Çocuğumu nasıl ısıtacağım?

varsa uyku tulumu yıksa üstüste kıyafwt
yatmadan önce salep ballı süt gibi iç ısıtacak seyler
birlikte uyumak
varsa termofor cok iyi olur. yatağa koyun kalorifer gibi ısıtır

bizim bi kere -40 derece soğukta üç gün kalorifer ve elektriğimiz olmamıştı ben kayak kıyafetlerimle uyudum:21:annemler bi tanıdıktan katalitik bulmuştu.
çocuk cok küçük değilae sapka falan da takın üşümesin.

Hava ne kadar soğuk olursa olsun kalın giydirirseniz üşümez.
Bilmiyorum çocuğunuzu nasıl alıştırdınız ama şapka takmayın uyurken , gerek yok o kadar giydirmeye. Size yakın uyusun, gece boyunca da ustu açılınca örtersiniz .

Hava ne kadar soğuk olursa olsun kalın giydirirseniz üşümez.
Bilmiyorum çocuğunuzu nasıl alıştırdınız ama şapka takmayın uyurken , gerek yok o kadar giydirmeye. Size yakın uyusun, gece boyunca da ustu açılınca örtersiniz .
Tuptende korktum duşununce kalınca gydirip battaniyeden çadır yapıcam beşiğine bu gece gelmiycekmiş

Olmaz Allahın izniyle. Tüpten zehirlenmekten iyidir. Lütfen çocuğa tulum giydirip battaniyeyle sarın. Sabaha kadar yanında bekleyin. Başka da bir şey yapmayın. Allah korusun
Evet öyle yapmaya karar verdim sağol. Tup bu ne olacağı belli olmaz

yahu nesini anlamadınız? kombi dediğiniz cihaz gazı neyle ısıya çeviriyor? elektrikle. tamam gazla ısınıyoruz da elektrik olmadı mı işe yaramıyor ki ısıtma sistemi.
konu sahibi battaniyeye falan sar, sıkıca giydir eşinle sen aranıza alın öyle uyusun. sizin sıcaklığınız yeter ona. öyle tüp müp işlerine bulaşmayın sönüverir fark etmezsiniz, olmaz şeyler gelmesin başınıza
Tek uyumaya alıştı beşiğinden başka yerde uyumuyo sıkı giydirip beşiğine battaniye ortucem

Tamam anladım canım kusura bakma çok zor bi durum elleri üşür ya canım benim gece yanınızda yatırın başka çare yok bide arayın şu elektrik arızayı acele etsinler benim oğlumunda bronşiti var üşümemesi lazım:KK43:
Doktor iyi bakılmazsa zaturre olur demişti

Sıcak su torbası koy yatağının altına çarşafın altına koy
beşiğin üzerini ört ama sadece ayak ucu tarafını
Ayaklarını sıcak tut 2-3 çorap gydir
tüp olayına sakın girme

Ilk gebeligimde sicak su torbasinin tipasi atmisti ayagim yanmisti
ilacta kullanamamistim
kocaman gobek egilemedim
sabaha kadar esim ayagima buz baglamisti

!!!!!!Aman su torbalardan uzak durun lutfennnnn!!!!!!!

Ilk gebeligimde sicak su torbasinin tipasi atmisti ayagim yanmisti
ilacta kullanamamistim
kocaman gobek egilemedim
sabaha kadar esim ayagima buz baglamisti

!!!!!!Aman su torbalardan uzak durun lutfennnnn!!!!!!!

Ben kendimi bildim bileli kullanırım hiç yaşamadım bunu. Zaten her sene yenisini alırım kullandıkca tıpası eskiyor diye. Hatta onunla uyuduğum oldu. Dandik birseyse Çin malı falan bilemem. Doktorum önerdi bana regl sancım yüzünden.

Bence telefonunuzun şarjını da daha fazla harcamayın. Gece acilen ihtiyaç duyabilirsiniz.

24 saattir elektirik yok.Dun gece evim sıcaktı bu gunu arkadaşımda geçirdik hala elektrik gelmedi. Evim buz gibi bu gecede gelmezse çocuğumu usutmemenin yolu var mı ? ustunu ortmuyo tecrübeli anneler sobalı evde oturanlar yardım edin.
Valla nasıl yaparsin bilemem ogrenci evinde basimiza gelmisti. Şömine jeli yakıp isinmistik tencerede iyi ısıtıyor.

eşinizle birlikte ortanıza alın çocuğu brde battaniye sarıp üstüne yorgan örgün hatta çocuğunuzun üzerine örttüğünüz battaniyenin bir köşesine eşiniz diğer köşesine siz yatın ki açamasın

Ben kendimi bildim bileli kullanırım hiç yaşamadım bunu. Zaten her sene yenisini alırım kullandıkca tıpası eskiyor diye. Hatta onunla uyuduğum oldu. Dandik birseyse Çin malı falan bilemem. Doktorum önerdi bana regl sancım yüzünden.

Gercekten kaliteliydi
1 yillik evliydim
yani bir yillik birseydiii
aman dikkat edin
Allah korusun
esimle su torbasi gordugumuzde geriliyoruzz
fosss diye atmisti tipaa

Elektriğim geldi oğlumu uyuttum çok mutluyum. Çok teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için.

X