Abinizin daha önceden kırgın olduğu durum varmışta bunu bahane etmiş gibi geldi...
Üzülmeyin boşboğazlık etmiş kendisi...İnsanlar okuldu,işti derken zaten en küçük 30 na yakın evleniyor çoluk çocuk sahibi oluyor...Çoğu kişi anane oluyor bu durumda
Evet canım, istediği kadar mirastan pay alamadı, o zamandan beri hep böyle bize karşı mesafeli. Bunuda sanki bahane etti, ama söylenecek lafmı ya,,, demekki çocuğumuz olmasa, zil takıp, kına yakacak
Evet canım, istediği kadar mirastan pay alamadı, o zamandan beri hep böyle bize karşı mesafeli. Bunuda sanki bahane etti, ama söylenecek lafmı ya,,, demekki çocuğumuz olmasa, zil takıp, kına yakacak
hayatınızdan çıkması hayırlısı olmuş..ister 40 yaşında doğrursun ister 50,kimseyi ilgilendirmez!
eğer abiyse abiliğini bilecek,milletin çocuk yapması,cinsel hayatı onu ilgilendirmeyecek..terbiyesiz!
takma kafana,bu yaşlarda anne olan çok insan var..babaannem babamı tam 50 yaşında dünyaya getirmiş :)
Çok teşekkür ederim canım,, eğerki çocuğumuz olmazsa, emimin göbek atıp oynayacak. Ne biçim bir abi, ne biçim bir insan anlamış değilim.Çok sağol canım ya desteğine..Bu arada Babaanne de maşallah, tabi dedeyede, 50 yaş süpermiş ya
Böyle bir abi zaten olmaz olsun,
birdahada sakin arama birak ne hali varsa görsün, terbiyesiz.
O ettigi lafta laf degil, dikkat etsinde Allah onun cocuklarindan cikarmasin bu lafi..
Sende kendini üzme, ve esini doktora gitmesi icin ikna etmeye calis.
Malesef bizim türk toplumunda hala, cocuk olmuyorsa suc direk kadinda görülüyor,
erkekde hic sorun olurmu aaaa cok ayip !!!
Abinin canı miras yüzünden o kadar yanmış ki nereye saldıracağını şaşırmış belli ki..
Küsmeye de bahane aramış..
Hiç canını sıkıp moralini bozmaya değmez..
Terbiyesizliği yapan sen değilsin ki üzülesin..
Yaşın, anne olmak için geç bir yaş değil..Bunu inan..
Allah en kısa zamanda gönlüne göre versin canım
Büyük konuşmaktan çok korkarım, hadi bir laf etti, yanlış anladın felan dese, bana fesatsın diye bağırıyor. Bende telefonumdan sildim canım.
Ahh canım ya, eşim çok inat, nasıl ikna edecem bilemiyorum. Bugün sabah adet oldum, uyuyamadım üzüntümden. Bu ayda olmadı diye. Benim reglim düzenli, hormonlarım normal çıktı, doktor bir engelin yok dedi. Eğerki olmazsa, sıkıntı eşimde galiba.
Abimle olanları eşim bilmiyor, söylemedim ona. Şu doktora nasıl ikna edecem ben onu yaa..
Bu arada değerli yorumlarınız için, çok teşekkür ederim, böyle rahatladım, yüreğim ferahladı, sağolun
Büyük konuşmaktan çok korkarım, hadi bir laf etti, yanlış anladın felan dese, bana fesatsın diye bağırıyor. Bende telefonumdan sildim canım.
Ahh canım ya, eşim çok inat, nasıl ikna edecem bilemiyorum. Bugün sabah adet oldum, uyuyamadım üzüntümden. Bu ayda olmadı diye. Benim reglim düzenli, hormonlarım normal çıktı, doktor bir engelin yok dedi. Eğerki olmazsa, sıkıntı eşimde galiba.
Abimle olanları eşim bilmiyor, söylemedim ona. Şu doktora nasıl ikna edecem ben onu yaa..
Bu arada değerli yorumlarınız için, çok teşekkür ederim, böyle rahatladım, yüreğim ferahladı, sağolun
eğer baba olmak istiyorsa altı üstü gidip sperm testi verecek..erkekler için bunu yapmak çok zor değil..bizler ne mücadeleler veriyoruz,vajinal muayeneler bile büyük çileye dönüşebiliyorken bir kerelik test vermek büyütülmemeli..her güzel şeyin bir zorluğu var..eşini ikna etmeye çalış lütfen.benim eşimde bu konuda katıydı ama sevgi bazı şeylere katlanmak demek değil mi zaten?
erkek infertilitesi denen bir şey var.
bu yaşa kadar neden çocuk düşünmediniz?35ten sonra hamileliği zaten doktorlar da tavsiye etmiyor.keşke biraz daha erken davransaydınız.bence de bir an önce tedavi falan ne lazımsa yaptırın.ben keyfi nedenlerden çok geç anne olmaya karşıyım.çocuğun paylaşacak birşeyi kalmıyor aileyle.tabi siz henüz bu periyotta değilsiniz.45 yaşında anne olmak isteyenler var çevremde şaşıyorum yani.
benim ablam da 40 yaşında anne oldu evet görenler hemen "anneanne misin babaenne mi" diye soruyor.kimse annesi olduğuna inanmıyor ki genç gösterir ama yaş yaştır işte."çocuk benim"deyice de "vah vah yazık sana"diye tepki veriyorlar malesef gerçek bu.
abinizle aranızdaki dialog mesafeli herhalde, zaten kırgın ve kızgın olduğunu başka bir konudan dolayı da söylediniz. bu da onun bahanesi olmuş.
yoksa çok yakın abi kardeş ilişkisi olsa size telefonda gülerek "bebek yok mu, geç kalıosun, anneanne olaksın" diye takılması, sonra hep beraber gülmeniz gayet normal olabilirdi. abiler kardeşlerine bebek yok mu diye sorarlar yani, abi ya sonuçta.. en yakın arkadaş gibi olması lazım. takılır da, şaka da yapar.. anlaşılan bu durumda ya siz çok hassassınız, ya da o kötü niyetle söylüyor siz bunu sezdiğiniz için bu denli büyümüş olay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?