Çocuk Hastalıkları cocugumdaki kusmalar...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Bu doktordan iyice supheye dusmeye basladim simdi, burda sizlerin soyledigi seyleri bu doktor neden dusunemiyor..dusunuyorda acaba neden birsey yapmiyor? Bunuda sorucam ins.cok tesekkur ederim.

Bu doktordan iyice supheye dusmeye basladim simdi, burda sizlerin soyledigi seyleri bu doktor neden dusunemiyor..dusunuyorda acaba neden birsey yapmiyor? Bunuda sorucam ins.cok tesekkur ederim.

Çünkü onlar için normal

Ama bizi normal olduğuna ikna etse

Küçük çocuklar gelişme aşamasında mide kasları gelişmediği için kusar çözümü beklemek ve kusmayı tetikleyen şeylerden uzak durmak dese belki iş yoğunluğu da azalacak

Anliyorumda..bak bize ilac verdi reflu diye..ama bu bir varsayim..o mide filmi cekilemedigi icin boyle birseydir diye dusunuyor..yani cekilebilseydi belkide baska birsey cikacakti..beni ikna edemedi evet.

Buarada 3-4 yildir bi ben bi cocugum birde yakin cevrem bilir ne cektigimi..onlar icin is yogunlugu ama cocugum icin bi iskence halini aliyor yemek yemek oynamak gulmek aglamak…gunluk yasamimizi zorluyor..normal bir yere gittigimizde bile hala yedek kiyafet gotururum a’dan z’ye..niye? cunku cocugum her an her yerde her hangi bir sartta…her an kusabilir!

Simdi sormak istiyorum..kusmayi tetikleyen seyler derken?? Bu cocuk normal yatakta yatarken oksurmeden bile kusabilen bir cocuk..uyurken kusmayi tetikleyen hangi nedenden kacabilir?? Uyurken kusmaya sebep veren nedir sizce??

Bu cocuk hic mi gulemeyecek? Aglamayacak? Diger yasitlari gibi kosmayacak eglenmeyecek?? Yemek yemeyecek??

Siz haklısınız işte bu sorunun cevabını da o bulacak

Bize geç sindiriyor deyip sindirim hızlandırıcı vermişti bir yıl kullandım bıraktım sonra bir fark yok diye

Benimki o kadar ileri değildi ağlarken gülersen değil boğazına bir şey değince kusardı yumuşak yiyince kusardı

Sizinki ileri durumda gibi çektirin filmi

bir de içmedi çekmeyelim niye dediler ki şırınga ile verirler hemşireler iç deyince daha kolay içerler vs hemen neden vazgeçiyor ki

Oğlum 3 yaşında değişlen ameliyat oldu iğne oldu falan hiç de büyük bir korku yaşamadı ona göre ilaç verdiler sersemletti uyuşturucu bu dedîler hatta bulutların üstünde uçurur

Alanında uzman bir yere tekrar gidin isterseniz geçmiş olsun

Biberonla sut icerdi o zamanlar..icmedi agladi hastaneyi birbirine katti diyebilirim

Cekemediler gorevliler..siringa olayini iyi soylediniz..bi dahakine aklimda olsun..siringami bile kendim gotururum yeterki cekilsin bu film…

Cok tesekkur ederim umarim gecer..

Çocuk tabii ki ürker ağlar vs

Yani onların B planı olmalı

Bir şekilde sakinleştirmeli ve işini yapmalı

İlaç verir vs yani çok daha ağır hasta olsa nasıl emanet edeceğiz bilmiyorum herkes çözüm aramak yerine olmayıversin demeyi tercih ediyor sanki

Sonuçta küçükmüş uyutup biberonunu uyurken içirip sonra çekebilirlerdi büyüyünce daha da zorlaşır direnç artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…