abinizle aranızdaki dialog mesafeli herhalde, zaten kırgın ve kızgın olduğunu başka bir konudan dolayı da söylediniz. bu da onun bahanesi olmuş.
yoksa çok yakın abi kardeş ilişkisi olsa size telefonda gülerek "bebek yok mu, geç kalıosun, anneanne olaksın" diye takılması, sonra hep beraber gülmeniz gayet normal olabilirdi. abiler kardeşlerine bebek yok mu diye sorarlar yani, abi ya sonuçta.. en yakın arkadaş gibi olması lazım. takılır da, şaka da yapar.. anlaşılan bu durumda ya siz çok hassassınız, ya da o kötü niyetle söylüyor siz bunu sezdiğiniz için bu denli büyümüş olay.
insanlar bazen lafını tartmıyor oluyor böyle şeyler üzülmeyin hem 9 ay çok erken olmuyor demek için doktorlar en az 1 yıl denemeden olmuyor demeyin diyorlar çok fazla düşünmemek de lazım rahat olmak daha faydalı bence. umarım kısa zamanda sağlıklı güzel bir bebeğiniz olur
abiniz hıncını bu şekilde dile getirmiş ama verende Allah (c.c) alan da unutmasın bizim yapacağımız bir şey yok ben 25 yaşındayım ve 1 senedir bebiş olmuyor bu işin yaşla ilgisi yok yakın arkadaşım 32 yaşında evlendi ve 3. ayında gebe kaldı,bu konuda size tavsiyem benim yaptığım gibi doktora gidin ve tedaviye başlayın yumurtlama hapı verir Allah yardımcınız olsun.
keser döner sap döner gün gelir hesap döner abin ne oldum dememeli ne olacam demeli abin büyük olabilir büyüklerin cahili yokmu iste ondan
allah kalbine göre versinn bir gün bakmisin istedigin avuclarinin icinde
bi abi kızkardeşine ee çocuk yapmıyomusunuz diye sorarmı ya bide doktora gidin dermi çok abes geldi bana tamam kardeşler herşeyi paylaşmalı konuşmalıda bukadar olmamalı yani patavatsızlık etmiş
Senin için hassas bir mevzu ama abin o açıdan bakamaz ki. Benim arkadaşımın kardeşi evlenmekte biraz geç kalan ablasına neler diyordu, kaldı ki benim de kardeşim takılır. Hatta arkadaşlar olarak birbirimize acele etmesi için söyleriz. Ama yakın gördüğündendir. Miras durumu vs üstüste gelince sizin mideniz bulanmış konudan. Ama o bir erkek ve bir kadın duygusallığı taşımıyor. Takılmayın derim. :)
Pipisi var diye fazla para mı alacakmış,ne pipiymiş hey maşallah !
Böyle abi olmaz olsun bırak nereye gidiyorsa gitsin aramasın sormasın daha hayırlı bence.
Allah tüm evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Karşısındaki insan üzülürmü kırılırmı diye düşünmeden yada belki bebeği olmuyordur sorupta strese sokmıyım diye düşünmeden her gördüğü yerde eee sizde bebek yok mu neden yapmıyorsun vs sorular soranlardan nefret ediyorum.
Bende çok yaşadım bu sorulara çok mağruz kaldım evliliğimin 8. yılında hamile kalabildim o yüzden bunları yaşayanları çok çok iyi anlıyorum.
Allah kimseye evlat hasreti çektirmesin.
En hayırlısı olmuş bence, nasıl söyleyebilir böyle bir şeyi. Bence de bahane yapmış gibi ama iyi de olmuş. Rabbim size de en kısa zamanda anne olmayı nasip eder inşallah..
Ne güzel, sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın inşallah, canım benimEvet insanlar çok düşüncesiz, yabancı biri yapsa bu kadar dert etmezdim de, bunu en yakınım yapınca sorun yaptım galiba.. Allah büyüktür, Rabbim bizleri, benim gibi olanları evlat hasretiyle sınamasın inşallah
bu yaşa kadar neden çocuk düşünmediniz?35ten sonra hamileliği zaten doktorlar da tavsiye etmiyor.keşke biraz daha erken davransaydınız.bence de bir an önce tedavi falan ne lazımsa yaptırın.ben keyfi nedenlerden çok geç anne olmaya karşıyım.çocuğun paylaşacak birşeyi kalmıyor aileyle.tabi siz henüz bu periyotta değilsiniz.45 yaşında anne olmak isteyenler var çevremde şaşıyorum yani.
benim ablam da 40 yaşında anne oldu evet görenler hemen "anneanne misin babaenne mi" diye soruyor.kimse annesi olduğuna inanmıyor ki genç gösterir ama yaş yaştır işte."çocuk benim"deyice de "vah vah yazık sana"diye tepki veriyorlar malesef gerçek bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?