Başka çözüm bulamadınız çünkü yorumlarınızdan da anlaşıldığı gibi çözüm aramıyorsunuz. Aferin iyi yapmışsın yorumu almaya gelmiş gibisiniz. Hayır iyi yapmamışsınız. Travma dediğiniz şey çocuğun bi anda krizlere girmesiyle ya da ne bileyim aşırı depresif bi yetişkin olmasıyla olmuyor sadece,
yenGEnC in dediği gibi ileride şiddet görüp "olsun seviyor beni" diye eşinin yanında durması, onu savunması da travmatik bir durum.
Ha şu an yapacak pek de bi şey yok, millete atar yapmayın boş yere, çocuğunuzdan özür dileyin. Annem beni hiç dövmedi ama es kaza canımı acıtsa özür dilemezdi "insanlık hali, kazayla adam ölüyor" derdi, şunu telafi edebilmek için hayattaki en çok özür dileyen insan oldum herhalde. Bkz bu da bi travma baktığınızda çünkü bu yaşımı etkiliyor
Yaptığı şeyin yanlış olduğunu, insanların canına zarar gelebileceğini, "X zamanında senin canın nasıl acımıştı hatırladın mı hah işte aynısı belki başka çocukların başına da gelebilir" diye korktuğunuzu, tekrarlanmayacağını anlatın. Gittiği yerle alakalı düşüncelerini de sorun.