sevimlikelebek80
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 29 Mayıs 2018
- 122
- 38
- 13
- 45
- Konu Sahibi sevimlikelebek80
-
anlıyorum ama işten geldikten sonra 1 saat eşimle ben çok yorgun oluyoruz ama yine de oynamaya çalışıyoruz.kızım zaten erken uyuyor.oynarken de ne oynayacağımızı bilmiyoruz.boyama yapıyoruz,saklambaç oynuyoruz,evcilik oynuyoruz.sonra sıkılıyoruz.ne yapabiliriz?millet nasıl yapıyor?nasıl oyalanıyor.özellikle çalışan anneler?öğrenmek istiyorum.Çocuk unla da oynar, çamurla da oynar.
Ailesiyle oyun oyun oynayan çocuk mutlu çocuk olur.
O canı sıkılsın, kendi oynasın olayı siz yeterince ilgilendikten sonra olur.
çok oynayınca tek başına oyun oynamıyor,yanında birini istiyor huysuzlanıyor demek istiyor.çocuklar unla oynamaz diyor.nasıl oyunlar mesela?“Fazla oynamayın alışıyor” da nedir?
Neyse şimdi benimki de oyun istiyor çıkıyorum ama gece gelip uzun uzun yazarım bu konuya.
Niye yaptık bu çocukları akşam işten gelicez ayak üstü atıştırıp sonra çocuğumuzun kişisel gelişimine destek olan oyunlar oynayacağız. Sıkılmayacağız, yorulmayacağız annesi
evet ama oynayacağı arkadaşı yok.kardeş istiyorum canım sıkılıyor diyor.sırf bunun için çocuk yapmayı bile düşünmeye başladım.dışarıda bisiklet kullanıyor.Çocuğunuzun yaşı itibariyle ebeveynlerinden çok arkadaşları ile zaman geçirmesi daha uygun olur .Sizi gün boyu görmediği için oynamak isteyebilir ama ben bunun da bir ölçüsü olması gerektiğini düşünüyorum yani çocuklara ,herşeyi sonsuz şekilde sunmak bana doğru gelmiyor .Biraz sizinle oynar biraz da kendi başına bir şeyler yapması sağlanabilir bunu da konuşarak yapabilirsiniz sanırım .
Bisiklet ya da paten çok güzel zaman geçiriyor dışarısı için çok uygun
Evde ise akıl oyunları oynayabilirsiniz ama dediğim gibi belli bir ölçüde olmasi gerektiğini düşünüyorum ya da arkadaşları ile buluşup zaman geçirilebilir.
4 yaşında oğlum var en baştan beri gelişimi için fazla bir oyun oynamışlığım olmadı ,ben bir oynadiysam ikinci ve üçüncüyü kendi başına oyun kurarak zamanını geçirdi .Dışarıda ise bisiklet kullanıyoruz saatlerce :)
Kızınız anaokuluna yada okula gitmiyormuanlıyorum ama işten geldikten sonra 1 saat eşimle ben çok yorgun oluyoruz ama yine de oynamaya çalışıyoruz.kızım zaten erken uyuyor.oynarken de ne oynayacağımızı bilmiyoruz.boyama yapıyoruz,saklambaç oynuyoruz,evcilik oynuyoruz.sonra sıkılıyoruz.ne yapabiliriz?millet nasıl yapıyor?nasıl oyalanıyor.özellikle çalışan anneler?öğrenmek istiyorum.
anlıyorum ama işten geldikten sonra 1 saat eşimle ben çok yorgun oluyoruz ama yine de oynamaya çalışıyoruz.kızım zaten erken uyuyor.oynarken de ne oynayacağımızı bilmiyoruz.boyama yapıyoruz,saklambaç oynuyoruz,evcilik oynuyoruz.sonra sıkılıyoruz.ne yapabiliriz?millet nasıl yapıyor?nasıl oyalanıyor.özellikle çalışan anneler?öğrenmek istiyorum.
Gidiyor.zaten biz işten geldikten sonra oynamak istiyor.şimdi yaz tatili annemde canı sıkılıyor zaten.evde ne oynayacağımı ve kaç saat oynayacağımı bilmiyorum.çok aşırıya kaçmak istemiyorum tek başına oynamaya alışsın diyeKızınız anaokuluna yada okula gitmiyormu
Aktivite kitaplarıyla zaman geçirebilirsiniz taklitçilik oynayabilirsiniz müziği açıp dans edersiniz körebe oynayabilirsiniz kitap okuma saati yaparsınız
evet ama oynayacağı arkadaşı yok.kardeş istiyorum canım sıkılıyor diyor.sırf bunun için çocuk yapmayı bile düşünmeye başladım.dışarıda bisiklet kullanıyor.
Gün içerisinde kaç saat oynuyorsunuz mesela?Ölçüden kastınız ne?
anlıyorum ama işten geldikten sonra 1 saat eşimle ben çok yorgun oluyoruz ama yine de oynamaya çalışıyoruz.kızım zaten erken uyuyor.oynarken de ne oynayacağımızı bilmiyoruz.boyama yapıyoruz,saklambaç oynuyoruz,evcilik oynuyoruz.sonra sıkılıyoruz.ne yapabiliriz?millet nasıl yapıyor?nasıl oyalanıyor.özellikle çalışan anneler?öğrenmek istiyorum.
evet ama oynayacağı arkadaşı yok.kardeş istiyorum canım sıkılıyor diyor.sırf bunun için çocuk yapmayı bile düşünmeye başladım.dışarıda bisiklet kullanıyor.
Gün içerisinde kaç saat oynuyorsunuz mesela?Ölçüden kastınız ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?