pisman oldum ama bacak kadar cocuk turbanim ayakkabim hakkinda yoldan gecerken bana satamaz bubda cok cirkin bence.

kakismadim rencide ettim. cocuklar koskoca insanlara satasamaz cunku canlari istediginde.
gelecekteki buyukler onlar, saygi sart. toplumu var eden sey saygi ya hani? herkes haddini bilmeli.
tek uzuldugum gururu kirilmis midir esimin dedigi gibi..onun disinda sikintim yok yarin yasayim benzerini yine ayni tavri gosteririm.

Uzattıkça uzatmışsın
Benim tek anladigim o ...
Ben olsam pisssssstttttt ne kadar ayıp derdim
Nutuk çekince hepsi saraylı mi oldu şimdi :işsiz::işsiz:

İyi akşamlar, genelde sinirli misiniz?
Evet aslında uzatmanıza gerek yoktu, kendinizde diyorsunuz çocuk işte.
Ergenlik çağındalar. Boşverin ama bidahada ciddiye alıp uzatmayın.
Kafanıza takmayın bidaha çocukla çocuk olmayın.
gebelde cok sakin ve tatliyim. haddini bilmeyenlerin yas ortalamalariyla ilgilenmiyorum seksen yasinda da olur on yasinda da olur benim icin o kismionemli olmuyor sadece. saygi takintim var.

Şöyle düşün. Bunu büyük birileri deseydi böyle yapar mıydın? Bence yapmalısın. Ama çocuklara gidin evde ağlayın vs diye anlatmak yanlış
Direkt sen dili kullanmışsınız. O çocuk demek ki birilerinden duymuş bunu ve aslında muhattabınız da onlar. Ama nerdeler kim bilir? Yani çocuklara bu kadar ağır konuşmak yerine daha güzel bir dille anlatabilirdiniz böyle sert bir üslupla kınayarak değil. Onlar büyük ihtimalle bu öğrendikleri kötü şeyin doğru olduğuna inanacak çünkü sizin bu fazla sert çıkışınızla. Ve bu çıkışınız hiçbir işe yaramayacak. En azından sizin yapmak istediğiniz şekilde.
buyuk biri yurek yemediyse ayakkabi ve basortumden bahsedemez ben yoldan gecerken..yok yemisse meczup degilse akli gayet selimse, ozaman en yakin karakola giderdim.

Aşırı derece rahatsız oldum konudan.

Tepki gelsin diye öyle giyiniyorsun, gelen tepki olumsuz olunca bozuluyorsun.

Tutarsız, ya düz giyin, ya da, duy ama takılma.

Ki 12 yaş çocuklar bunlar

Sanki ortalık karışsın istedin burda

Ne yaran varmis bacim ya..Esin hakli. Simdiki devirde butun cocuklar hemen hemen boyle ve malesef ne dersen de egitilemiyorlar. Aileden gordu gordu, gormedi gecmis olsun
yaran yok saygisiz insana tahammulum yok yasi seksen olur on olur farketmez. toplumu saygi olusturuyor ve yoldan gecerken birine sirf canin istedi diye satasmazsin.

Aşırı derece rahatsız oldum konudan.

Tepki gelsin diye öyle giyiniyorsun, gelen tepki olumsuz olunca bozuluyorsun.

Tutarsız, ya düz giyin, ya da, duy ama takılma.

Ki 12 yaş çocuklar bunlar

Sanki ortalık karışsın istedin burda
tepki gelsin diye oyle giyiniyorsun derken?

Bunu söyleyecek büyük insanlara gidip bunları deseniz daha 3.cümlenizde saldırmışlardı size..ciddiyim...Onlar mahalle çocuğu değil mahalle serserisi olurdu çünkü. Sizi o kadar sakin dinlediler..Çünkü onlar çocuk. Adı üstünde...kimse bana o yaşta çocuk olmaz demesin. Onu söyleyenler 25-30 yaşında olacaktı ve sizi öyle dinleyecekti. Size mantıklı geliyor mu bu? Onların yanlış algılamasını değiştirmek istemişsiniz sanıyorum ama tam tersi onların öğrendiklerini pekiştirmişsiniz. Vicdan azabından uyuyamıyorum diyorsunuz ama smilelı falan yazıp hala yaptığınızın doğru oldığunu düşündüğünüz şeyler yazıyorsunuz. Eeee sorun ne o zaman?

sek
Cocuklari kucuk bulup yurumussunuz gibi geldi ama neyse haketmemiş degiller...
Laf atmalari doğru degil. Gordukleri tezatligi arkanizdan bagirarak soylemeleri hoş olmamiş, bu sizin sorununuz cocukluk diyecegim ama 12-13 yaş cokta kucuk bir yaş değil.
sen yasinda da olsalar orda durur ayni tepkiyi verirdim hatta olayi boyle kapamazdim. yoldan gecerken kimsenin ustu basi hakkinda laf atamayiz. herkes haddini bilmeli.

Bacak kadar çocuklara tuzluk kadar kaldın,karizman kalmadı,eve git ağla,rencide oldun dediyseniz sizinde saygıdan bahsetmeyin
Ayıp ya çocuktur bu küfür mü etti şiddet mi uyguladı ni terbiyesizlik yaptı diye kat kat fazlasını yapmıssınız
Sizin yaşlarınızda biri bunu yapsaydı bu kadar azar destanı cekemezdiniz eminim
Herkes hata yapabilir ama bu yaptığınızı belki o çocuk ömür boyu unutamayacak .
bacak kadar çocuk diyor birde kendi ağzıyla
Saygıdan dem vurana bak hizaya gel

Bacak kadar çocuklara tuzluk kadar kaldın,karizman kalmadı,eve git ağla,rencide oldun dediyseniz sizinde saygıdan bahsetmeyin

Abartılı geldi bana bu kadar gerek yoktu bence

acikcasi ben aglasin diye yaptim yani aglasa o an baya hosuma giderdi.
yaparken amacim buydu zaten.
domates ekip biber bicmeyi bekleyemeyiz di mi? yasimiz kac olursa olsun.
domates ekti domates verdim.
esim vicdan azabi cektirmese zerre umrumda da degildi.

="asudeerem, post: 53790761, member: 862593"]buyuk biri yurek yemediyse ayakkabi ve basortumden bahsedemez ben yoldan gecerken..yok yemisse meczup degilse akli gayet selimse, ozaman en yakin karakola giderdim.
Ben de onu diyorum. Bunu büyük biri dese kafası normal değildir ve siz aynı tepkiyi verseniz en yakın karakola gidemeden ağızlarından köpükler saçarak üstünüze gelirlerdi. Onlar çocuk olduğu için boynunu büküp dinlemiş. Ben karşılık vermeyin de demedim. Uygun üslupla karşılık verin dedim. Sen şöylesin bak sen rezil oldun hadi evde sen ağla diye değil.

Back
X