Sorun zaten bu laf anlamıyo ne kadar anlatmaya çalış insan gıbı pturup dedim bu davranışın hoşuma gıtmıyo cocuguöu kendi istedıgım gıbı büyütecem karışma laf yapma elimde bende kaç defa dedik yok inadına yapıyo ben abartıyormuşum yaptıklarında dediklerinde bırsey yokmuşBen burda sinir krizibe girdim bana kaynanam görümcem böyle yapcak kocami dinlerim mahvederim onlari biraz cesaretli olun acin agziniziii yok kapiyi kirarmis allah askina kirsin bakalim göstermek zorunda degilsinnn!!!!! Annesi olarak istemiyormusun konu kapanmistir bu kadar korkmayin bunlardan kaynanaya bak hamilelik testine bile bakmiss ahhhhhh ben senle arkadas olcam varya o kadin sana bidaha cenesini acamazdii
Ay kusura bakma onu alırken sana haber veremedik diye cevap ver. Sen de alttan Alma öyleleri o dilden anlıyor. Bi yeri karıştırdığını görünce de müdahale et. Ne münasebet yaAsla göndermem tek de bırakmam ben nerdeysem çocuğum orda olacak,evime gelmelerini asla istemıyprum ne gelsinler ne de cocugımı gonderırım evime gelıp her yeri karıştırıyo ne var me yok ne aldık cocuguma kıyafet alıyoruz bana mıye sormadınız aldığınızı hiç görmedim ne alıp be ettıgınızı fln
İnan büyüğüm dıye eşimin ailesi dıye altdan aldım güzelce konuştum yapma oğlunu düşünüyorsan evlıgıne karışma evli artık yuvasına alacağı verecegı senı ilgilendşrmez dedim ben insan yerine. Koydukca onlar kendını güçlü gördüler en son patladım hatta gorumcelerşme dedim bır tek eşimin annesı değil sızınde annenız alın bakın bu kadar düşünüyorsanız dıye bana yok terbıyesıszın soylesin böylesin böyle olmaz yürümez evlilik evlendiysen anama da bakacan fln he dedim geçtim ti ye almadım arada yazıyorlar yalandan ne yapıyorsun cocugun fotoğrafını at fln cevap yazmıyorum inatla Bala engellesem eşime arayıp dıyorlar eşimden engellesem eşimin amcasına fln arıyorlarŞimdi allahtan taşınmışsın boşver görüşme eşine söyle kendi gidip görüşebilir kimse kimsenin annesine bakmak zorumda değil özellikle böyle terbiyrsiz yuva yıkmaya çalışan insanlarsa uzak dursunlar .kendileri kaybetmiş belliki sen saygılı terbiyeli bir kadınsın ben olsam odama gireni yolmuştum o konularda tersim çok pis kaynanam biliyor nadir geliyor bizim eve oturmaya bile çekiniyor benden
Biz evde yokken odayı kıteyıp götsem bile çare değil anahtarı var yanından ayırmıyor kapıdan çıkalım anında odaya gırıyo edıyoAy kusura bakma onu alırken sana haber veremedik diye cevap ver. Sen de alttan Alma öyleleri o dilden anlıyor. Bi yeri karıştırdığını görünce de müdahale et. Ne münasebet ya
Herseye yenı kıyafet fln aldık mı bebeğe ne aldık ne yaptık ne kadar harcadık fiyatıne fln özel şeylere dahı bakıyorduOdaya girip peki neye bakıyordu ki ne vardı odada iç çamaşır falan mı karıştırıyordu
Ay valla o kadar doluyum ki 5 aylıkken bebegımı sünnet ettirmek istedim kaynanam hemen İstanbul’daki kızlarını aradı temmuzda burda olun bebegı sünnet ettirecekler gelin sizde gidin yanında geldıler İstanbul’dan ama ben götürmedim eşime dedim hiç kimse gelmeyecek dıye ailesine söyledi eşim istemıyo kımse yarn kalkıp hazırlanıp gelmeye çalışmasın dıye elime merak edıyoruz sünnetş demiş görümcem halbukı onun da erkek oğlu var sunnetını görmüş neyım merakı anlamış değildim çok sacma gelmişti meyse sunnete götürmedik diye eşimin amcasına gıdıp ağlamışlar bız hazırdık çocuklar fln gıdecek dıye heyaecanlandılar (çocukları da 11 ile 14 yaşında) goturmediker kaynanam oğlum karısından korkuyo hep karısının dediğini yapıyor dıye baya laf etmışlet ağlayıp fln eşimin amcasınaOnlar istediğini diyip yapabilir ama sen cevap verince sen terbiyesizsin öyle ananın kızlarıda aynı kendi gibi hadsiz işte ne olucak. Kendi çocuklarına baksın onlar yoksada yenisini yapıp çeksin fotoğraflarını bir de ısrarcılar çok ilginç insanlar ya . Neden kadınların aileleri böyle değilde hep koca tarafı böyle oluyor hep aynı sorunlar .
Niye yapıyorsun yapma rahatsız oluyoruz dıyoruz dediği tek kelime bende kaynanamla yaşadım çok cektım ben daha bırsey yapmadım herseyı abartıyonux böyle olmaz dıyoPeki neden yapıyormuş bunu sordun mu ne dedi ? Kadın hasta zaten belli klinik vaka da kendini nasıl savunuyor çok merak ettim
Öyle zaten eşimi düşündükleri yok kayınbabam öldü miras peşindeler eşim aradı ablasını fln mezar taşı yaptıracagım herkes parayı versın ortak yapalım dıye eşime tamam demişler kaynanama haber etmişler kaynanam sırf kızlarından para çıkacak dıye yine eşimle amcasına gıdıp laf yaptı baya kardeşine bi mezar taşı yaptıramıyon mu da cocuklarından ıstıyor oğlum dıye,para için herşsey em büyük görümcem kaynanamı arayıp oğlun sana bakmıyorsa Böl babamım maaşını 3 kızına onlar senı uzuyo ağlatıyo dıye kaç defa laf ettiler Onun için bu insanlardan insan gıbı oturup konuşmayı gectım anlamalarını dahı beklemıyprımBunlar ne yalan hareketler erkek kardeşlerini seviyor olsalar böyle davranmaz onlar seninle güç mücadelesine girmiş büyük ihtimal sen onlardan daha güzel iyi yetişmiş birisin yediremiyorlar kendilerine seni çocuktan vurmaya çalışıyorlar kardeşlerini düşündükleri yok
Malesef. Eskı kafa işte ben cektım oğlumun karısına cektıreyım ben yaşadım o da yaşasın hesabı yapıyoKendi çekmiş diye çektirecekler illa . İşte sen de çekmişsin senin yapmaman lazım insan her gördüğünü yapar mı kendini geliştirir birazcık insaf ya .
Niye yapıyorsun yapma rahatsız oluyoruz dıyoruz dediği tek kelime bende kaynanamla yaşadım çok cektım ben daha bırsey yapmadım herseyı abartıyonux böyle olmaz dıyo
Yok be ondan değil diğer amcaları dinlemıyor çünkü bizim yanımızda bızı ona karşı savunuyor dıye ,bu amcası da bızım yanımızda da işte kardeşinin emaneti dıye sadece dinlıyo çoğu vakıt zaten evden kovdu kaynaamı da yok işte kaynanam ve kızlarında sorun kovulduğu istenmediği yere gitmelere bayılırlarAmca yetkili biri sanırım sürekli onu arıyorlar sende ara o zaman sende başlarını ağrıt
Bebeğine uşak mi tuttun ? Bakıcı tuttun diye gorumcenler karını boşa mı dedi ? Kocan bizim evdeki süs bitkisi kadar etkili değil heralde konuda yok. Ben olsam muhattap olmam. Alabilecek olan gelsin alsın hadi bakalım.İyi akşamlar kısa tutmaya çalışacağım baya bır uzun konu şöyle anlatayım evlendik eşimin ailesiyle bir sure kalmak durumundaydık kaynanam herşeyime karşırdı yatak odamızın düzeninden evde yaptıgın işlere kadar evde yokken odamıza gırer karıstırır vb.hamile oldugunu öğrendim eşimle ailesine açıkladık kaynanam ordan çıkıp ben zaten bılıyordum test alıp yapmışınız dedi neyse hamile iken kaynanam yok çocuk bakamaz ben alıp büyütürüm fln baya bır hakeret etti anneliğime doguma sadece eşimi istedim eşim işten dolayı gelemedi görümcem geldi keşke o da gelmeseydi hastanede tek kalsaydım dogumhaneden çıkar çıkmaz bebegımı aldı vermıyordu bana kendim doğurmuş gıbı bakarım fln dedi strese girmek istemedim sütüm gider dıye hastaneye herseyıne o yaptı etti doktorum bana soru sormuyo atlayıp çocuğum ıcın cevap verıyordu neyse eve geldik kaynanamla anlaşamıyorum dıye pek yanlarına gıdıp oturmazdım bebeğimi benden alış alıp götürdüler emzirşnce getirıyorlardı başımda beklıyorlardı emzırınce alıp tekrarı götürüyordu ve malesef eşim laf yapsa da dinlemıyorlardı bildiklerini yapıyorlardı en sonunda sütümü kestirmeyı başardılar yok ben emzirmek ıstemıyormuşum yanıma gelıp gözleri üzerimdeydi rahat rahat emzıremıyordum formül mamaya başlayınca da bebegı istemıyor bakamıyo zaten açtı çocuk iyi oldu mamaya başladı fln dediler olaylardan sonra evı bir an önce ayırdım şuanda ne kaynanamla ne görümcelerimle muhatap değilim bebeğimi Uşak tutuğum içim görümcelerim kendi eşlerinden eşimi arayıp boşan gıtsın karı bulunur ana bulunmaz diye defalarca aradılar boşanmadık ama ben ne bayramda ne normal günde çocuğumu göstermek ıstemıyorum göstermek istemediğim içinde neymiş halasıymış babannesıymiş sen gelmıyorsan gelme cocugu gönder gorecegız fln emır ederek laf yapıyorlar göndermıyorum dediğimde de o ev kardeşımın oğlumun evı o kapıyı kırar gelır masaya oturur yemegımı yer cocugu görerim dıyorlar,yasal olarak halasına babaanesıne göstermeme gibi bı durumum var mı,her defasına evliliğimi bozmaya çalısıyorlar neymiş kayınpederim vefat ettı dıye eşim annesıne bakmak zorundaymış bızde kalacakmış cocugımı babannesıne verecegıö bende kaynanam ne dıyorsa onu yapacağım köleleri olacağım onların söylemlerine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?