Çocugumu eşimin ailesine göndermek ıstemıyorum

betul18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2025
24
0
1
22
İyi akşamlar kısa tutmaya çalışacağım baya bır uzun konu şöyle anlatayım evlendik eşimin ailesiyle bir sure kalmak durumundaydık kaynanam herşeyime karşırdı yatak odamızın düzeninden evde yaptıgın işlere kadar evde yokken odamıza gırer karıstırır vb.hamile oldugunu öğrendim eşimle ailesine açıkladık kaynanam ordan çıkıp ben zaten bılıyordum test alıp yapmışınız dedi neyse hamile iken kaynanam yok çocuk bakamaz ben alıp büyütürüm fln baya bır hakeret etti anneliğime doguma sadece eşimi istedim eşim işten dolayı gelemedi görümcem geldi keşke o da gelmeseydi hastanede tek kalsaydım dogumhaneden çıkar çıkmaz bebegımı aldı vermıyordu bana kendim doğurmuş gıbı bakarım fln dedi strese girmek istemedim sütüm gider dıye hastaneye herseyıne o yaptı etti doktorum bana soru sormuyo atlayıp çocuğum ıcın cevap verıyordu neyse eve geldik kaynanamla anlaşamıyorum dıye pek yanlarına gıdıp oturmazdım bebeğimi benden alış alıp götürdüler emzirşnce getirıyorlardı başımda beklıyorlardı emzırınce alıp tekrarı götürüyordu ve malesef eşim laf yapsa da dinlemıyorlardı bildiklerini yapıyorlardı en sonunda sütümü kestirmeyı başardılar yok ben emzirmek ıstemıyormuşum yanıma gelıp gözleri üzerimdeydi rahat rahat emzıremıyordum formül mamaya başlayınca da bebegı istemıyor bakamıyo zaten açtı çocuk iyi oldu mamaya başladı fln dediler olaylardan sonra evı bir an önce ayırdım şuanda ne kaynanamla ne görümcelerimle muhatap değilim bebeğimi Uşak tutuğum içim görümcelerim kendi eşlerinden eşimi arayıp boşan gıtsın karı bulunur ana bulunmaz diye defalarca aradılar boşanmadık ama ben ne bayramda ne normal günde çocuğumu göstermek ıstemıyorum göstermek istemediğim içinde neymiş halasıymış babannesıymiş sen gelmıyorsan gelme cocugu gönder gorecegız fln emır ederek laf yapıyorlar göndermıyorum dediğimde de o ev kardeşımın oğlumun evı o kapıyı kırar gelır masaya oturur yemegımı yer cocugu görerim dıyorlar,yasal olarak halasına babaanesıne göstermeme gibi bı durumum var mı,her defasına evliliğimi bozmaya çalısıyorlar neymiş kayınpederim vefat ettı dıye eşim annesıne bakmak zorundaymış bızde kalacakmış cocugımı babannesıne verecegıö bende kaynanam ne dıyorsa onu yapacağım köleleri olacağım onların söylemlerine göre

Eşiniz ne yapıyor bu durumda? Bir de bunları size telefonda mı söylüyorlar? Engelleyin hepsini, kapıya gelirlerse almazsınız içeri. Çocuk ksç yaşında bilmiyorum ama bebekse göndermeyin eğer 2-3 yaşındaysa gönderebilirsiniz. Olayı da eşiniz çözer onlara dur diyecek olan o.

1. Kendi eviniz olana kadar bekleyip öyle evlenseydiniz keşke
2. Sizin kendi bebeğinizi nasıl size vermiyorlar anlamadım, bi anne nasıl o benim çocuğum bende duracak deme cesaretini göstermiyor?
3. Bunlar olurken eşiniz neden etki edecek bi müdahelede bulunmadı?

Bundan sonra siz kocanıza net bi tavır koyun, ne sizden onlara ne de onlardan size bahsetmesin, dengeyi korusun.

Allah sana sabır versin böyle insanlar çok maalesef düşmanı uzakta aramıcan

Aynı evdey yaşıyorduk yüzüme karşı denıldı yapıldı herşsey eşim ne kadar engel olmaya çalıştıysa yok bır şekılde yine huzurumuzu bozmaya çalışıyorlar Eşim zaten durun dıyo ablasına fln kendı çocuğunuza bakın fln benim aıleme karışmayın dıye ama yok kaynanam şey dıyo bizde kaynana derdi çekti bizim çocukları da kaynanam büyüttü kocam. Öldü sen karınla yatıyon cocugu bana ver onla yatayım olmadı bjr tane daha doğursun kendisine dıye laf yaptı butun anlattıklarım bebeğim 6 ay olana kadardı sonra resti çektim ama hala eşime bazen kaynanam cocugu getir dıyo goreyım dıyo tamam sevmek ıcın gönderdim bır kaç kes ama yok kendı bildıgınj yapıyo çocuklarımı nasıl büyüttüysem öyle buyutecem dedi beniö oğluma o çocuk benim oğlum benim kanımı taşıyor sureklı hep böyle dıyo benım oğlum benım kanımı tasıyo fln,çocuğum ona anne desin annesı olarak onu bılsın ıstıyo neymiş konuşmaya başlayınca babanne demesı zor olurmuş anne desin sadece dıyl

Kayınvalideniz rolleri şaşırdı herhalde.Ne münasebet ki anne desin annesi değil ki neden anne desin.O kendi evlatlarına annelik yapsın bazı inşalar gerçekten ne yaparsan yap iflah olmaz

Ayn öyle ben muhatap değilim ama ağızlarından benı düşürmüyorlar,
Benimde kayınbaba öldü . Kaynanam sürekli olmayan çocuk için ben bakıcam büyütücem modunda yalnız olduğu için kendine arkadaş geleceğini düşünüyor bende birşey demek istemiyorum alt üst oturuyoruz çünkü . Bu Türkiye’de nerde ol olursan evrensel birşey galiba oğullarından kopamayan onunla kendine yeni hayat kurmaya çalışan kadınlar heryerde hele kocasıda ölmüşse tamam

1.oturacagımız ev kıradaydı ev bulup çıkması uzun sürdü nikahı düğünde yaklasıyordu
2.sahıp çıktın korumaa çalıştım bu geceleri uyurken bebegımı alıp götürüyorlar odayı kitlesel yedek anahtarı varmış kaynanamda kitleselim de gırıyorlar
3.eşim baya kahve etti anesıne ablasına yürüdü ama yok ar damarları çatlamış insanlar laftdam sa kavgadan da anlamıyorlar bizim dediğimiz olacak diye üstünlük göstermeye çalısıyorlar

Kayınvalideniz rolleri şaşırdı herhalde.Ne münasebet ki anne desin annesi değil ki neden anne desin.O kendi evlatlarına annelik yapsın bazı inşalar gerçekten ne yaparsan yap iflah olmaz
Aynen öyle Allah’ından bulsunlar

Yaşınız da küçük galiba eşinle senin ağırlığınızı saymıyorlar yada en küçük çocuk eşiniz ailedeki

Ayn öyle ya valla işin kötüsü sözde evladının iyiliğini istıyoruz dıyorlar ama yuvasını bozma peşinde,cocugumı gostermedim vermedim diye damatlarına aratıp boşan dedirtiler bır de timsah gözyaşları yokmu aglamalar yalandan yere yemim etmeler fln tiksindirdiler kendilerinden

Ay ne yüzsüz cahil insanlar ya, eşin senden yanaysa hiç gönderme bu insanlara, görüşme muhatap olma.

Bende eşime diyorum her seferinde o da boşver dediklerini duyma falan diyor salla diyor kendisi alışmış çünkü takmamaya . İşte biz sinir olduğumuzla kalıyoruz . Burdan evlenecek kızlara sesleniyorum sakın aynı binada yaşamayı kabul etmeyin aile apartmanı uzak durun !!

Uzaklaştırma alın en iyisi, bu ne ya, nasıl bir aile. Eşinle konuş. Bunların normal olmadığını. Böyle davranmasalar göstereceğini ama böyle yaptıkları için göstermek istemediğini, çocuğunuzu ve evliliğinizi kötü etkileyeceğini söyle.

Yaşınız da küçük galiba eşinle senin ağırlığınızı saymıyorlar yada en küçük çocuk eşiniz ailedeki
3 kız tek erkek çocuk dıye sanırım ya bır de kocası öldü diye kayınbabam vefat etmeden 1 ay önce fln odamıza gırıp karıştırdığına kaynanam kayınbabamla konuştum Allah var haklı olanı bılıyprdu karısına dönüp dedi dua et Allah benım canımı senden önce almasın sen böyle yaptıgın sürece bunların sana bakmasını bekleme dıye dedi ve vefat etti malesef tek anlayan oydu oğlu mutlu olsun dıye aramızı bozuyo dıye kaynanaöa el kaldırmıştı ama yok utanmadan eşine ben senın anana baktım onlarda bana eşek gibş bakacaklar demıştı oğlundan kopamıyo malesef 25 yaşındayız eşim 2 ay büyük benden

Böylelerine güven olmaz ya çocuğu görme bahanesiyle alıp göndermemezlik gibi bir delilik yaparlarsa. Kendi evinizde gelip görsünler bence asla yalnız bırakmayın çocuğunuzu onlarla. Biraz da dişimizi gösterin herkes haddini bilsin

Şimdi allahtan taşınmışsın boşver görüşme eşine söyle kendi gidip görüşebilir kimse kimsenin annesine bakmak zorumda değil özellikle böyle terbiyrsiz yuva yıkmaya çalışan insanlarsa uzak dursunlar .kendileri kaybetmiş belliki sen saygılı terbiyeli bir kadınsın ben olsam odama gireni yolmuştum o konularda tersim çok pis kaynanam biliyor nadir geliyor bizim eve oturmaya bile çekiniyor benden

Ben burda sinir krizine girdim bana kaynanam görümcem böyle yapcak kocami dinlerim ya aslaaa !!! mahvederim onlari biraz cesaretli olun acin agziniziii yok kapiyi kirarmis allah askina kirsin bakalim göstermek zorunda degilsinnn!!!!! Annesi olarak istemiyormusun konu kapanmistir bu kadar korkmayin bunlardan kaynanaya bak hamilelik testine bile bakmiss ahhhhhh ben senle arkadas olcam varya o kadin sana bidaha cenesini acamazdii

Son düzenleme:
Asla göndermem tek de bırakmam ben nerdeysem çocuğum orda olacak,evime gelmelerini asla istemıyprum ne gelsinler ne de cocugımı gonderırım evime gelıp her yeri karıştırıyo ne var me yok ne aldık cocuguma kıyafet alıyoruz bana mıye sormadınız aldığınızı hiç görmedim ne alıp be ettıgınızı fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…