sevimlikelebek80
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 29 Mayıs 2018
- 122
- 38
- 13
- 45
- Konu Sahibi sevimlikelebek80
6 yaşında kızım var.ben de eşimde çalışıyoruz ve 6 da çıkıyoruz.yemek yedikten sonra ikimizde çok yorgun oluyoruz kızımızla oyalanıcak vakit bulamıyoruz.hafta sonu evde ne yapıcağımızı bilmiyoruz,çok canımız sıkılıyor.sürekli bizimle oynamak istiyor kendi başına oynamıyor.Annem çok fazla oynamayın alışıyor ve kendi başına oynamıyor diyor.Bende çalıştığımız için vakit geçirmek istiyorum ama gerçekten de tek başına oynayan bir çocuk değil.Bir yerde çocukların canının sıkılmasına fırsat verin ki kendi başına birşeyler yapmayı öğrensin yazıyordu.
Ne kadar vakit geçirilmeli,her istediğini yapmıyorum da bu kez sanki herşeye hayır diyormuşum gibi geliyor.
Mesela hafta sonları evde ben krep yaparken oda unla oynuyor,yada kahvaltı hazırlamaya yardım ediyor.böyle olunca annemin evinde de herşeye el atmak istiyor.Annem çocuklar unla oynamaz herşeye karışmaz diyor.Kimin yaptığı doğru?
Parka çıkıyoruz,evde saklanmaç,boyama vs yapıyoruz ama canımız sıkılıyor.Sonra tableti alıyor tabletten oyun oynuyor.bu yaşta çocuğu olanlar nasıl kaliteli vakit geçiriyor.ne gibi etkinlikler yapıyor?özellikle kızımın yaşlarında çocuğu olan annelerden bilgi almak istiyorum.İşin içinden çıkamıyorum.
Ne kadar vakit geçirilmeli,her istediğini yapmıyorum da bu kez sanki herşeye hayır diyormuşum gibi geliyor.
Mesela hafta sonları evde ben krep yaparken oda unla oynuyor,yada kahvaltı hazırlamaya yardım ediyor.böyle olunca annemin evinde de herşeye el atmak istiyor.Annem çocuklar unla oynamaz herşeye karışmaz diyor.Kimin yaptığı doğru?
Parka çıkıyoruz,evde saklanmaç,boyama vs yapıyoruz ama canımız sıkılıyor.Sonra tableti alıyor tabletten oyun oynuyor.bu yaşta çocuğu olanlar nasıl kaliteli vakit geçiriyor.ne gibi etkinlikler yapıyor?özellikle kızımın yaşlarında çocuğu olan annelerden bilgi almak istiyorum.İşin içinden çıkamıyorum.