çoçuğumuz olmuyor

Cahillik zor zanaat. Allah eşinize akıl fikir versin. Siz de bi kez daha mi düşünseniz hayati mevzularda sorunu birlikte kabullenmeyip size suc atan biriyle cocuk sahibi olmayi...

Arkadaşlar konunun yeri burası mı bilmiyorum. Yeni üyeyim ama aşırı şeklide desteğinize ihtiyacım var. Yazı uzun olabilir. Okumak istemeyen arkadaşları anlayabilirim.

Öncelikle ben düzenli adet görmüyorum. İki gündür hastahanelerdeyiz. Doktor bana polislitik over teşhisi koydu. Ama ultrasaonda yumurtalıklarımın normal çalıştığını ve çoçuk sahibi olabılceğimi söyleyip eşimden sperm testi istedi. Eşim muayane oldu. Ama damar genişiliği var dedi. Sperm testi 46.000 milyon çıktı ama şekil bozukluğu var dedi ve spermler yüzde 1 hareketli. Varikosel ameliyat olmadan gebelik şansı düşük dedi.

Sorun şu ki ; eşim hala kendisinde böyle bişeyin olduğunu kabul etmiyor edemiyor. Benim sprem sayısı 46.000 çok fazla sen düzensiz olduğun için olmuyor diyor. En sonunda doktorumuza girdim nasıl ağlıyorum. Bana dedim nolur adet düzenleyici yazın. Eşimi ikna edemiyorum. Doktor eşime uzun uzun anlattı. Şu durumda senin tedavi olman lazım ki zaten sende sorun cıkmasaydı bile ben eşine adet düzenleyici değil yumurta çatlacı ilac yazcaktım. Sperm sayının fazla olması onların sağlıklı olması anlamına gelmiyor dedi. Çoçuk sahıbı de olamazsınız demiyorum sadece ilk önce senin tedavi görmen gerekli ondan sonra eşini tedavi edicez dedi.

ama hala doktor odasından cıktık. sana bıldırcın yumurtası alcam bal alcam kaymak alcam. Ya morelman bittim. bu durumda olan var mı sorun bende mi gercekten. Abartıyor muyum. Eşi bu ameliyatı olan var mı ?

Eşinize biraz zaman tanıyın olayı algilamalari kabul edip çaba göstermeleri biraz daha uzun sürebilir.. tartismayin hiç kızmayın ikimiz de herseyi yapalım sonrası kısmet diyin.. sen ben meselesi önemli değil çocuk ikimizin caba ikimizin.. bence anlayacaktir yakında..

Back