Çocugumu eşimin ailesine göndermek ıstemıyorum

Sorun zaten bu laf anlamıyo ne kadar anlatmaya çalış insan gıbı pturup dedim bu davranışın hoşuma gıtmıyo cocuguöu kendi istedıgım gıbı büyütecem karışma laf yapma elimde bende kaç defa dedik yok inadına yapıyo ben abartıyormuşum yaptıklarında dediklerinde bırsey yokmuş

Ay kusura bakma onu alırken sana haber veremedik diye cevap ver. Sen de alttan Alma öyleleri o dilden anlıyor. Bi yeri karıştırdığını görünce de müdahale et. Ne münasebet ya

İnan büyüğüm dıye eşimin ailesi dıye altdan aldım güzelce konuştum yapma oğlunu düşünüyorsan evlıgıne karışma evli artık yuvasına alacağı verecegı senı ilgilendşrmez dedim ben insan yerine. Koydukca onlar kendını güçlü gördüler en son patladım hatta gorumcelerşme dedim bır tek eşimin annesı değil sızınde annenız alın bakın bu kadar düşünüyorsanız dıye bana yok terbıyesıszın soylesin böylesin böyle olmaz yürümez evlilik evlendiysen anama da bakacan fln he dedim geçtim ti ye almadım arada yazıyorlar yalandan ne yapıyorsun cocugun fotoğrafını at fln cevap yazmıyorum inatla Bala engellesem eşime arayıp dıyorlar eşimden engellesem eşimin amcasına fln arıyorlar

Ay kusura bakma onu alırken sana haber veremedik diye cevap ver. Sen de alttan Alma öyleleri o dilden anlıyor. Bi yeri karıştırdığını görünce de müdahale et. Ne münasebet ya
Biz evde yokken odayı kıteyıp götsem bile çare değil anahtarı var yanından ayırmıyor kapıdan çıkalım anında odaya gırıyo edıyo

Ne demek bebeği alıp vermemek? Kıyameti koparırım. Bu saatten sonra kararlı olmanız gerekir eşiniz üzülmesin diye kendinizi sinir stres sahibi yapmanın anlamı yok. Belli ki bunlar insanlıktan anlamıyor. Çocuğunuzu da göstermeyin valla ayy çok sinir oldum.

Onlar istediğini diyip yapabilir ama sen cevap verince sen terbiyesizsin öyle ananın kızlarıda aynı kendi gibi hadsiz işte ne olucak. Kendi çocuklarına baksın onlar yoksada yenisini yapıp çeksin fotoğraflarını bir de ısrarcılar çok ilginç insanlar ya . Neden kadınların aileleri böyle değilde hep koca tarafı böyle oluyor hep aynı sorunlar .

Odaya girip peki neye bakıyordu ki ne vardı odada iç çamaşır falan mı karıştırıyordu

Peki neden yapıyormuş bunu sordun mu ne dedi ? Kadın hasta zaten belli klinik vaka da kendini nasıl savunuyor çok merak ettim

Ay valla o kadar doluyum ki 5 aylıkken bebegımı sünnet ettirmek istedim kaynanam hemen İstanbul’daki kızlarını aradı temmuzda burda olun bebegı sünnet ettirecekler gelin sizde gidin yanında geldıler İstanbul’dan ama ben götürmedim eşime dedim hiç kimse gelmeyecek dıye ailesine söyledi eşim istemıyo kımse yarn kalkıp hazırlanıp gelmeye çalışmasın dıye elime merak edıyoruz sünnetş demiş görümcem halbukı onun da erkek oğlu var sunnetını görmüş neyım merakı anlamış değildim çok sacma gelmişti meyse sunnete götürmedik diye eşimin amcasına gıdıp ağlamışlar bız hazırdık çocuklar fln gıdecek dıye heyaecanlandılar (çocukları da 11 ile 14 yaşında) goturmediker kaynanam oğlum karısından korkuyo hep karısının dediğini yapıyor dıye baya laf etmışlet ağlayıp fln eşimin amcasına

Peki neden yapıyormuş bunu sordun mu ne dedi ? Kadın hasta zaten belli klinik vaka da kendini nasıl savunuyor çok merak ettim
Niye yapıyorsun yapma rahatsız oluyoruz dıyoruz dediği tek kelime bende kaynanamla yaşadım çok cektım ben daha bırsey yapmadım herseyı abartıyonux böyle olmaz dıyo

Bunlar ne yalan hareketler erkek kardeşlerini seviyor olsalar böyle davranmaz onlar seninle güç mücadelesine girmiş büyük ihtimal sen onlardan daha güzel iyi yetişmiş birisin yediremiyorlar kendilerine seni çocuktan vurmaya çalışıyorlar kardeşlerini düşündükleri yok

Kendi çekmiş diye çektirecekler illa . İşte sen de çekmişsin senin yapmaman lazım insan her gördüğünü yapar mı kendini geliştirir birazcık insaf ya .

Öyle zaten eşimi düşündükleri yok kayınbabam öldü miras peşindeler eşim aradı ablasını fln mezar taşı yaptıracagım herkes parayı versın ortak yapalım dıye eşime tamam demişler kaynanama haber etmişler kaynanam sırf kızlarından para çıkacak dıye yine eşimle amcasına gıdıp laf yaptı baya kardeşine bi mezar taşı yaptıramıyon mu da cocuklarından ıstıyor oğlum dıye,para için herşsey em büyük görümcem kaynanamı arayıp oğlun sana bakmıyorsa Böl babamım maaşını 3 kızına onlar senı uzuyo ağlatıyo dıye kaç defa laf ettiler Onun için bu insanlardan insan gıbı oturup konuşmayı gectım anlamalarını dahı beklemıyprım

Kendi çekmiş diye çektirecekler illa . İşte sen de çekmişsin senin yapmaman lazım insan her gördüğünü yapar mı kendini geliştirir birazcık insaf ya .
Malesef. Eskı kafa işte ben cektım oğlumun karısına cektıreyım ben yaşadım o da yaşasın hesabı yapıyo

Amca yetkili biri sanırım sürekli onu arıyorlar sende ara o zaman sende başlarını ağrıt

şeytan görse şeytanlığından utanır bu ne böyle

Niye yapıyorsun yapma rahatsız oluyoruz dıyoruz dediği tek kelime bende kaynanamla yaşadım çok cektım ben daha bırsey yapmadım herseyı abartıyonux böyle olmaz dıyo

Amca yetkili biri sanırım sürekli onu arıyorlar sende ara o zaman sende başlarını ağrıt
Yok be ondan değil diğer amcaları dinlemıyor çünkü bizim yanımızda bızı ona karşı savunuyor dıye ,bu amcası da bızım yanımızda da işte kardeşinin emaneti dıye sadece dinlıyo çoğu vakıt zaten evden kovdu kaynaamı da yok işte kaynanam ve kızlarında sorun kovulduğu istenmediği yere gitmelere bayılırlar

valla zor işler atsan atılmıyor satsan satılmıyor böyle insanlar . İnşallah eşinle aran bozulmaz mutlu olursunuz hep

Ben bir şey soracam çocuğunuza uşak tutmussunuz bakıcı demek heralde
Bebeğine uşak mi tuttun ? Bakıcı tuttun diye gorumcenler karını boşa mı dedi ? Kocan bizim evdeki süs bitkisi kadar etkili değil heralde konuda yok. Ben olsam muhattap olmam. Alabilecek olan gelsin alsın hadi bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…