- 13 Mart 2025
- 5
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi sariruzgar
Merhaba eşim ile kumar sebebiyle boşandık 10 aylık bir oğlum var tüm geliri ile kumar oynuyor ve sorumluluklarını yerine getirmiyordu ve bunun gibi bir sürü kusurlu şeyler o detaylara girmeyeceğim. Boşanma aşamasında kayınvalidem bizi barıştırmak için çok uğraştı fakat ben kararlıydım çünkü artık olaylar affedemeyeceğim boyutlara gelmişti kayınvalidemde bu durumu biliyordu ben ona eşim ile aramızdaki sorunun onu ilgilendirmediğini istediği zaman torununu görebileceğini çok samimi bir şekilde söyledim fakat dava gerçekleştikten sonra kendisi bir anda değişti ve bana düşman oldu bana hakaret mesajları attı beni her yerden engellemiş sanki ben bebekle boşanmaya çok meraklıymışım gibi davranıyor şimdide boşanma üzerinden 5 ay geçti çocuğu görmek istiyormuş fakat ben kendisine göstermek istemiyorum durduk yere benimle düşman olmasaydı zaten çocukla istediği gibi görüşecekti ama bu şekilde davranan birine güvenipte çocuk emanet edemem çocuğuma benim hakkımda kötü şeyler söyleyip psikolojisini bozmasından korkuyorum eski eşim ile de hala görüşüyoruz arkadaş olarak seviyeli ve güzel insanı bir iletişim kurmuştuk fakat bu kadının bunu istemesi sonucu aramız yine gerildi o böyle bir şeye hakkım olmadığını annesinin melek olduğunu ve çocuğa asla bu şekilde davranmayacağını eğer böyle yaparsam gelip çocuğu zorla alacağını söyledi sizce bu davranışımda haklı mıyım ben istiyorsa görebilir ama benim gözetimimde diyorum ama kayınvalidem beni görmek istemiyor çocuğu tek almak istiyormuş sizce ne yapayım ?