çoçuğumuz olmuyor

apranaxx

siz sanki çok şeysiniz...
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
750
1.483
113
Arkadaşlar konunun yeri burası mı bilmiyorum. Yeni üyeyim ama aşırı şeklide desteğinize ihtiyacım var. Yazı uzun olabilir. Okumak istemeyen arkadaşları anlayabilirim.

Öncelikle ben düzenli adet görmüyorum. İki gündür hastahanelerdeyiz. Doktor bana polislitik over teşhisi koydu. Ama ultrasaonda yumurtalıklarımın normal çalıştığını ve çoçuk sahibi olabılceğimi söyleyip eşimden sperm testi istedi. Eşim muayane oldu. Ama damar genişiliği var dedi. Sperm testi 46.000 milyon çıktı ama şekil bozukluğu var dedi ve spermler yüzde 1 hareketli. Varikosel ameliyat olmadan gebelik şansı düşük dedi.

Sorun şu ki ; eşim hala kendisinde böyle bişeyin olduğunu kabul etmiyor edemiyor. Benim sprem sayısı 46.000 çok fazla sen düzensiz olduğun için olmuyor diyor. En sonunda doktorumuza girdim nasıl ağlıyorum. Bana dedim nolur adet düzenleyici yazın. Eşimi ikna edemiyorum. Doktor eşime uzun uzun anlattı. Şu durumda senin tedavi olman lazım ki zaten sende sorun cıkmasaydı bile ben eşine adet düzenleyici değil yumurta çatlacı ilac yazcaktım. Sperm sayının fazla olması onların sağlıklı olması anlamına gelmiyor dedi. Çoçuk sahıbı de olamazsınız demiyorum sadece ilk önce senin tedavi görmen gerekli ondan sonra eşini tedavi edicez dedi.

ama hala doktor odasından cıktık. sana bıldırcın yumurtası alcam bal alcam kaymak alcam. Ya morelman bittim. bu durumda olan var mı sorun bende mi gercekten. Abartıyor muyum. Eşi bu ameliyatı olan var mı ?

Ameliyat oldu eşim . .
Bana da polikistik over dendi. .
Kaç yıllık evlisiniz?

Bende polikistik overliyim ve şu an hamileyim eşini ikna etmelisin ameliyatini olmali sonra ona göre doktor yumurta geliştirici tedavi uygular...sende istediğin kadar yumurta olsun kaliteli sonuçta sperm olmadiktan sonra işe yaramaz..

Bu kadar cahil bir eşiniz olduğu için sizin adınıza üzüldüm.

İşine gelmeyince tıp dünyasını çöpe atıp bıldırcın yumurtası, bal, kaymaktan medet uman bir adamla hayat zor olsa gerek.

İnşallah en kısa sürede sizin için en iyisi ne ise ona kavuşursunuz.

adam doktorun lafına inanmyacaksa neyi isptalamak için bu kadar test yaptırdı???
neyin kafası bu böyle??
Cünkü kendinden emin gitti. bütün sorun bende cıkcaktı ama bende değil onda çıktı. boyle olunca da ınkar ıcınde ama dun gece bayagı ıcıne kapandı sabahta oyleydı. yavas yavas mı sındırcek nabcak bılemıyorum ama bu durumda benı cok yıprattı

Vardı yani ben,hiç takma şu an kabullenemiyor ama zamanla int den falan araştırıp anlayacak,sende beraber yiyelim,beraber içelim gibilerinden motive et!asla ondanmış gibi bir tavır sergileme,sendenmiş ama tedbiren o da beslenmesine dikkat etmeliymiş gibi davran,sonrasında zaten bir bakarsın ameliyathanede!

aslında kendısı unıverıste mezunu bende oyleyım aam erkeklik cok kutsal olduğu ıcın yediremedi gibime geliyor.

Eşim varikoselden ameliyat oldu canım.
Bizim de sayımız az değildi ama hareketi düşüktü ve kalitesi kötüydü. Bu durumla aşılama tutmayacağını ancak tüp bebek yapabileceğimizi söylediler ama doktoru yine de ameliyat etti ÇÜNKÜ zamanla spermlerin durumu daha kötü olur (her çocuk istediğinizde tüp bebek yaptırmak zorunda kalırsınız), bacak ağrıları filan daha fena olur dedi.

3 ay sonunda spermler düzelmeye başladı, 6 ay sonunda normal değerleri buldu şükür.

Yalnız o arada ben de çikolata kistinden ameliyat oldum, kısa sürede hamile kalamayınca; kistler tekrar etti ve ne olduğunu anlayamadığımız bir biçimde apar topar tüp bebek yaptırdık.

Yalnız bundan sonrasında normal yolla hamile kalabilme şansım var şükür.
Ve biz 5 sene doktor kapılarında koşturduk, 6 senelikte evliyiz...

Eşini nasıl ikna edersin bilemiyorum ama bu konularda inatçı bir erkekle uğraşmak çok zor. Arkadaşımda vardı aynı böyle bir eş.....
Allah yardımcın olsun

bana da oyle gedlı dun gece bayagı arastırdı baktı sonra kabul etme devresıne gırmıs gıbıydı. hastahanelerı arastırdı falan ama dun hastahanede yaptıkları benı asırı mahbettı. kendısı cahıde değil. ama lafları benı bıtırdi resmen

eşiniz kaç yaşında?? yani aklı başında bir adam bir sağlık sorununu erkeklik gururu yapıyorsa ergendir bana göre..
çözümsüz bir sorun değilmiş üstelik de..ameliyat çözüm olur demiş doktorunuz..
bence sakinlikle yaklaşın..ben kendimdeki sorun için tedavi oluyorum ama snein de olman gerekli gibi bir moda girin. ki doğrusu bu.. isterse başka doktora gidin..belki ilk doktor yanlıştır,başka doktor bulup danışlaım diyin bakalım..

eşiniz üzülmüştür
ama kabullenemıyordur
erkekler bıraz zor kabullenıyor durumu
bu bir kusur hata değil
eşinizle guzellıkle konusun
sakın sinirlenıp bagırıp cagırmayın
mutlu guzel bır anınızda konusun
kabul edecektır

Hak ver ,bir nevi cinsel performansla aynı kefeye koyuyorlar nedense,saçmalık tabi ama bakış açısı bu!

Şuan sadece erkekliğine konduramadığı için inkar aşamasında. Kendiside durumun ne olduğunun farkında ama konduramıyor. Ve sürekli karı koca ilaçları ssunmasına deli oluyorum. Onun yanındayım takma kafana diyorum ama dün gece konuşmadı hiç sadece çay demle dedi. bütün gece çay içti. Habire sprem sayım cok yuksek. Bütün gece bunu sayıkladı.

Klasik evde kısır olan varsa kadındır modu çok cahil kocan doktora da inanmiyosa bırak öyle kalsin çok ciddi bir anlamda sen ameliyat olmazsan çocuğumuz olmucak de o ameliyat sonrası çocuğu olanlar çok başka bir doktora götür o da aynısını söyleyince ne yapcam bakalim balla kaymakla hamile kaliniyosa benim hemen kalmam lazım bal kaymak eksik olmaz sofradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…