okuldan beklentiniz mantıklı, tavrınız akla zarar.Merhaba kızlar
daha oncede bır kac konum oldu
ege dubn ege yuzundekı 2 tırnak ızıyle geldı
ben sebebı daha sonra ogrendım ama basta soylemek ıstemedı neyse.
Oyuncak yuzunden olmus once ege almıs daha sonra xxx ısımlı sınıftakı otıstık cocuk elınden alırken olmus.
o cocuga karsı egenın sevgı dolu olmasıyla ılgılı bır cok kez konustum , yanı onu aralarını almıyorlarmıs o bıraz hasta sız aranıza alın ıyılessın guzel konusamıyor demıstı mesela bebek gıbı konusuyor vs vs ben ınsanı olarak egeye soylemem gerekenı soylemıstım.
sorun cocukta degıl.
ben bu sorunu ogretmenden ogrenmem gerekmezmıydı?
yanı ben cocugun bır gun bır uyerını mor mu gorecegım?
Ote yandan gıttıgı okul ozel bır okul ama cocugumun hırpalanmasını ıstemıyorum ,bır gun cocuk gelse bısı olsa ben nereden bıleyım mısal dusup kafasını vurdugunu?
bı turlu ogretmenlere ıstedıgımı yaptıramıyorum bır turlu anlamıyorlar kacıncı oldu daha oncedene egeye bırının tekme attgıında ogretmenı aramıstım sızden duymak ıstıyorum demıstım.
kadın sagolsun hamıle kaldı ve dogurmak uzere gıttı gıdecek bunada kızıyorum hadı neyse .
velı toplantısı hıc yapılmadı bu normalmı? 2. egıtım basladı hatat bıtecek bu gıdısle bende az once sosyal medyadan tahmın ettıgım velılere toplu mesaj attım tabı bu tırnaklardan bahsetmedım. bu tıp ısteklerımden bahsettım hanı bırlık olalım sızde ıstemıyormusunuz sız ne dusunuyorsunzu dedım ama :S
Sınırlıyım
bu kadar duyarsız kalmalarına ya, velilerinde öğretmenlerinde.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocugumun yüzündeki tırnak izleri sebebini cocuktan değil ,öğretmenden duymak istemem sosyetik?
- Konu Sahibi CuteMom
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bunlar gayet normal olmasi gerekende bu aslinda cute nin gonderdigi okul tuhaf ogretmenler universite mezunu bile olmaya bilirCanım özel okul olsa bu kadar olmaz. Bir bina sadece anaokulu.
Öğretmeninden, müdürüne, yardımcı personele kadar…
O kadar çok etkinlik var ki..
Uçurtma şenlikleri, yarışmalar, oyunlar, aileli yemekler, sınıf içi aile etkinlikleri, anlatamam. Artı öğretmenlerin ilgisi. Kadın yemin ediyorum üşenmiyor sınıfta çektiği resimleri whatsapp a atıyor, gurubumuz var.
Hayır İstanbul değil.
- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
Tek çaren canım bir dahaki seneye daha kaliteli okula vermen bence haklısın..bu seferde ogretmenler cok rahatsız ıpek
bılıyorum ben sımdıye kadar ırdelemedım ama cok dusundum onlara donus yaptıgım seyler o kadar az benden mımlendıler benden korkuyorlar ve ıkı kelıme bır araya gelmıyor. ben daha nasıl ıletısıme gececıgımı bılıyorum ogretmenlerle gercekten velı toplantısı rıca ettım hemen arayıp onu sızmı yazdıgınız neden yazdınız dıye sorguya cekmek ıstedıler benı bende gayet yumusak bır uslupla hanı yapsanız ıyı olmazmı dıye konustum kı daha kucujk yas guruplarına bıle velı toplantısı oluyor
bılmıyorum bılmıyorum sınıftakı dıger anneler ılgılenmıyorum artık anladıgım bu
- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
- 598
Cute ilk sayfayi okudum konu ne kadar ilerledi bilmiyorum fakat benimde kızımın yüzünde tirnak izi görsem bende senin gibi olurum ararım isterim ki öğretmeni bilgilendirsin çünkü devir kötü. Kaygini anlıyorum veli toplantısı konusunda kesinlikle haklısın ayda bir toplanilsa dahi yeter. Öğretmenin hamile kalması konusunda ise herkes kendi çocuğunu düşündüğünden gelecek kaygısı insanı basıyor. Çünkü çocuklar bir öğretmene alisinca başka bir öğretmene alışma süreci uzun oluyor ve bu zaman kaybına yol açıyor. Kızım henüz yedi aylık ama büyüyünce sanırım bende senin gibi olacağım. Onlar bizim kiymetlimiz. Öyle iki tirnak izi amaan boşver demekle geçmiyor günler. Allah korusun Zaman kötü.
- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
özelden yazışabliriz arkadaşım
sende mi özel eğitimdesin canım ?
- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
yok arkadaşım anne ve veliyimsende mi özel eğitimdesin canım ?
- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.819
- 1.223
Evet yeri burası değil aslında.ben sizinle özelden de yazışmak istiyorum aslıda. özel eğitimde öğretmenim ve oçem lerin durumunu merak ediyorum.sizce kaynaştırma eğitimi mi daha iyi yoksa oçemler mi? bize öğretilen özel eğitim daha olumlu sonuç veriyor kısmı çünkü.bir anne olarak sizin fikrinizi almak isterim de yeri burası mı bilmiyorum.
Özel Eğitim tabiki gerekli , ama sadece özel eğitimle olacak bir şey değil maalesef. Kaldı ki OÇEM lerde özel eğitim öğretmeni yok ki. En azından burada yok. Devlete atanmayı bekleyen sınıf öğretmeni, branş öğretmeni vs geliyor 1 aylık eğitim alıyor. Derslere başlıyor. Tam çocuk alışıyor atama geliyor hop yeni öğretmen. Zaten iletişim sorunu olan zor alışan çocuk sıfıra dönüyor aynı süreci baştan yaşıyor. Ben şahsen çocuğumu oyuncak etmek istemediğim için eve özel eğitimci getiriyorum. Günde 3 saat de kreşe götürüyorum. Oyun grubuna katıyorum. Haftada 2 de rehabilitasyona götürüyorum.
OÇEMlerin durumu düzeltilirse belki gerçekten faydası olur. Sonuçta kaynaştırma çocuğun durumuna göre eğitim vermiyor. Adı üstünde diğer çocuklarla kaynaşmasını, sosyalleşmesini sağlıyor.
- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
o nasıl bir okul öyle benim oğlum yarı özel öyle faliyetleri varki ve ben çok mutlu oluyorum. al o okuldan ve uğraşma ve çıkarırkende et bir kaç kelamm..dış görünüşümle alakalılar daha cok bunu nereden almıştınız , kac kılosunuz .
off blmıyorum kendımıde cok sorguluyorum ama okula hepı topu 2 kere gıttım 1 pedagog gorusmesıne , gayet yapılması gerekenı yaptıgımı osylemıstı yanı ıletısım ıyıydı ,
2. ıse cocuklara etkınlık yaptırmaya gıttım buda benım talebım hatta ısrarım uzerıne olmustu.
hatta yerlı malı haftası duzenlemelerınde ben ıstemıstım hanı yıyecek yapalım gonderelım . bızıde cagrırlar dedım ama cagırmadılar.
- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
orası öyle ama çocuğun özel durumundan dolayı kategorize edilmesine üzülüyorum ben. O çocuğun annesi olsaydın sen her an çocuğunun özel durumunun karşına çıkıp hatırlatılması, bazen de bundan dolayı sorun yaşadığının yargılar gibi ya da yargılamadan, suçlar gibi ama suçlamadan karşına çıkmasını ister miydin?öyle demeyin arkadaşlar bizim sınıftada var ve geçenlerde oyuncakla diğer arkadaşının suratına vurmuş. burun cizilmiş.gözü incinmiş.. kim olsa çocuğunun korunmasını isterr. bu şu demek değil tü kaka o otistik defolsun gitsin.. anlık hareketler bunlar .yapmayın .
Öğretmen sınıfta olan bu çocuğa daha çok dikkat edecek, bence bu kadar.
- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
ikisinden de hasta olur ama başında bekleyen birinin olması lazım. bizim dönemlerimiz geçti artık. Karşıdan karşıya geçene kadar bile çocuk kaçırıyorlar artık.yahu çocuk bu tabi ki karda oynasın. o kadar da abartmayın hafta ici okul haftasonu avm ler bu bebeler azcık oynasın dışarda temiz havada
soğuktan hasta olmaz mikroplar olur
- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
yok arkadaşım anne ve veliyim
anladım canım,tamam.
Evet yeri burası değil aslında.
Özel Eğitim tabiki gerekli , ama sadece özel eğitimle olacak bir şey değil maalesef. Kaldı ki OÇEM lerde özel eğitim öğretmeni yok ki. En azından burada yok. Devlete atanmayı bekleyen sınıf öğretmeni, branş öğretmeni vs geliyor 1 aylık eğitim alıyor. Derslere başlıyor. Tam çocuk alışıyor atama geliyor hop yeni öğretmen. Zaten iletişim sorunu olan zor alışan çocuk sıfıra dönüyor aynı süreci baştan yaşıyor. Ben şahsen çocuğumu oyuncak etmek istemediğim için eve özel eğitimci getiriyorum. Günde 3 saat de kreşe götürüyorum. Oyun grubuna katıyorum. Haftada 2 de rehabilitasyona götürüyorum.
OÇEMlerin durumu düzeltilirse belki gerçekten faydası olur. Sonuçta kaynaştırma çocuğun durumuna göre eğitim vermiyor. Adı üstünde diğer çocuklarla kaynaşmasını, sosyalleşmesini sağlıyor.
maalesef devletteki özel eğitim okalları da böyle yani bizim de halimiz bu.
- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
evet canım haklısın ama çocuğuna vurulan anne çocuğunu öyle gördüğü zamanki durumunu düşün sadece dikkat sadece dikkatt..orası öyle ama çocuğun özel durumundan dolayı kategorize edilmesine üzülüyorum ben. O çocuğun annesi olsaydın sen her an çocuğunun özel durumunun karşına çıkıp hatırlatılması, bazen de bundan dolayı sorun yaşadığının yargılar gibi ya da yargılamadan, suçlar gibi ama suçlamadan karşına çıkmasını ister miydin?
Öğretmen sınıfta olan bu çocuğa daha çok dikkat edecek, bence bu kadar.
- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
mutlaka benim de hoşuma gitmezdi, canım yanardı. Ama çocuklar da böyle büyüyecek maalesef.evet canım haklısın ama çocuğuna vurulan anne çocuğunu öyle gördüğü zamanki durumunu düşün sadece dikkat sadece dikkatt..
Bizim zamanımızda kırılmadık kafamız, bilmem neyimiz kalmazdı.
Erkeklerin kafarına baksan bir sürü dikiş izi vardır.
Ha öyle olsun ya da olmalı demiyorum ama doğal ortamdan da izole etmemek lazım çocukları.
- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Bilmem kac senedir foruma uyeyim dur soyliyim 2007
bir takim insanlar beni sevmiyor biliyorum umursamiyorumda
ben turk degilim turkcemde boyle yazdigim gibi dan dun dan
daha once cocuguma p.c dyen oldu banada o.ospu i zamandan beri sen küfürlü konusuyosun sen seviyesizsin vay hadsiz yazliyor
bu tip durp dururken yazan pis niyetli ve pis agizli kisilerin arasinda daha fazla kalmayacagim. Cocuguma aciyormus digeri her konuda cool olacağım diye iki cumlelik yorumlar yazan fransiz ogretmen tut demis bana elbette iyi niyetli degil. Amac bagciyi dovmekmi uzum yemekmi belli olmuyor dedikleri bu olsa gerek. Bir hatam varsa ben bunu kabuo etmeyecek israrla yazim hatalarina dikkat cekecek kadar cirkin biri değilim.
Simdi konumu kapatip uyeligimi sonsuza kadar silsinler rica ediyorum. Hahaha ehehe iyiki gittin diyenlere cevap vermeyeceğim insan olamıyoruz ısrarla çünkü
daha once cocuguma p.c dyen oldu banada o.ospu i zamandan beri sen küfürlü konusuyosun sen seviyesizsin vay hadsiz yazliyor
bu tip durp dururken yazan pis niyetli ve pis agizli kisilerin arasinda daha fazla kalmayacagim. Cocuguma aciyormus digeri her konuda cool olacağım diye iki cumlelik yorumlar yazan fransiz ogretmen tut demis bana elbette iyi niyetli degil. Amac bagciyi dovmekmi uzum yemekmi belli olmuyor dedikleri bu olsa gerek. Bir hatam varsa ben bunu kabuo etmeyecek israrla yazim hatalarina dikkat cekecek kadar cirkin biri değilim.
Simdi konumu kapatip uyeligimi sonsuza kadar silsinler rica ediyorum. Hahaha ehehe iyiki gittin diyenlere cevap vermeyeceğim insan olamıyoruz ısrarla çünkü
- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
Ay evet canım ben 60 tl veriyorum o kadar memnunumki o kadar ilgililerki yenibosnanın meşhur okulu zaten bir sürü etkinlikleri var fec de resimler paylaşıyorlar. özel okul asla düşünmedim aslada düşünmemm..Biz ayda 90 TL gibi bir şey ödüyoruz. Ama dönem başında kırtasiye, temizlik gibi ihtiyaçları biz aldık. Ara ara da ihtiyaçlar için para toplanıyor. Tüm kullanılan şeyler markalı. Okulda öğlen yemeği yiyor ve ikindide de meyve ya da kuruyemiş gibi bir şeyler veriliyor. Bunun dışında velilerin günleri var. Belli günlerde herkesin listesi dahilinde kek, kurabiye, meyve gidiyor sınıfa sınıf mevcudu dahilinde. Biz son derece memnunuz bu düzenlemeden.
- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
aslında biz özel okul düşündük ama biz iş dolayısıyla küçük bir yerdeyiz ve kızımın yaş gurubuna göre kreş yok. Yani mecbur kaldık da verdik devlete. Ama iyi ki vermişim diyorum. en iyi kreş açılsa değiştirmem artık.Ay evet canım ben 60 tl veriyorum o kadar memnunumki o kadar ilgililerki yenibosnanın meşhur okulu zaten bir sürü etkinlikleri var fec de resimler paylaşıyorlar. özel okul asla düşünmedim aslada düşünmemm..
- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
birkaç kişiye sinirlenip fevri hareket yapma malesef kk kadınlarının hepsi sadece yorum yapmak için yapıyor..Bilmem kac senedir foruma uyeyim dur soyliyim 2007
- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
okuldan beklentiniz mantıklı, tavrınız akla zarar.
şu cümle konunun özeti bence.