- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Ama malesef çok yüksek değil bunu da anlar zamanla!önemli olan kalitesi yani morf. neyse sen destek ol!Şuan sadece erkekliğine konduramadığı için inkar aşamasında. Kendiside durumun ne olduğunun farkında ama konduramıyor. Ve sürekli karı koca ilaçları ssunmasına deli oluyorum. Onun yanındayım takma kafana diyorum ama dün gece konuşmadı hiç sadece çay demle dedi. bütün gece çay içti. Habire sprem sayım cok yuksek. Bütün gece bunu sayıkladı.
zaten ıkı gundur doktordayız. ellı tane doktora gıttık. ilde ne kadar ürolog kadın doğumcu varsa kapısını çaldık. maddi olarak geçtim durumumuz iyi şükür ama madden ve manen çok yıprandım.Klasik evde kısır olan varsa kadındır modu çok cahil kocan doktora da inanmiyosa bırak öyle kalsin çok ciddi bir anlamda sen ameliyat olmazsan çocuğumuz olmucak de o ameliyat sonrası çocuğu olanlar çok başka bir doktora götür o da aynısını söyleyince ne yapcam bakalim balla kaymakla hamile kaliniyosa benim hemen kalmam lazım bal kaymak eksik olmaz sofradan
Ikna durumunda esiniz icin 2. Bir doktor gorusu gerek.. baska bir hastaneye basvurun ikiniz de.. esinizin uzerine gitmeyin.. bu durumlarda psikoloji evrelemelerle calisir.. inkar evresinde suan esiniz. Cahillikten degil.. kabullenme evresine gececektir.. destek olun sakin olun.. kavga etmekten kacinin
daha çok yeni evlisiniz ve sindirmeniz için biraz zamana ihtiyacınız var benim eşimde varikosel ameliyatı oldu düzeldi ve ben 2 aşılama 4 tüp yaptırdım hala da olmadı bebeğimiz hiçbir sorunumuz da yok hayırlısı rabbimdenbana da oyle gedlı dun gece bayagı arastırdı baktı sonra kabul etme devresıne gırmıs gıbıydı. hastahanelerı arastırdı falan ama dun hastahanede yaptıkları benı asırı mahbettı. kendısı cahıde değil. ama lafları benı bıtırdi resmen
ameliyat sonrası çocuk sahibi olan çoktüp bebek demedi. eşimi varikosel amleiyata yonlendirdi.
evet aynen ben de uzuldum yazık kadınabıldırcın yumurtası bal kaymakla krep falan mı yapacak
esınızın yasadıgı kafaya uzuldum
canınızı sıkmayın bence zaten acele etmeyın
cocuk sevıldıgı ıcın degıl ıyı yetıstırılmıs bı bırey ıstenıldıgı ıcın olmalı
doktor sorun sızde deseydı esınızın sıze tavrı ne olacagı malum
bıraz daha bekleyın derım cocuk ıcın
zaten 1 yıllık evlılık :) cok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?