- 12 Nisan 2016
- 1.820
- 7.058
- 24
- Konu Sahibi nedenbunusoruyorsun
Konu sahibi yorumları okuyor foruma giriyor ama asla cevap vermiyor... En nefret ettiğim üye tipi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorumları görüyor ona rağmen yazmıyor,aktif şuanBence ölü taklidi yapıyor.
Okul çağında belki çocuk yeni koyacağı ismi de beğenmeyecekİsim, göz rengi, küpe izi, çocuklarıyla ilgili değişik takıntıları olan üyeler oluyor burada.
O türden bir rahatlıksizlik mi acaba sizinki? Okul çağında olup arkdaşları dalga geçse rahatsız olunur belki ama 2 yaşındaki çocuğun ismiyle kim dalga geçer bilemedim.
Dalga geçmeleri için ismin çok çok garip olması lazım.Bir çocugun ismiyle neden dalga geçersinki zaten.Merhaba hanımlar, oğlum 2 yaşında ismi dalga konusu olduğu için değiştirmek istiyorum, avukatsız dava açıp ismini değiştiren var mı nasıl bir yol izledi?Avukatla açan varsa o nasıl bir yol izledi ne kadar sürede sonuçlandı? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Daha garip isimler duymuştum.Çocuk ismine alıştı herhalde sonra bir anda degişince afallamazmı?Ses vermez bakmaz falan.İsmi dedesinin adı Duran.Babası Duran han olarak koydu.aileden kimse neden bu ismi koydunuz demedi dedeye hürmeten muhtemelen.abisinin arkadaşları parkta okulda vs konuşan çocuklar hep gülüyorlar.aile dışından yetişkin insanlar neden bu ismi verdiniz çocukla dalga geçerler diyorlar.kayınbabam çok iyi bir insan huy olarak.o yüzden başta karşı çıkmadım ama sonra hep içten içe bir pişmanlık kapladı.çocuğun anne baba üzerindeki haklarından birisi güzel isim konulması.o yüzden okul hayatına başlamadan değiştirmekte fayda var.
Turan olarak hitap edebilirsiniz çocuklar okulda öyle isimlerde dalga geçiyor ki akıl almıyor 3 okullu çocuğum var örnekleri yazsam şok geçirirsinizİsmi dedesinin adı Duran.Babası Duran han olarak koydu.aileden kimse neden bu ismi koydunuz demedi dedeye hürmeten muhtemelen.abisinin arkadaşları parkta okulda vs konuşan çocuklar hep gülüyorlar.aile dışından yetişkin insanlar neden bu ismi verdiniz çocukla dalga geçerler diyorlar.kayınbabam çok iyi bir insan huy olarak.o yüzden başta karşı çıkmadım ama sonra hep içten içe bir pişmanlık kapladı.çocuğun anne baba üzerindeki haklarından birisi güzel isim konulması.o yüzden okul hayatına başlamadan değiştirmekte fayda var.
Bence de durani turan yapin. Turan Han guzel olur. Turan dersiniz. Cocuk da sasirmaz.Duranı sildirsek sadece Han kalsa bu sefer de Hanım hanım diye dalga geçilecek