- 1 Ekim 2013
- 7.947
- 16.131
- 448
- 34
- Konu Sahibi sonundaoldu
Hadi ya bakın onu bilmiyordumyok yasak o kamera işi. iş güvenliği yasasına göre yasaklandı.. önceden vardı ama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya bakın onu bilmiyordumyok yasak o kamera işi. iş güvenliği yasasına göre yasaklandı.. önceden vardı ama.
Bence en iyisini yaptın eltın bakıyor diye çocuğun gerşzekalı olucak degil nedir bu küçücük çocukları illa eğitme çabası sende evde çeşitli aktiviteler hazırlayabilirsin yazın sürekli dışarı parka çıkarır eltin olur en azından evde güvende dersin diyalogunu iyi kurarsan aramaların onun için sorun olmaz bence bnm oğlum şuan sekiz aylık bir yaşında işe başlıcam iki sene bakıcı düşünüyorum aktiviteler yapabilecegi biri ki eltın küçük en iyisi inş anlaşırsınızişte o da olmaz.. kreşler çok uzak bölge de eltimin bir de otobüsle gidip gelmesi gerek. evleri kentsel dönüşümün olduğu bir yerde hayal edin diye söyledim. kreş falan bir tane bile yok. ewt beni ikna ettiler.. benim yanımda da olsa bazı kazalar olabilir dedim böyle böyle büyüyecek dedim ama bu son kötü oldu. çocuğun koluna baktıkça acaba bir köpek falan mı ısırdı diyorum.. o derece işte. neyse bugün eltimle başladık Rabbim pişman etmesin inş.
Bence en iyisini yaptın eltın bakıyor diye çocuğun gerşzekalı olucak degil nedir bu küçücük çocukları illa eğitme çabası sende evde çeşitli aktiviteler hazırlayabilirsin yazın sürekli dışarı parka çıkarır eltin olur en azından evde güvende dersin diyalogunu iyi kurarsan aramaların onun için sorun olmaz bence bnm oğlum şuan sekiz aylık bir yaşında işe başlıcam iki sene bakıcı düşünüyorum aktiviteler yapabilecegi biri ki eltın küçük en iyisi inş anlaşırsınız
Hyaırlısı olsun.
Kafama takıldı köpek mi ısırdı filan demişsiniz.İyice öğrenin olayın aslını astarını.
Aşısı var biliyorsunuz.Zamanını geçirmeyin.
İnşallah Can'ım çok sağolteşekkür ederim iyi dileklerin için.
aynen aktivite hazırlamayı severim ben zaten. kreşte de olsa yapardım ara ara. öğle aralarım boş. oğlum için seve seve değerlendiririm..
inş sen de çocuğun için en hayırlsını bulursun
nasıl sorumsuz bir kreşmiş orası.ufak tefek kazalar olabilir ama üstüste olması çocukları iyi gözetlemediğinin göstergesi.ewt arkadaşlar bugün eltime verdik oğlumu.. benim için eğitim arka sırada.. oğlumu bol bol sevsinler. bol bol gülmesini sağlasınlar. karnı doysun bunlar yeterli bana. zaten 2,5 yaşında çocuk. renkleri de bilmesin, sayıları da bilmesin, ingilizcesi olmasın.
ha ben de kendine dedim arkamdan bişey deme ben de demeyim. biri de birşey derse kulaklarımızı tıkayalım. tamam dedi.
çocuğu parka götürebilir miyim diye sordu misal. bu bana ince bir davranış gibi geldi açıkçası hoşuma da gitti. bakalım Allah pişman etmesin inş.. gelimeler olursa yazarım ben..
yalnız kreşten hırsımı alamadım ya. eşimle gidip saydırsam mı napsam?? en azından başka çocukları korumuş oluruz bir miktar.
nasıl sorumsuz bir kreşmiş orası.ufak tefek kazalar olabilir ama üstüste olması çocukları iyi gözetlemediğinin göstergesi.
eltin kendini bilen iş disiplini olan biri ise bakabilir tabiki de.
işte yakın akraba ile iş yapmak ta kolay değil.
mesafeyi iyi ayarlamak lazım
kararını vermişsin zaten.
merak ettiğim kreşte kamera yok mu, yani dediğin gibi ailelerin izlemesi yasaktır ama bu tarz vakalar olduğunda izinle izlenebilir. bizim kreşte bu uygulama var.
mesela bir vaka olduğunda aile talep ediyor, izlenip geri dönüş yapılıyor, aile tatmin olmazsa kendi izlemeyi talep edebiliyor.
gerçi olan olmuş, çocuğunuz adına zor bir deneyim olmuş.
elti ile tecrübelerinizi de alırız umarım sonrasında, benim korkum kreşe alışmış çocuğun özellikle kış ayında nasıl evde vakit geçireceği şekilde.
etrafta başka çocuk var mı?
ben de 2. doğanım için 2 yaş altı kreş bakıyorum, hani bileyim öğreneyim diye de, bulunduğum yerde yok.
muhtemelen bakıcı bakacağım, şimdiden afakanlar basıyor bu konuda.
kişisel olarak akrabaya baktırma taraftarı değilim, sizin düşündüğünüzü ben de düşünüyorum, işte sevilsin yeter diye de.
ne bileyim işte :)
güzel haberler alırız sizden umarım.
brada da kamera var. kayıtları açıyorlar. ama işte çocuğun yaşadığı problemleri görünce anlık da olsa sorunlar insan kabullenemiyor.
karşı komşusunun 3 kızı varmış. 3 ve 2 yaş , bir de 8 aylık. karşı apartmanda yeğeni var oğlumdan 4 ay küçük. bir de aynı katta bir ufaklık daha varmış. arkadaş sıkıntımız yok Allah'ın izniyle..
ama işte akraba olunca neler yaşanacak hep birlikte göreceğiz bizim kreşimiz sıfır yaştan itibarendi. zaten altı bezli oğlumun..
arkadaş meselesi çok önemli bu yaş grubu için bence, o problem çözülmüşse umarım iyi bir deneyim olur :)
Amin.. sana da hayırlı doğumlar ve hayırlı bakıcı diliyorum
sağolasın.
aslında 2 yıl evde kalmak gibi bir hedefim vardı da, o iş biraz zorlaştı, 9 ay kadar evdeyim şimdilik.
Hayırlısı olsun, dilerim hakettiği ilgiyi sevgiyi görür orada çocuğunuz.ewt arkadaşlar bugün eltime verdik oğlumu.. benim için eğitim arka sırada.. oğlumu bol bol sevsinler. bol bol gülmesini sağlasınlar. karnı doysun bunlar yeterli bana. zaten 2,5 yaşında çocuk. renkleri de bilmesin, sayıları da bilmesin, ingilizcesi olmasın.
ha ben de kendine dedim arkamdan bişey deme ben de demeyim. biri de birşey derse kulaklarımızı tıkayalım. tamam dedi.
çocuğu parka götürebilir miyim diye sordu misal. bu bana ince bir davranış gibi geldi açıkçası hoşuma da gitti. bakalım Allah pişman etmesin inş.. gelimeler olursa yazarım ben..
yalnız kreşten hırsımı alamadım ya. eşimle gidip saydırsam mı napsam?? en azından başka çocukları korumuş oluruz bir miktar.
Hayırlısı olsun, dilerim hakettiği ilgiyi sevgiyi görür orada çocuğunuz.
Kreş konusunda gidip son kez konuşun,tatmin olmazsanız nereye bağlıysa,milli eğitim yada sosyal hizmetlere başvurun muhakkak. Bu yaptıkları yanlarına kalmasın kesinlikle. Sonuçta vestiyer değil orası çanta palto emanet etmediniz,çocuk emanet ettiniz. Bir yaptırımı olmalı.