çoçuğumuz olmuyor

Ama malesef çok yüksek değil bunu da anlar zamanla!önemli olan kalitesi yani morf. neyse sen destek ol!

Ikna durumunda esiniz icin 2. Bir doktor gorusu gerek.. baska bir hastaneye basvurun ikiniz de.. esinizin uzerine gitmeyin.. bu durumlarda psikoloji evrelemelerle calisir.. inkar evresinde suan esiniz. Cahillikten degil.. kabullenme evresine gececektir.. destek olun sakin olun.. kavga etmekten kacinin

zaten ıkı gundur doktordayız. ellı tane doktora gıttık. ilde ne kadar ürolog kadın doğumcu varsa kapısını çaldık. maddi olarak geçtim durumumuz iyi şükür ama madden ve manen çok yıprandım.

Aynen başka bir doktora daha görünelim
de. Oda aynı şeyi söylerse ikna olması daha kolay olur.

Sorunun kimde olduğu sorun olmamalıdır. .
Evlilik 2 kişi ise 2niz çocuk için mücadele etmelisiniz. .
Birbirinizi üzerek değil. .
Eşinle oturun konuşun. .
Daha yeni evlisiniz. .

Esinize destek olun ve zaman taniyin.. 1 senelik evliliginiz var.cocuk icin gec kalmis degilsiniz.. bir doktor olarak konusuyorum. Hastaliklari kabul edis suresi degiskendir.. siz kendi tedavinize baslayin ve konuyu acmayin.. onunuzde 1 2 senelik surec var ya kavga ederek inatlasarak daha cok yorulacaksiniz ya da onun kabullenme safhasina gecmesini sakince bekleyeceksiniz.. esiniz cahil degil cahil olsa doktora dahi goturemezdiniz..

Ki belki gerçekten bir sıkıntı yoktur.
2. doktora mutlaka gidin.

Ben hamilelik planlarken önce bir doktora görünüp
bilgi alayım dedim.
Hamile kalman imkansız dedi bana
O hastaneden nasıl çıktığımı bir ben bilirim.
Aynı anda başka bir hastaneye koştum
Diğer doktor hiç bir sorunun yok dedi.

O da kadın doğum uzmanıydı, buda.

Doktoru doktara teyit etmek şart.

Eşimde aynı ameliyatı oldu fakat hiçbir değişiklik olmadı
Bu ameliyatı boşuna olmuşum der halen!!! haklıda çünkü neler yaptık sonunda tüp bebek tedavisi... Şimdi 9 yaşında kızım var Allaha bin şükür.O yüzden sizi çok iyi anlıyabiliyorum

Canım morf. Bozuksa tüp bebek bile yapılmıyor... Eşine destek ol .. Kimseye söylemeyin mesela.. Benim kanımda bikaç değerim yüksek çıktı(lösemi olabilirim dedim) gidip ailesine söylemiş çok stres olmuştu.. Söyleme dediğim halde dayanamamış.. Bizimde aynen %1 hareketli çıktı.. 26 milyon var ..
Bunu asla hiçkimse bilmeyecek dedim. Tamam söylemicm dedi. Dr a gidelim amelyat derse kasık amelyatı deriz herkese dedim. Böyle şeylerin bilinmesi erkekler için onur kırıcı olabiliyor.. Bende de pco var ama bana suç atma eğilimine hiç girmedi eşim.. Yanlız ürolağa gitmem ben açmam bi yerimi falan dedi.. Tüp bebek bile yapılamıyor deyince tamam dedi...
Yanlız şöyle bişey de olabiliyor yanlış sonuç veya çeşitli sonuçlar verebiliyor spermiogram.. Eşine keçi boynuzu-keçi boynuzu pekmezi- fındık- fıstık-ceviz-incir-havuç-hurma-muz-şekersiz Türk kahvesi-biter çikolata vs. Düzenli yedir.. Özellikle keçi boynuzu pekmezini sabah akşam aç karnına içir..burada bi arkadaşın sadece pekmezle %80 civarında artış sağladıklarını okumuştum
Aktar varsa soğuk pres keçi boynuzu pekmezi var tavsiye ederim... Fiyatı 18-20 tl..

Gercekten durumunuz zor
Bende cocuk icin sure bekledim esim bana destek oldugu halde asiri depresif bir donem gecirdim destek olmadiginda ve gereken tedaviye gitmediginde neler yasanir dusunemiyorum esiniz neden kabul etmiyor niye bu kadar cahil davraniyor

Esin varikosel ameliyatı olmalı acilen . Sende bu süreçte kiloluysan kilo ver soğan suyu iç. Sağlıklı beslen. Adetin düzene girmesi için doktr kontrolünde şeker ilacı iç. (Çünkü bende senede 3 4 defa adet oluyordum adetim by şekilde düzene girdi kilo verdim ve şeker ilacı içtim )
Sonra inşallaj olur bebeginiz. Bende ağır pko var ve 2 senenin sonunda hamileyim çok şükür

Kendi tedavin için üzülme. Benimde Polikistik overim var .

3 tane kendiliğinden olan gebeliğim var. . Şu andada korunmadan 5. ayımda tedavisiz bir şekilde hamile kaldım.

ilk gebeliğimde 11. ayda hamile kaldım.

Adetlerim 33-34 günde bir oluyorum.

Ama eşinle ilgili Allah yardımcın olsun. Zor bir tipe benziyor.

daha çok yeni evlisiniz ve sindirmeniz için biraz zamana ihtiyacınız var benim eşimde varikosel ameliyatı oldu düzeldi ve ben 2 aşılama 4 tüp yaptırdım hala da olmadı bebeğimiz hiçbir sorunumuz da yok hayırlısı rabbimden

bıldırcın yumurtası bal kaymakla krep falan mı yapacak
esınızın yasadıgı kafaya uzuldum
canınızı sıkmayın bence zaten acele etmeyın

cocuk sevıldıgı ıcın degıl ıyı yetıstırılmıs bı bırey ıstenıldıgı ıcın olmalı
doktor sorun sızde deseydı esınızın sıze tavrı ne olacagı malum
bıraz daha bekleyın derım cocuk ıcın
zaten 1 yıllık evlılık :) cok erken

evet aynen ben de uzuldum yazık kadına

ikna et ameliyata.. gerekrse zorla. yaptğı resmen bencillik.

Bu bence esinizin cevreden çekinmesi. Cunku bu duyulursa hemen erkekligine laf edilecek bizim millet oyle. Yoksa oda cozmek bebek sahibi olmak istiyordur elbet ama bu konu erkekler icin daha zor. Kadinda sorun varmis dendiginde sorun yok oyleler. Esine kimseye duyurmayiz sorun bende deriz de. Benim kuzeniminde 3 yil olmadi sonra tup bebekle oldu meger sorun esindeymis kimsye soylemediler sonradan sir olarak soyledi bana

İkna olmuyorsa başka bir doktora gitsin. Niye erkekler hiç bu tür şeyleri kendilerine konduramazlar ki? Çünkü bunu bir eksiklik olarak görüyorlar o yüzden eksiklik hep kadına özgü bir şey onların zihniyetinde. Kaldı ki bu Rabbimden gelen bir şey ne eksiklik ne kusur değil sadece bir sınav bir imtihan. Allah hayırlı evlat versin ama önce kocana akıl fikir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…