• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuğumuz olmuyor diye dengesizce söylenen laf

Allah tüm evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Karşısındaki insan üzülürmü kırılırmı diye düşünmeden yada belki bebeği olmuyordur sorupta strese sokmıyım diye düşünmeden her gördüğü yerde eee sizde bebek yok mu neden yapmıyorsun vs sorular soranlardan nefret ediyorum.
Bende çok yaşadım bu sorulara çok mağruz kaldım evliliğimin 8. yılında hamile kalabildim o yüzden bunları yaşayanları çok çok iyi anlıyorum.

Allah kimseye evlat hasreti çektirmesin.

evt bana da durmadan sorarlar bende 29 yasında 4senelik evliyim,2düşük yaptım 3.bebeğim cok sağlıklıydı doğumda aniden kaybettik, eeee bebeğin yok mu demiyorlar aartık ama eskiden derlerdi,sanane sanane sen mi bakıcan diyesi geliyor insanın

Allah sana da sağlıkla evladını kucaklamayı nasip etsin,tez zamanda ben ve tüm bebek özlemi yasayanlara Allahım o güzel duyguyu yasatsın insallah

ben tam sızın "abı"nızın baska takıldıgı bı nokta var galıba , hem suclu hem güçlü bu ne tavır dıyecektım kiiii, en sonunda belırtmışsınız zatenn.

bır abının, kardesını hassas bı noktadan bu sekılde vurup da ustune bı de kendını haklı cıkarmasında hatta daha beter bır sekılde "fesat "olmakla suclamasını sıdddetle kınıyorum!

bu ınsanların , evlat bekleyen ınsanlara karsı neden bu kadar acımasız bı tutum sergıledıklerını ıse hıccc anlamıyorum!!!ben ıkı sene bekledım bebegım olsun dıye, allah sıze ve ısteyen herkese nasıp etsın en saglıklı, en hayırlısından.ben daha yenı gelınken (ve yasım o zaman 26ydı)densızın bırı de aynen bu sekılde bana cocuk yapın zaten 30 olmussunuz coocuk sıze dede nene mı dıyecek dedı! ya kımın haddıne!!! ıstersem 40 ıstersem 50 ıstersem 60 olurum, ne derse desın, coocuk benım, yas benım hayat benım, ne ısterse onu der dedım, sustular..

ınsan öyle bır canlı ki, herhangı bır konuda zaafı olan bazı kişiler, kendı acılarını, hırslarını dırek karsıdakının hassas noktasından acımasızca cıkarmak ıcın fırsat kolluyor:20: allah akıl fıkır versın böyle ınsanlara ne dıyım..

onu diyenlerin de cocuklarını görüyoruz, ne doğru düzgün bakarlar,ne birsey öğretirler,anca doğurur sokağa salarlar
sanki keyfimizden yapmıyoruz, Allah verirse olur ya sırf insanın canını yakmak için diyorlar,sanki herseyleri 4 4lükte sana karısırlar
Allaha inancları olsa gerçekten bu işin kulun elinde olmadıklarını bilirler

ben tam sızın "abı"nızın baska takıldıgı bı nokta var galıba , hem suclu hem güçlü bu ne tavır dıyecektım kiiii, en sonunda belırtmışsınız zatenn.

bır abının, kardesını hassas bı noktadan bu sekılde vurup da ustune bı de kendını haklı cıkarmasında hatta daha beter bır sekılde "fesat "olmakla suclamasını sıdddetle kınıyorum!

bu ınsanların , evlat bekleyen ınsanlara karsı neden bu kadar acımasız bı tutum sergıledıklerını ıse hıccc anlamıyorum!!!ben ıkı sene bekledım bebegım olsun dıye, allah sıze ve ısteyen herkese nasıp etsın en saglıklı, en hayırlısından.ben daha yenı gelınken (ve yasım o zaman 26ydı)densızın bırı de aynen bu sekılde bana cocuk yapın zaten 30 olmussunuz coocuk sıze dede nene mı dıyecek dedı! ya kımın haddıne!!! ıstersem 40 ıstersem 50 ıstersem 60 olurum, ne derse desın, coocuk benım, yas benım hayat benım, ne ısterse onu der dedım, sustular..

ınsan öyle bır canlı ki, herhangı bır konuda zaafı olan bazı kişiler, kendı acılarını, hırslarını dırek karsıdakının hassas noktasından acımasızca cıkarmak ıcın fırsat kolluyor:20: allah akıl fıkır versın böyle ınsanlara ne dıyım..

Demek benim abi gibi, senin karşına de patavatsızlar çıktı. İnsanoğlu çok acımasız, sanki bizim elimizde, nasıl düşüncesiz olabiliyorlar anlamam yani..
Evet abim öyle bir hırs yapmışki, fesat diye bağırdığı yetmiyor gibi,'' anneme söyle aramasın beni, ben zaten aramıyorum ki onu'' sende arama, hiç biriniz dedi. İnsanoğlu işte nankör, onlara yaptığım herşeyi (iyilikleri) sildi geçti. Aslında annemede kızıyorum, onu böyle şımartmayacaktı. Gün geldi ayaklar baş oldu malesef..

evt bana da durmadan sorarlar bende 29 yasında 4senelik evliyim,2düşük yaptım 3.bebeğim cok sağlıklıydı doğumda aniden kaybettik, eeee bebeğin yok mu demiyorlar aartık ama eskiden derlerdi,sanane sanane sen mi bakıcan diyesi geliyor insanın

Allah sana da sağlıkla evladını kucaklamayı nasip etsin,tez zamanda ben ve tüm bebek özlemi yasayanlara Allahım o güzel duyguyu yasatsın insallah

Çok üzüldümm Allah sabır versin birdah aynı acıyı yaşatmasın.İnşallah Allah tüm evlat sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürsün.

Abinin söylediği gerçekten çok ayıp. Ne varmış yaşınızda benim annemde bana hamile kaldığında sizin yaşlarınızdaydı. Ona falan canınızı sıkmayın. İnşallah biran önce bir bebek sahibi olursunuz. Bende polikistik rahatsızlığı var bebek sahibi olmanı zorlaştırabilir demişlerdi. Hamile kaldığım ay gidip ovulasyon testi almıştım onunla yumurtlama tarihimi öğrendim. O gün eşimle birlikte olduktan sonra hiç yataktan çıkmadım, hatta ayaklarımı havaya diktim. Bunları anlatmak ayıp ama belki sanada faydası olur diye yazmalıyım. Ben eşim kendini çekmeden peçetemi hazır ettim ve peçeteyle spermlerin dışarı akmasını da engelledim:) Çünkü neredeyse hepsi boşa gidiyordu. Neyse o ay hamile kaldım bilginiz olsun. Suratım kızardı valla:D

Son düzenleme:
ne anne olmak ne baba olmak..herşeyden önce insan olmak önemli.. oda abinizde yok yazık..

Nasıl bir abi bu böyle ??

Size destek olacağına,eşini ikna edeceğine doktora gitmek için sana söylediği laflara bak....arkadaşların dediği gibi mirastan dolayı bahaneye bakmış o canım ..sıkma canını herşey allahtan inşallah en kısa sürede hamile haberlerini alırız hayırlısı ile :16::16: :emir_bebek::emir_bebek:

Abinin söylediği gerçekten çok ayıp. Ne varmış yaşınızda benim annemde bana hamile kaldığında sizin yaşlarınızdaydı. Ona falan canınızı sıkmayın. İnşallah biran önce bir bebek sahibi olursunuz. Bende polikistik rahatsızlığı var bebek sahibi olmanı zorlaştırabilir demişlerdi. Hamile kaldığım ay gidip ovulasyon testi almıştım onunla yumurtlama tarihimi öğrendim. O gün eşimle birlikte olduktan sonra hiç yataktan çıkmadım, hatta ayaklarımı havaya diktim. Bunları anlatmak ayıp ama belki sanada faydası olur diye yazmalıyım. Ben eşim kendini çekmeden peçetemi hazır ettim ve peçeteyle spermlerin dışarı akmasını da engelledim:) Çünkü neredeyse hepsi boşa gidiyordu. Neyse o ay hamile kaldım bilginiz olsun. Suratım kızardı valla:D

Çok teşekkür ederim canım, değerli yorumun ve desteğin için:16: Abim bu lafı dedikten sonra, öncedende düşünüyordumda şimdi daha çok kafaya takar oldum. Ya bebeğimiz olmazsa diye, beynimin içini kemiriyor düşünceler:36:
Ovulasyon testini bende kullanıyorum, ayy canım ya eşim stres yapıyor, hiç erken boşalmayan adam, erken boşaldı:17: O gün test pozitifti, bugün şansımız yüksek dedim sonuç başarısız. Ertesi gün bekledim, ertesi günde eşim isteksiz yorgunum felan dedi. geçen ay öyle hüsran oldu. Bu yataktan kalkmama olayını duydum, bende deniyorum ama fazla yatamıyorum tabi:1: Bu spermler hep dışarı kaçıyor valla, bende ne yapsam bilemedim:17:

Nasıl bir abi bu böyle ??

Size destek olacağına,eşini ikna edeceğine doktora gitmek için sana söylediği laflara bak....arkadaşların dediği gibi mirastan dolayı bahaneye bakmış o canım ..sıkma canını herşey allahtan inşallah en kısa sürede hamile haberlerini alırız hayırlısı ile :16::16: :emir_bebek::emir_bebek:

Sağol canım benim, inşallah:16:
Evet bahane etti, kendi kaybetti. Hepimizi silmiş, annemide dahil. Silsin bakalım. Allah akıl ve vicdan versin abime...

Back