Çocuğumu nasıl ısıtacağım?

24 saattir elektirik yok.Dun gece evim sıcaktı bu gunu arkadaşımda geçirdik hala elektrik gelmedi. Evim buz gibi bu gecede gelmezse çocuğumu usutmemenin yolu var mı ? ustunu ortmuyo tecrübeli anneler sobalı evde oturanlar yardım edin.
küçük tüpünüz varsa odanın bir köşesinde su kaynatın sürekli buhar ısıtır odayı ama dikkat edin çarpıp döküp yanmasın ısıtacagız derken

:KK43: kıyamam ya.elektirik arızayı arasanz.bizim kışın yogun kar yagisi yuzunden kesilmisti babam aradi evde cocuk var ne zamana gelir diye adamlar 10 dk sonra gelip yaptilar allah razi olsun

24 saattir elektirik yok.Dun gece evim sıcaktı bu gunu arkadaşımda geçirdik hala elektrik gelmedi. Evim buz gibi bu gecede gelmezse çocuğumu usutmemenin yolu var mı ? ustunu ortmuyo tecrübeli anneler sobalı evde oturanlar yardım edin.
Canım anlamadımki ben sobalı evde elektirik olmasın ne alaka kömürdemi yok doğalgaz sobasımı nedir bu ya :KK64:

Ne tüpü anlamadım?? Gaz tüpünden bahsettiğinize inanmayı düşünmüyorum. Yahu siz çıldırdınız mı? Ya uyuya kalsanız? Ya tüp kendiliğinden sönse de zehirlenseniz? Allah aşkına ya. Bir günden bir şey olmaz. Bi elektrik idaresini arayın sorunu öğrenin bakın bakalım neymiş. Eşiniz ne yapıyor bu durumda??
Oda ne yapacağını bilmiyor ki bende korkuyorum zaten kokusu çok çıkıyo o bile kotu etkiler ve tehlikeli biliyorum ama çocuğum bronşit ya zaturre olursa diye korkuyorum

:KK43: kıyamam ya.elektirik arızayı arasanz.bizim kışın yogun kar yagisi yuzunden kesilmisti babam aradi evde cocuk var ne zamana gelir diye adamlar 10 dk sonra gelip yaptilar allah razi olsun
Trafo sorunları varmış koca mahallede yok elektrik esnaflar zarara uğradı herkes perişan

Oda ne yapacağını bilmiyor ki bende korkuyorum zaten kokusu çok çıkıyo o bile kotu etkiler ve tehlikeli biliyorum ama çocuğum bronşit ya zaturre olursa diye korkuyorum
cocugu al koynuna yatir.
havalar o kadar da soguk degi! tuptu vs di gerek yok. en sicak senin koynun olur.
bronsit zature falan da olmaz merak etme.

Anlamıyorum bu kışın soğuğunda elektrik niye kesilir ? Çocuğunuza da yazık cidden.

Ne tüpü anlamadım?? Gaz tüpünden bahsettiğinize inanmayı düşünmüyorum. Yahu siz çıldırdınız mı? Ya uyuya kalsanız? Ya tüp kendiliğinden sönse de zehirlenseniz? Allah aşkına ya. Bir günden bir şey olmaz. Bi elektrik idaresini arayın sorunu öğrenin bakın bakalım neymiş. Eşiniz ne yapıyor bu durumda??

Olmaz Allahın izniyle. Tüpten zehirlenmekten iyidir. Lütfen çocuğa tulum giydirip battaniyeyle sarın. Sabaha kadar yanında bekleyin. Başka da bir şey yapmayın. Allah korusun

Doğalgaz yok elektrik kesilince kombi çalışmıyo
Tamam anladım canım kusura bakma çok zor bi durum elleri üşür ya canım benim gece yanınızda yatırın başka çare yok bide arayın şu elektrik arızayı acele etsinler benim oğlumunda bronşiti var üşümemesi lazım:KK43:

Evet, güzel bir fikir...

Bizim de doğalgaz sıkıntısı oldu 2 gün boyunca, komşu öyle yapmıştı hatta su torbası bulamazsan bir kavanozun içine koy ağzını sıkıca kapat bir yastık kılıfına geçir ayağının altına falan koy yıl oldu 2015 hala 24 saat elektrik kesintisi yaşıyoruz. Benim akrabam isveç'de yaşıyor uzun süre sonra gelmişti o gün kesildi bizde de Türkiye'de hala elektrik mi kesiliyor dedi. Orada olsa topa tutarlar dedi. Kış günü şaka gibi ya.

Su cumleden bisey anladiysam arap olim
yahu nesini anlamadınız? kombi dediğiniz cihaz gazı neyle ısıya çeviriyor? elektrikle. tamam gazla ısınıyoruz da elektrik olmadı mı işe yaramıyor ki ısıtma sistemi.
konu sahibi battaniyeye falan sar, sıkıca giydir eşinle sen aranıza alın öyle uyusun. sizin sıcaklığınız yeter ona. öyle tüp müp işlerine bulaşmayın sönüverir fark etmezsiniz, olmaz şeyler gelmesin başınıza

Bizim de doğalgaz sıkıntısı oldu 2 gün boyunca, komşu öyle yapmıştı hatta su torbası bulamazsan bir kavanozun içine koy ağzını sıkıca kapat bir yastık kılıfına geçir ayağının altına falan koy yıl oldu 2015 hala 24 saat elektrik kesintisi yaşıyoruz. Benim akrabam isveç'de yaşıyor uzun süre sonra gelmişti o gün kesildi bizde de Türkiye'de hala elektrik mi kesiliyor dedi. Orada olsa topa tutarlar dedi. Kış günü şaka gibi ya.
Senin fikirlerin çok pratik. Haklsın yıl 2015 ama elektrik kesintileri devam ediyor. ben elektrik kesildiğinde elektriğin değerini anlıyorum, eletriksiz hayat olmaz, olamaz. Konu sahibi de çaresiz bu konuda. Çocuğu üşüyor resmen...

X