Merhaba ben ilk cocugum ve ikinci kardesim engelli son kardeşimde benim gibi hiçbir sorunu yok Annem ikinci kardeşimin engelli olmasından babamin genlerini sorunlu tutuyor ailesinde hep sorun vardı vs diyor (benim gördüğüm ailede engelli sadece benim kardesim) annemde ikinci kardesimin dogumunda baya hastaymis tiroiti falan varmış ilaclarini kullanamamis ondanda olsbilir muhtemelen ama eğer babamın genlerinde bir sorun varsa ben ve kardeşimde tasiyici oluyor muyuz cocugumun engelli dohma riski var mi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cocugumun engelli dogma riski var mi
- Konu Sahibi layqlaya
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #anne #gebelik #çocuk #hamile #gebe #hamile #gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Kasım 2020
- 2.755
- 1
- 3.616
- 83
Taşıyıcılık anneden geçer diye biliyorum. Umarım sağlıklı yavruların olur. Kötü düşünme lütfenMerhaba ben ilk cocugum ve ikinci kardesim engelli son kardeşimde benim gibi hiçbir sorunu yok Annem ikinci kardeşimin engelli olmasından babamin genlerini sorunlu tutuyor ailesinde hep sorun vardı vs diyor (benim gördüğüm ailede engelli sadece benim kardesim) annemde ikinci kardesimin dogumunda baya hastaymis tiroiti falan varmış ilaclarini kullanamamis ondanda olsbilir muhtemelen ama eğer babamın genlerinde bir sorun varsa ben ve kardeşimde tasiyici oluyor muyuz cocugumun engelli dohma riski var mi
Cok cok sagolun icimi ferahlattiniz sabahtan beri kafama takilmisti cok mutsuzdumTaşıyıcılık anneden geçer diye biliyorum. Umarım sağlıklı yavruların olur. Kötü düşünme lütfen
- 7 Ağustos 2023
- 1.125
- 1.979
- 48
- 34
- 9 Şubat 2010
- 18.309
- 1
- 41.326
- 798
Bu tip şeyler için gen taraması yapılabiliyor diye biliyorum. Kardeşlerinizin engelleri ne, genetik oldukları kesin mi? Bir doktora danışın bence bu konuyu.Merhaba ben ilk cocugum ve ikinci kardesim engelli son kardeşimde benim gibi hiçbir sorunu yok Annem ikinci kardeşimin engelli olmasından babamin genlerini sorunlu tutuyor ailesinde hep sorun vardı vs diyor (benim gördüğüm ailede engelli sadece benim kardesim) annemde ikinci kardesimin dogumunda baya hastaymis tiroiti falan varmış ilaclarini kullanamamis ondanda olsbilir muhtemelen ama eğer babamın genlerinde bir sorun varsa ben ve kardeşimde tasiyici oluyor muyuz cocugumun engelli dohma riski var mi
Zeka geriliği var evet 13 yaşında ama hala bebek gibi yürüyemiyor konusamiyor maalesef bide epilepsisi varTiroid bebekte zeka geriliğine sebep olabiliyor, tehlikeli bir durum. Doktor kontrolünde ilaç kullanılması gerekir mutlaka hamilelikte. Ne tür bir engeli var kardeşinizin?
- 7 Ağustos 2023
- 1.125
- 1.979
- 48
- 34
Yani yüksek ihtimal tiroid kaynaklıdır, Rabbim şifa versin Genetik değildir. Siz de tiroid kontrollerinizi yaptırın.Zeka geriliği var evet 13 yaşında ama hala bebek gibi yürüyemiyor konusamiyor maalesef bide epilepsisi var
Çok sagolun, bende gizli tiroidten supheleniyorum kendimde en kısa zamanda doktora gideceğim tesekkur ederimYani yüksek ihtimal tiroid kaynaklıdır, Rabbim şifa versin Genetik değildir. Siz de tiroid kontrollerinizi yaptırın.
Sadece ortanca kardesim engelli onda da zeka geriliği var 13 yasinda ama hala bebek gibi yürüyemiyor konuşamıyor bide epilepsisi var maalesef annem hem genetige hemde kendi hastaliklarina bağlıyor ama ben yinede korkuyorum baya en kısa zamanda randevu alacağım baya kafamı kurcaladi bugun bide diğer annelerin fikrini sormak istedim çok sagolunBu tip şeyler için gen taraması yapılabiliyor diye biliyorum. Kardeşlerinizin engelleri ne, genetik oldukları kesin mi? Bir doktora danışın bence bu konuyu.
- 3 Haziran 2019
- 422
- 104
- 103
Doktora göründünüz mü buna benzer bir durum bizde de var şuan ama bende benzer durumları araştırıyordum merak ettim sonucuSadece ortanca kardesim engelli onda da zeka geriliği var 13 yasinda ama hala bebek gibi yürüyemiyor konuşamıyor bide epilepsisi var maalesef annem hem genetige hemde kendi hastaliklarina bağlıyor ama ben yinede korkuyorum baya en kısa zamanda randevu alacağım baya kafamı kurcaladi bugun bide diğer annelerin fikrini sormak istedim çok sagolun